Summer Edition

SOMMERBOOTCAMP til kvinden, der ønsker en sommer med OVERSKUD – OVERBILK – og drømmer om en NY HVERDAG!

Jeg kender det alt for godt.

Hvor meget jeg længdes efter ferie. Hele tiden. Og hvor meget jeg ikke kunne finde ud af at holde ferie. Hvor meget jeg længedes efter ro, så jeg kunne få øje på hvad der gik galt i mit hamsterhjul, siden jeg løb så stærkt hele tiden.

Jeg kørte typisk 200 km i timen hele juni – og landede i min ferie uden at kunne komme ned igen. Jo, det lykkedes mig de sidste dage af min ferie. Men så var det for sent. For udover jeg håbede på at lade op, så håbede jeg jo også på en åbenbaring – hvad skulle vi gøre med den hverdag, som ikke nærede mig (og min familie)

Men det var som om det tempo og alle de forventninger jeg havde til ferien ikke kunne indfri det.

Og var der noget at sige til det?

Jeg anede ikke hvordan jeg skulle få overskud. Jeg satte aldrig en ramme jeg kunne trække vejret i. Jeg holdte ikke de aftaler jeg burde have med mig selv – faktisk fortsatte mit mønster jo – alle før mig.

Jeg troede vi skulle have ferie, men jeg blev bare fuldtidsmor – og jeg var frustreret over ikke at kunne give mig selv den ro, jeg havde brug for. Jeg havde både brug for ro og komme ned i gear. Men jeg havde også brug for at tænke. Og mærke mig selv. Var det gear, det jeg ønskede for min hverdag? Var tiden inde til at gøre noget nyt? Hvad skulle jeg egentlig ændre? Hvad skulle jeg justere? Det var faktisk store spørgsmål, som jeg skubbede til side i min dagligdag – men nu burde jeg faktisk tage mig af det. Det stressede mig yderlige: slap af og tænk NU.

I dag gør jeg det helt anderledes.

I dag kan jeg stadig godt have brug for at komme ned i gear, skabe et overblik og sætte kursen mod den hverdag jeg ønsker. Jeg har brug for at gøre status med mig selv og mit liv. Jeg har brug for det tomrum som sommeren giver, uden at jeg går i panik og presser mig selv. Jeg ved at de bedste løsninger lander for mig, når jeg er i balance, og lytter godt efter. Når jeg skaber tid og rum til at se tilbage, og trække læring ud det, der var svært, og det, der var godt. Derfor er sommeren vigtig for mig. Det er ikke bare is, solskin og familietid. Det er også mig, der eftertænker, lader op og sætter en ny kurs. Faktisk er det største beslutninger for mig landet i min sommerferie – og det lander kærligt fordi jeg bruger en særlig strategi.

Den giver jeg dig her!

Jeg skal selv have den med i min kuffert! Jeg ved, at jeg dermed pakker noget virkelig vigtigt, men også nemt til mig selv. Hvis bare jeg har det med – så kan jeg til hver en tid finde det jeg skal bruge. Både til at skabe overskud, overblik – og give mig redskaber til at tjekke ind og skabe en fornyet hverdag for os og mig efter sommerferien. Jeg kan slet ikke vente! Og nu deler jeg det med dig:

Det er for dig:

  • Der har svært ved at slappe af i ferien, og føle du blive opladet.
  • Der har brug for også at komme ned i gear, og skabe nydelse i din ferie. Du ved bare ikke hvordan
  • Der netop vil bruge din ferie på konstruktivt at gøre en forskel i din hverdag når den er slut. Men endnu ikke aner hvilken.
  • Der længe har tænkt, at du skal bruge ferien på at mærke efter – men ikke har haft redskaber til at gøre det.
  • Det er for dig, der mangler et puf til at ændre kursen i dit liv – og gøre det på kærlig måde.

Det er også for dig der vil undgå:

  • At skabe endnu en ferie, hvor der mangler plads og rum til dig.
  • Endnu engang at miste muligheden for at bruge din tid til at se dig og dit liv i øjnene.
  • Der længe har villet se din hverdag efter i sømmene – hvor er det du skal gøre noget? Hvor er det du ikke ser ordentlig efter?
  • At fortsætte et automatiseret liv – det er nu, du har chancen. Den vil du ikke misse (igen)

 

Jeg har pakket alt sammen her til dig! Den er ready-to-go. Du får adgang til en nem medlemsside, hvor dine opgaver lægger. Den er præcis tilrettelagt så du har en pakkeliste inden – 3 WORKBOOKS (en til hver uge) og en udpakningsliste til når du er ”hjemme igen”. Jeg har også lavet en helt ny SOMMER – mentaltræning – der booster dit humør og overskud. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig her, og have en smuk notesbog med.

Med det samme du har betalt har du adgang til dit materiale!

Jeg ønsker dig en god og (selv)kærlig sommer til dig!

Om mig

Passioneret i at finde din opskrift på LIVETS LYKKE

Jeg hedder Krista Koldborg Møller og bor sammen med min mand, hvilket jeg har gjort siden år 2000. Sammen har vi 4 børn. Vi bor på et lille landsted med højt til loftet, åbne vidder og masser af gør det selv projekter, som både min mand og jeg elsker at se vores børn, og os som familie, tumle rundt i.
Jeg blev færdiguddannet socialrådgiver i 2007, og har arbejdet rundt omkring. Både indenfor forvaltning – Børn og familieområdet, sygedagpengeområdet og undervist på skole i bl.a. samfundsfaglige områder, arbejdsmiljø og trivsel.


Siden jeg trådte mine første skridt på arbejdsmarkedet, drømte jeg stort!
 Jeg drømte om et familieliv, om at blive gammel med min mand, og jeg drømte om at gøre en forskel for andre mennesker og have en spændende karriere. Men det tog mig lang tid at finde ud af, at jeg IKKE skulle gøre som alle andre. Og det var en befrielse, da jeg fandt modet til at gå en anden vej.

 

Du er altid velkommen på mit gratis webinar, samt søge om en afklarende samtale mig med, hvis du har brug for at mærke, om vi to er et match.

Kærligst,
Krista

Tilmeld dig det næste webinar, helt gratis

Og find ud af hvordan du kan få både familieliv, karriere og dig til at lykkes – uden af lide afkald?

Pin It on Pinterest