Hvad andre POWERWOMENS siger!

Hør mine POWERTALKS med tidligere deltagere:

TINE MEYER

“Jeg har fået så meget godt med mig fra Masterclass – brugbare redskaber og indsigter der har gjort en stor forskel for mig.

Når jeg kunne rykke mig så meget og kun lige fået kradset i overfladen var jeg nysgerrig på hvad Level up så kunne byde mig og var samtidig nervøs for at gå i stå og falde tilbage i gamle mønstre og vaner efter afslutning af Masterclass. Derfor valgte jeg at gå videre med Level up. Masterclass gav mig start skubbet – men først i tiden på Level up har jeg været modig nok til at tage flere store beslutninger – og agere på ting som jeg ikke før på nogen måde ville have turde at gøre. På begge forløb har jeg derudover arbejdet meget med relationer – noget som jeg er lykkes godt med i forhold til selv at have det godt. Noget der ellers har drænet i årevis. Jeg har lang vej endnu og der er meget at arbejde på, men jeg tør igen at tro på og drømme om at jeg kan få det godt og lykkes med liv jeg ønsker for mig selv og mine drenge. Udover indsigter og redskaber der giver mening, har jeg det været nogle virkelig gode og brugbare sparringer der sammen med powerboosts, workshops og særligt retreats har været virkelig gavnlig for min “rejse” og selvudvikling. Kæmpe tak til dig Krista – du er fantastisk dygtig til dit arbejde. Jeg har absolut ikke fortrudt at jeg har signet up til begge forløb og du har gjort en kæmpe forskel for mig.”

LYKKE HOLDEN

“Ja jeg overvejede LÆNGE om jeg skulle på både Masterclass og Level UP! Det var ”en hård fødsel” for mig, men jeg valgte at investere i Level up, fordi jeg kunne mærke at der var meget mere at arbejde med. Jeg begyndte at interessere mig for de lag, der ligger dybere, og følte det utrolig spændende at finde ind i min kerne.. et ønske, jeg i mit stille sind, altid har drømt om. Jeg har nok også været bevidst i mange år om at jeg slet ikke var der hvor jeg ønskede at være. Og jeg har ofte tænkt at jeg bare gerne ville hjem, men intet sted jeg befandt mig, følte jeg mig hjemme. Nu er jeg klar over, at hjem er inde i mig selv så det gav super meget mening at investere i begge forløb Masterclass er fantastisk.

Her har jeg åbnet mine øjne og fået øje på mig selv. Men for mig har tiden været fyldt med stress og krise, hvilket jeg tænker er helt som det skal være, efter så mange år med skyklapper på. Så her har jeg fået mit wake-up call, min nysgerrighed og fundet troen på mig selv.

En basis pakke som jeg ved jeg altid kan og vil vende tilbage til når jeg har brug for at opdage hvad der er på spil. Level-Up er jo stadig nyt. Men i den korte tid jeg har været på holdet, kan jeg mærke at kommet meget tættere på mig selv. Jeg tør gå ind i det og se med ærlige øjne. Det er lettere for mig nu at lade blyanten skrive med ærlige ord og jeg føler mig mere sikker i mig selv. Jeg har fortsat svært ved de tunge beslutninger, men jeg håber at jeg på Level-Up, finder vejen til at give slip og lade mig selv fylde meget mere.

Det særlige ved at have været på begge forløb, er at det hele får en større mening. De ting vi har gennemgået på masterclass, i krise tiden, bliver endnu mere klart og tydeligt på Level-Up. Så det mere jeg har fået, er en meget større forståelse og tro på mig selv. Og en lettere tilgang til at forstå det jeg har gennemgået før i mit liv, hvad jeg har arbejdet med og opdaget på masterclass og nu den dybere forståelse af hvad jeg vil fremadrettet.”

ASTRID, MOR TIL 2

“Jeg tog springet…

Jeg gik og var ikke glad. Alt omkring var som det skulle være, 2 søde børn, nygift, venner og en god familie. Alligevel var jeg bare ikke glad. Jeg begyndte, at tænke det er nok bare mig. Jeg skal nok have det sådan, mit liv starter nok første, når jeg ikke har små børn længere, eller når jeg finder det rigtige job.

Men en dag på Facebook dukkede Krista op. Jeg så den første video, som indeholdte alle de tanker jeg gik med. ”Tænk om der faktisk var et håb for mig også…”

Jeg så flere af Kristas videoer, læste alt på hende hjemmeside, hoppede på hendes webinar og var solgt. Hun sagde jo alt det, der var inde i mit hovedet. Alt det jeg havde drømt om, men ikke turde gøre noget ved eller ikke vidste, hvordan jeg skulle gøre noget ved det.

Jeg havde en fornemmelse af at se lyset for ende af tunnelen, der var måske også et håb for mig og min familie.
For det var ikke kun mig, som ikke havde det godt. Ikke at min familie var syge, men mit negative jeg smittede af.

Jeg tænkte, ”hvad kan der ske ved at tage en snak med Krista” Hun kan højest sige ”du er ikke til at redde” også var jeg jo ikke kommet hverken frem, men heller ikke længere ned eller tilbage. Så det gjorde jeg sgu, jeg tog springet.

Allerede under den første samtale kunne jeg mærke det var det rigtige. Nu skulle min mand bare overbevises og det var super nemt. Jeg var så lettet. Hvem vil ikke gerne have en glad kvinde ved sin side?

Jeg fik det første materiale tilsendt og gik i gang. Da jeg er stressramt tog jeg også fat i det ekstra materiale, som fulgte med. OG DET VIRKER. PUNKTUM.

Psykologens råd var fine, men det her forløb hjalp – det gjorde en forskel. Jeg gjorde noget som gjorde mig glad og har Krista på sidelinjen som støtte.

Jeg har allerede taget chancer, fået gladere børn, har færre konflikter og mere overskud, sover om natten og ikke mindst er jeg glad. Det er hårdt, men jeg kan allerede mærke en stor forskel.

Jeg kan varmt anbefale Kristas forløb.”

Anne Dorthe Nielsen, mor til 2

“Alt i alt var jeg nervøs for forløbet inden vi gik igang, men hold da op – det har taget røven på mig”

Vil bare gerne sige dig tak. Jeg har fået så sindsygt mange gode værktøjer med fra dig og forløbet. Mange af dem bruger jeg dagligt – og nogle af dem er så indgroet i mig allerede at jeg ikke lægger mærke til at jeg bruger dem. 
 
Min veninde sagde til mig forleden “Ihh Anne Dorthe, du er blevet så kedelig at sladre med!!” – og jeg kunne straks mærke at hun havde ret. For hvor jeg før i tiden var med på en gang sladder (og gerne lidt knive i ryggen på nogen som trådte ved siden af) så hopper jeg slet ikke med i dramaet på samme måde nu. Og det er SÅ skønt..!! Jeg ved præcis hvornår jeg skal trække mig fra dramaet og de fleste gange lykkedes det mig at gøre det inden det er for sent. Så TAK for den læring..!!
 
Du – og dine værktøjer – har gjort at jeg har fået det så meget bedre. Mit parforhold er blevet bedre, jeg er blevet en bedre udgave af mig selv – og jeg synes faktisk også jeg er blevet en bedre mor. Det hele hænger bare sammen. Du har lært mig at være egoistisk – og lært mig at forstå at det er ikke forbudt at tænke på sig selv – tværtimod kommer der faktisk noget godt ud af det.
 
Har lært sindsygt meget og er så EVIG taknemmelig for at du poppede op på min FB. Ikke fordi du skulle redde mig – men fordi du lærte mig at redde mig selv.
MILLE ERGOTERAPEUT OG MOR TIL 3.

“Jeg kom til at skubbe mig selv i baggrunden…

Under min barsel med vores 2. barn oplevede jeg nemt, at komme til at skubbe mig selv i baggrunden. Det handlede om alt lige fra vægttab, at få glattet mit hår eller bare komme ud med veninderne. Jeg fik nemt dårlig samvittighed, hvis jeg gjorde noget godt for mig selv eller var alene i gågaden. Jeg gik med en stor følelse af at intet lykkes for mig, og jeg kunne ikke finde frem til hvad JEG ville fx med min karriere. Jeg besluttede mig for, at tiden var inde til at investere i MIG – for jeg var sikker på, at det ville smitte af på mine børn. Allerede i første møde med Krista, blev der skabt en platform, hvorfra jeg nu kan se, hvad det i VIRKELIGHEDEN handler om. Hvor er det jeg skal starte henne for at nå mine mål, og hvad er mine mål. Jeg var fra starten lettet over at vide, at jeg igen ville blive glad som mig og som mor.”

Mette Bækgaard Olesen, mor og POWERWOMAN

Jeg tør drømme igen. Jeg tør sige fra. Jeg kan høre og mærke mig selv og jeg lytter til det. Jeg kan rumme og elsker mine børn i alle deres facetter. Jeg kender mine faldgruber og jeg er skarpere på mine menneskelige værdier og egenskaber. Jeg ved at jeg er andet og mere end en dygtig faglig ressource. Jeg kan håndtere modgang fordi jeg anskuer det i et helt andet perspektiv og står med nogle solide redskaber og indsigter. Jeg har ændret en række tanke- og handlemønstre og kan trække håndbremsen inden hjulet stikker af igen. Det giver en tryghed og ro – livet vil unægteligt byde mig mere modgang og flere udfordringer og jeg er ikke “færdigbagt”, men jeg klarer det, der kommer og forsøger at finde ud af, hvad det er jeg skal lære af det livet byder mig.

Inden jeg startede på forløbet var jeg mentalt stresset, selvom jeg på det tidspunkt ikke opfattede mig selv som stresset. Skoven brændte og jeg kunne ikke længere se stien ud. Jeg var meget lidt i nuet. Jeg var konstant på vej videre til det næste “jeg skal lige”, “vi skal også huske”, “vi burde…”

Det kunne ikke blive ved. Jeg vidste at der skulle ske noget, det var ikke sådan jeg ønskede at leve mit liv og jeg havde brug for hjælp til det. Jeg kunne ikke selv bryde den sorte cirkel, som var sat i solid fart. Min familie var bekymret for mig, for hvor meget mere modgang kunne jeg blive ved at holde til, inden jeg så ind i en depression?

Det var en stor beslutning for mig at lave en sådan investering i mig.

Jeg har fået det ud af forløbet som jeg havde brug for og derudover har jeg fået bekendtskaber jeg håber over tid vil blive til reelle venskaber. Der er hvert fald en flok jeg vil forsøge at holde linjen åben til. På den måde har jeg fået mere. Man kan ikke forberede sig på den del fællesskabet giver og ved først, hvor stor betydning det har, når man kommer i gang. Det gælder også for sparringsdelen, det er så essentielt og lærerigt at høre andres fortællinger.

Louise, 34 år, mor til 1 + 1 på vej 😉

Jeg har altid levet godt, aldrig manglet noget, været vellidt og den søde hjælpsomme pige. Kæreste, villa vovse, job og min længe ønskede pige – jeg var bare ikke glad, kunne ikke nyde det jeg havde og jagtede konstant en lykke som jeg ikke vidste hvad var. Jeg drages af og vokser af at hjælpe og lytte til andre i mit job og i privaten. Har hele mit liv ageret efter at hvis jeg kan sørge for dem omkring mig er glade, så er alt godt. Jeg er mester i ”at passe ind”, gøre som der forventes, undgå konflikter og ikke stikke ud.

Jeg kan nu mærke min krop og er bevidst om hvad den fortæller mig omkring mine behov som jeg tager seriøst og lytter til. Jeg har en langt større bevidsthed omkring mine vaner og mønstre og ved hvilke der er gavnlige at jeg ændrer på. Jeg kender nu mine værdier og lader dem være styrende for mine aftaler med mig selv. Jeg kan derfor bedre træffe beslutninger, store som små og lader mig i mindre grad påvirke af andres holdninger hertil. Jeg kan langt bedre få øje på og adskille mig fra mine tanker og følelser. Jeg er blevet meget mere selvkærlig, forsøger dagligt at få øje på hvad jeg er lykkedes med og ”rose” mig selv for det – et område jeg tror skal have mit fokus resten af livet, da en af mine dårlige vaner er ”selvkritik” og manglende tro på at jeg kan lykkedes.

Sådan var det ikke før! Jeg havde det bare ikke godt, vidste ikke hvad der var årsagen. Konstant åndenød og mit hoved var konstant på overarbejde mest i fremtiden. Kunne ikke tage beslutninger og konstant behov for anerkendelse og søge råd hos andre. Kunne ikke adskille mig fra mine og andres følelser, jeg kunne slet ikke styre mine egne reaktioner længere og græd rigtig meget. 

Jeg havde længe gået og taget tilløb til at få noget hjælp til at håndtere det jeg gik og boksede med, men har ikke fundet noget der føltes som den rigtige løsning for mig på trods af mange forsøg på dette.  Efter min snak med Krista, var jeg ikke et sekund i tvivl om at det var vejen frem.

Du har været ærlig og sagt tingene som de er fra dag 1. Du og gruppen har gjort mig tryg i at stole på processen og føle jeg havde opbakning i de svære beslutninger jeg har måtte tage undervejs, de var ikke blevet taget hvis jeg ikke havde din og gruppens hånd at holde i.

De største anbefalinger herfra.

Pernille, mor til 3 og POWERWOMAN

Inden jeg startede på forløbet var jeg trist, frustreret og følte mig ofte magtesløs, utilstrækkelig og ikke god nok. Jeg havde svært ved at finde mig selv og glæden i at være så heldig at være blevet mor til vores børn.

Jeg er et helt andet sted nu, end da jeg startede i forløbet her. Jeg er i ro, jeg er glad helt ned i min mave og har fundet mig selv igen. Jeg er den mor, kæreste og kvinde jeg ønsker at være. Jeg er tro mod mig selv og tager ansvar for mig selv og for vores fælles liv.

Krista, du har åbnet mine øjne for helt nye veje at gå og har lært mig, hvordan jeg kan kigge på mig selv og coache mig selv, så jeg selv finder frem til hvad det er der er på spil og hvad det er jeg kunne have brug for. Jeg har fået MERE ud af det, end jeg havde turde håbe og forvente 

TAK ♥️ Jeg har været og er fortsat på mit livs rejse. Jeg har ikke fortrudt jeg valgte at række ud efter hjælp. Jeg har langt fra lært alt det der læres kan om mig selv, men nu er jeg godt på vej og har fundet gode strategier og fået mange værktøjer med, som jeg ved jeg kan benytte mig af og støtte mig til. Den her rejse er kun lige begyndt og jeg vil altid være meget taknemlig over, at du tog mig med ♥️

METTE LØVENDAHL

“I første omgang valgte jeg masterclass fordi jeg ikke kunne lade være. Jeg stødte på forløbet på et tidspunkt hvor jeg var begyndt at affinde mig med at livet som forælder til mindre børn bare skulle være noget lort – rent ud sagt.

Da masterclass var overstået var jeg et helt andet sted og langt mere bevidst og hvad mine valg og tanker betyder, men jeg vidste stadig at der var virkelig meget at komme efter i min personlige udvikling.

Level up er vitterligt at bygge ovenpå og der er så meget værdi i for mig at der ligger en plan for mig for denne udvikling og at jeg har et bagland af kvinder der er igennem det samme. Det var jeg ikke klar til at slippe.

Masterclass lagde fundamentet for alvor at gøre noget ved mit liv. At tage mig selv og mine ønsker seriøst. Ved ikke hvor jeg havde været uden. Og level up kommer til at rykke mig videre endnu. Mit oprindelige mål var at finde ud af hvordan jeg skulle leve for at få familie og arbejde til at hænge sammen. Og ikke at lade mig følelsesmæssigt påvirke så meget af mit arbejde. Men det jeg også fik var styr på mine prioriteter og et langt bedre og mere glædesfyldt forhold til mine børn.”

HELLE PEDERSEN

“Jeg havde på Masterclass fået indsigt i hvor meget alting hænger sammen og hvor nødvendigt det er at arbejde med hele paletten for at kunne ændre sit liv. I forhold til dette har mine tidligere behandlingsforløb jo nærmest bare skrabet lidt i overfladen. Jeg oplevede også succeser ift at hjælpe mig selv med dine redskaber og en ny tro på at jeg faktisk (selv) KAN lykkes med at skabe det liv, JEG drømmer om. Det ER muligt!

Under Masterclass var jeg langt henad vejen besværet af mange stresssymptomer, og ved vejs ende, turde jeg ikke risikere at tabe det, jeg havde lært, på gulvet.

På Level Up ville jeg kunne arbejde endnu mere med tingene og fra et andet udgangspunkt uden at være stresssygemeldt. Jeg følte at jeg ikke var færdig. Mere skulle læres, så jeg til slut kan stå mere sikkert ift at kunne bruge min nye værktøjskasse på egen hånd.

Hvad har det givet dig særligt at du har været begge steder? Hvad mere har du fået? På Masterclass handlede det for mig meget om at få samlet mig op af det hul, jeg var endt i. Få redskaber og støtte til – nu og her – at bygge en hverdag op med selvkærlighed, natur og ro. Få indsigt i stress og mekanismerne i krop og hoved – og samspillet mellem disse (eller mangel på samme) På Level Up handler det mere om at bygge ovenpå. Hvor Masterclass gav basen, så handler Level Up dels om at få ryddet op i fortiden med nye redskaber, dels om at lære sig selv endnu bedre at kende og dels om at sætte endnu mere handling på drømme og ønsker for fremtiden. Havde jeg valgt Level Up fra, er jeg ret sikker på at jeg før eller siden var fortsat i samme mønster. Fordi meget af tiden og energien på Masterclass var brugt på at stressreducere. På Masterclass var jeg syg af stress, nu på Level Up er jeg rask – det giver et helt andet udgangspunkt for at arbejde med materialet.

Skulle jeg ende i et hul igen engang har jeg nu en masse redskaber til at få mig op fra bunden igen (Masterclass) og derefter til at få rettet fokus det rigtige sted hen, så jeg kan komme helt tilbage på sporet (fra Level Up).”

ELISABETH, PÆDAGOGSTUD. & MOR TIL TO BØRN

“Jeg var blind for mulighederne…

Før jeg startede var jeg blind for de muligheder som ville kunne byde sig. Mine tanker og valg var fokuseret på de nemme og trygge valg. Jeg kunne ikke se løsningen for at komme ud af mine gamle vaner og mønstre, og faktisk komme på vej mod de drømme jeg havde. Jeg havde lidt opgivet at nogensinde ville kunne ændre kurs, og var klar til at ”nøjes” med det jeg stod i. På bekostning af mig selv, min glæde og trivsel. Jeg havde svært ved at trække vejret, og var lettere stresset. Hvilket meget tit endte i bål og brand overfor mine børn og kæreste.

Jeg tænkte før dette forløb, at jeg var ved at drukne i en uoverskuelig hverdag og fremtid. Jeg er kreativ, iderig og har tit mange bolde i luften. Det er vigtigt for mig med en hverdag med plads til rolige stunder med vores børn – og et job hvor jeg trives og elsker at møde op hver dag. Tid og fokus til mig selv, og gode oplevelser.

Men det havde jeg bare slet ikke.

I dag har jeg en hverdag hvor jeg kan trække vejret – kan håndtere de små stressede situationer som opstår. Har tid og overskud til at fokusere på mig selv, og sørger for at jeg har mig selv med i det jeg laver. Kan se muligheder i stedet for blindgyder. Har sat en kurs, hvor jeg nyder hver dag, imens jeg har fokus på fremtidige drømme.

Jeg valgte at arbejde med Krista, da jeg efter bare en enkelt coaching, fik en lille smule luft i lungerne. Der blev stille nogle meget relevante spørgsmål, som satte en gnist af håb i gang. Jeg kunne genkende mig selv i de beskrivelser som blev stillet, når jeg læste forløbet igennem. Der var ikke noget jeg hellere ville end ”At få livet tilbage som mor”. For det var præcis sådan jeg havde det – at livet var en lidt sort seende. Jeg kunne ikke længere finde mig selv.

Jeg kunne helt sikkert ikke havde gjort dette alene. Jeg ville ikke have fået lys for de muligheder der fandtes foran mig, som ville føre mig væk fra hamsterhjulet og ud af de gamle vaner. Og jeg ville slet ikke have fundet frem til min frygt alene. Fundet ud af hvor meget den egentlig holdt mig tilbage, og fået den bearbejdet og lavet om til noget positivt. Så jeg kunne tage de rigtige valg for mig.

Jeg har fået alt det ud af forløbet som jeg forventede. Det har været en vild oplevelse, som ikke bare har ændret min kurs, men også mit sind og min måde at tænke. Især min måde at tænke om mig selv – og hvordan jeg ser mig selv, og hvad jeg fortjener.

 JA, jeg har faktisk fået meget mere end det. Da jeg var meget skepsis i starten før valget om at tage forløbet – om det nu kunne være så tankeflyttende og overskudsgivende, som beskrevet. Jeg er blevet meget blæst tilbage over hvordan jeg ligefrem har kunnet mærke en lille forskel hverdag – skridt for skridt. At mine tanker pludselig forstår at trække på de positive ting, i stedet for det negative, er fuldstændig fantastisk.

Jeg vil til en hver tid anbefale Krista og hendes forløb til andre.”

Jeanette Storm, mor til 2 piger 

“Jeg er hende der hele mit liv har pleasset alle andre end mig selv. Selvfølgelig ubevidst, og derfor har jeg altid prioriteret mig selv sidst”

Jeg er godt gift og vi har to dejlige piger. Det var bare ikke lige det jeg så først – jeg så altid alt det, der ikke fungerede. På papiret måtte jeg da være lykkelig. Det var jeg bare ikke. 

Jeg har båret på sorgen over, at have mistet min mor til cancer. Hun betød meget for mig, og jeg var bare ikke klar til at undvære hende. Den del vil jeg aldrig give slip på, men nu ved jeg, at jeg har truffet nogle valg undervejs som jeg er stolt af, og det ved jeg hun også er.

 

Hvor er du nu i forhold til der hvor du var, da vi startede? 

I dag har jeg meget mere selvindsigt, og jeg ved hvordan jeg skal få det bedre. Jeg er i bedring.

Da jeg startede hos Krista arbejdede jeg altid, var altid forsinket, slog aldrig helt til. Jeg var hende den sure mor, der altid var efter børnene og manden. Al overskud blev brugt på et job, der drænede mig og bestemt ikke gjorde mig noget godt. Maden blev ofte noget præ fabrikeret junk agtig, og der var ingen tid til mig. Tænkte ofte det er de andres skyld, børnene, manden, familien og cheferne! 

Hvorfor valgte du at arbejde sammen med mig, og få min hjælp?

Til min afklarende samtale fik Krista provokeret noget i mit – jeg fik tændt min indre fanden i voldskhed!

Krista kom og efter en time vidste hun alt muligt om mig. Hun så det, jeg ikke selv ville være ved. Men tankerne om ” Du skal ikke komme her og sige jeg er syg, for det er jeg jo ikke – jeg har da ikke stress!”  -kørete rundt i mit hoved.

Efter vores session, græd jeg hele vejen hjem, alle 45min. Og sov stort set ikke den nat, for jeg mærkede pludselig efter. Og der slog det mig som en hammer:

“Kæft du er jo mega stresset, og du bør jo sygemelde dig!!” 

Hvilket jeg gjorde og samme aften tilmeldte jeg mig Krista forløb, fordi jeg følte, at når Krista kunne skubbe til mig på den time, hvad kunne hun mon så udrette på et 8 måneders forløb. 

I dag kan jeg se lige hvad det var, Krista så hurtigt spottede og det er jeg dig meget taknemmelig for. 

Kunne du have gjort det uden Kristas hjælp? 

 Nej. Især gruppen har hjulpet mig. Det at se, at man ikke er alene i det, at der er nogle at spejle sig i, det gør at jeg har rykket mig. Og ja det er ligegyldigt om de andre er i Nordjylland eller midt København for det hjælper virkeligt at genkende sig selv og mønstre i andre.

Jeg har fået en gladere familie, fordi jeg er blevet gladere.

Vil du anbefale mig til andre?

Ja – giv jer selv den gave. Hvis man tænker det er sørme dyrt, så spørg dig selv om hvad det skal koste at have det godt, hvad er du villig til at “betale” før du tager hånd om dig selv? 

Kære Krista,

Tak for al hjælpen med at få styr på mit liv.

Jeg kan mærke, at jeg har troen på, at jeg faktisk godt kan selv. Jeg har mere overskud end jeg har haft længe, jeg laver mere af det, der gør mig glad. 

Mange virtuelle knus fra

Jeanette 

 

Jeanet Dyrbye Chortsen, SELVSTÆNDIG OG MOR TIL 2.

“Tak fordi du har vist mig vejen til at turde være mig og være glad. Jeg er vigtigere end alle andre – også vigtigere end mine børn. Uden dig havde jeg aldrig fundet mig selv”

Jeg bor i eget hus med min mand igennem 12 år og sammen har vi to døtre, 6 og 9 år samt en labrador på 2 år. Så villa, vovhund og Peugeot (Volvo), familien Danmark og alt burde være lykkeligt.

Men vi levede en hverdag med mange konflikter, skænderier, stress og planlægning fyldte en stor del og jeg var ikke glad. Troede jeg gjorde alt hvad jeg kunne for at få tingene til at fungere og blive glad, men faktum var at jeg/vi ikke levede det liv vi gerne ville. Jeg deltog i pigernes skole, diverse udvalg, håndboldtræner, frivillig fys for 2.div håndbold, spillede selv Jyllandsserie, lyttede og rådgav veninder og familie. Sagde ja til alle invitationer fra vores store netværk af gode venner og skøn familie. Hvad mere kunne jeg få? Hvad ville jeg? Nyt job? hus? Skilsmisse? Flere rejser? Hvorfor var jeg ikke glad? Da corona karantænen ramte dk i marts havde jeg pludselig 2 mdr hjemme uden kontakt til andre og uden at kunne foretage mig det jeg plejer og jeg var skrækslagen! Hvordan skulle jeg kunne holde ud at være hjemme i så lang tid med kun mine piger og min mand?? Vi ville råbe hinanden helt i stykker og straks mærkede jeg trykken for brystet, svært ved at trække vejret, klump i halsen og ondt i maven. Hvorfor havde jeg ikke lyst til at være sammen med mine elskede børn og mand?? Hvorfor havde jeg mere lyst til at male hele huset indvendigt og ordne en masse hængepartier herhjemme? Jeg tænkte at jeg ikke kunne finde ud af noget, jeg gjorde alt forkert og var ikke klog nok, det var altid min skyld når folk omkring mig ikke havde det godt og en følelse af hele tiden at halte bagefter dominerede. Stress! Jeg ser mig selv sidde i sofaen, udtryksløs og mega træt da jeg falder over Kristas annonce på Facebook “få livet tilbage som mor – lyt til mit webinar”. Jeg hører det og hun besvarer pludselig mange af de spørgsmål jeg havde og jeg tænkte – det vil jeg sgu også opnå, hun kan det som jeg har brug for at lære nu eller aldrig. Yes! Hun vil hjælpe mig!

Idag 7 mdr senere er jeg et helt andet sted i mit liv. Jeg er meget klogere på mig selv og hvad jeg vil med mit liv. Jeg er i kontakt til mig selv og mine følelser. Jeg har fået en indre ro jeg slet ikke kendte til før. Nu nyder jeg at der er ro og stille, ingen planer og at lade det praktiske ligge til næste dag eller et senere tidspunkt hvor jeg har energi og overskud til det. 

Jeg kender idag mine gamle vaner og mønstre som ikke støttede mig, men tvært imod drænede mig for energi. Jeg ved hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde og derfor ved jeg også hvad jeg skal gøre i stedet. Jeg tør drømme og følge mine drømme, intet er umuligt når blot man drømmer om det. 

Jeg har lært at tænke positivt og støttende i stedet for at slå mig selv med hammeren og tro jeg kan gøre alle omkring mig tilfredse. Jeg ved nu hvad selvkærlighed er og ved at det er den jeg skal lade vokse sammen med nærværet. Samtidig er jeg klar over at andres anerkendelse ikke er nødvendig for at være glad. Netop den erkendelse har lært mig at håndterer konflikter og drama på en hel anden måde hvor jeg undgår hammeren og fylde mig selv med negativ energi.

Jeg kender idag min krops stressignaler, hvad der trigger dem og hvordan jeg skal reagere på dem. Jeg oplever en power i at vide hvad jeg skal gøre for at komme ovenpå igen. Jeg tror på jeg kan klare alt! 

Alt dette og mere til gør min hverdag meget nemmere, uden konflikter og stress. I stedet er den fyldt med masser af selvkærlighed, nærvær og positiv energi. Mit forhold til mine døtre og min mand vokser sig stærkere og stærkere for hver dag. Jeg er ved at lære hvad jeg gerne vil have ud af mine relationer og derved hvilke jeg skal bygge videre på og hvilke der ikke længere skal fylde i mit liv. Noget der vil give mig endnu mere mening i mit liv. 

Jeg har opnået alt det jeg havde håbet på i dette forløb og meget mere til. Bl.a. har jeg fået en endnu større forståelse for min mand og mine børn. Jeg er blevet en dygtigere terapeut der kan rumme langt flere patienter end før. Faktisk har jeg fundet ud af at jeg skal overbygge min uddannelse med kropsterapi og det glæder jeg mig helt vildt til! Tak til den fantastiske sparringsgruppe der fulgte med i forløbet, I har lært mig så meget. 

CATHARINA CALLESEN

“Jeg valgte at investere i begge forløb, da Masterclass satte noget i gang i mig, som jeg følte jeg skulle komme dybere ned i og gerne ville udvikle mig mere. For mig var Masterclass det første lag og jeg kunne mærke, at jeg skulle dybere ind og at min rejse på en måde først lige var begyndt.

Jeg var ikke klar heller til at gå vejen videre alene og det føles som en stor tryghed at vide at udviklingen fortsætter med Level-Up.

Nu er jeg blot i starten af Level-Up. Men kan allerede mærke at det at være committed giver en særlig motivation. Derudover er jeg gennem Masterclass forløbet et helt andet sted nu på Level-Up ift. arbejdet med den perfekte hverdag og mine mål.”

ANE ASTRUP

“Jeg valgte at investere i begge dele fordi, jeg dels ikke følte at jeg var helt færdig til at give slip fra den altid trygge hånd der blev rakt ud da jeg opsøgte dig, og fordi min proces stadig havde brug for hjælpen. Jeg havde også brug for at komme det stykke dybere ind i mig selv for at kunne forstå hvad det er der sker inde i mig.

Jeg føler at jeg nu er endnu bedre til at aflæse mig selv og stoppe mine tanker når det kører afsted.

Jeg synes det særligt har givet mig en større følelse af at kunne finde ud af at stå på egne ben igen, det at møderne ikke er helt så ofte, og det bliver lagt mere ud til os selv, er fedt. Også selvom jeg engang imellem kan sidde og tænke -Kristaaaa….. tal til mig.. så finder jeg en af dine tidligere lives.

Jeg har fundet så meget fantastisk netværk jeg kan spejle mig i, på den gode givende måde, og hvor der er plads til mig mine følelser og min sårbarhed.

Jeg har sagt det mange gange før, men jeg er lykkelig for at du kunne tage mig med! Der er stadig et kæmpe arbejde at gøre, men vejen føles knapt så lang.”

 

RIKKE

Jeg havde det rigtig skidt, kunne ikke se noget positivt i mit liv, følte alt gik galt.  Jeg var et par måneder forinde flyttet i rækkehus med børnene, da børnenes far og jeg følte vi ikke rigtig ville det samme mere/ kørte i hver vores retning.
Jeg var deltidssygemeldt fra mit job, da jeg var rigtig ked af det, børnene havde problemer og økonomien var kaos. Jeg sad i min sofa og græd og på min Facebook så jeg Krista fortælle om Female Power. Jeg så webinaret og Kristas fortælling føles så identiske med hvordan jeg havde det og hvor svært det var at finde en vej ud af tristheden. Jeg ville bare finde glæden igen.
Starten var meget grænseoverskridende, at rose mit eget spejlbillede.. det var blevet en vane, at fortælle mig selv alt det jeg gjorde forkert..
Arbejdet med alle workbooks har givet mig redskaber, selvindsigt, mod og forståelse på hvem jeg er og hvordan jeg har levet. Mit liv er levet efter at der skulle være “en gulerod” og pege fingre/ være misundelig på hvad alle andre havde. Under forløbet har jeg haft en del personlige og familiære udfordringer, men redskaberne jeg har lært, har givet en bevidsthed om min banehalvdel, min tid, sige fra og mærke efter og vigtigst hvordan jeg bliver over stregen. 
Min rejse er på nuværende kun en begyndelse, jeg nyder så meget den glæde jeg har fået i mit eget selvskab, roen og nærværet. Lige nu er livsmålet nærvær, men hvordan det ser ud om er par måneder ved jeg ikke, men jeg ved min proces er on going. 
Forløbet har været en øjenåbner for mig, jeg kan kun anbefale andre der synes livet er svært/ nede med stress og en hammer der slår i hovedet, at tage et forløbet.. det er så meget i en selv tingene skal ændres og ikke omgivelserne. Tusind tak for god sparring og “spark i r….”😉

TINE, MOR TIL 2 PIGER

“Jeg var ikke glad!

Jeg havde allerede de ting jeg (på papiret) skulle bruge for at være glad: To sunde og raske børn, en kærlig mand, dejlige veninder, et fint hus og økonomisk frihed til at rejse og opleve sammen med min familie, MEN jeg var ikke glad!! Jeg anede faktisk ikke hvad jeg skulle gøre for at føle oprigtig glæde… En aften kort tid inden min sygemelding og inden jeg startede hos dig sendte min mand mig ud at løbe, fordi det tidligere har givet mig positiv energi – jeg brugte turen på at slutte fred med tanken om at den bedste tid var gået og nu måtte jeg bare stå igennem resten af livet… Det er jo rædselsfuldt at tænke på i dag!!
Set i bakspejlet – eller det opdagede jeg jo forholdsvis hurtigt i forløbet – var jeg virkelig slem til at bebrejde andre (min mand, min søde datter osv.) for problemerne og så var jeg virkelig opsat på at fikse alting!! Jeg slappede aldrig af mentalt – bekymrede mig konstant om ALT! Jeg var overbevist om, at der var noget galt med vores store pige – overvejede faktisk en børnepsykolog!! Og ja, det viste sig jo bare at den arme pige var stresset over at have en stresset mor…!
Og så sammenlignede jeg mig helt vildt meget med andre! Valgte i en periode gode venner fra fordi jeg simpelthen ikke kunne holde ud at se på hvor godt de klarede alt – daglige Snapchats af familieidyl gjorde mig virkelig i dårligt humør.
Ej, jeg har været rædselsfuld at omgås!!

 Jeg er faktisk et stort familiemenneske og jeg mærker virkelig meningen med livet når vi lykkedes som familie! Jeg arbejder som akademiker i en mellemstor forskningsenhed på OUH – et job jeg længe har stillet mig tilfreds med fordi jeg har tænkt, at det var et godt kompromis i forhold til familielivet. Dog har jeg siden jeg gik ned med stress indset, at det er hér skoen trykker og jeg er derfor på udkig efter noget andet – men det er en lang proces at finde ud af hvad præcis det skal være.

 Jeg er meget pligtopfyldende, ansvarsbevidst og arbejdsom – alt sammen (efter min egen mening) værdifulde egenskaber, der har bragt mig langt i sportens verden og i skolen, men også noget jeg på den hårde måde har lært at skrue lidt ned for J  Jeg mener selv at jeg er meget givende – jeg elsker at forkæle mine piger og min mand – og jeg er heldigvis også blevet god til at give mig selv hvad jeg har brug for!

Efter forløbet hos Krista er jeg på den ene side det samme sted (samme dejlige familie, samme bopæl, samme job osv.) og på den anden side er jeg nærmest på en helt anden planet! Jeg har fundet ud af, hvor stort et behov jeg har for ro og endnu vigtigere har jeg lært at lytte til det behov! Jeg har fået et andet og meget mere positiv syn på livet i sin helhed og jeg har fået troen på, at jeg er en god mor, en god kæreste og at jeg nok skal lykkedes med at finde det rigtige arbejde. Jeg er blevet bedre til at lave ingenting og til at prioritere mig selv med god samvittighed. Og så synes jeg at jeg efterhånden jeg har fået skabt rammerne for det familieliv jeg drømmer om!

Jeg var total fortvivlet og kunne godt se at jeg ikke kunne vende skuden alene. Jeg havde det sidste lange stykke tid brugt alt for meget tid på mit smartphone og de har jo en mesterlig evne til at læse ens tanker – så dér på min første sygedag poppede dit webinar frem. Jeg lyttede til det på vej til lægen og græd næsten hele vejen fordi det ramte helt fuldstændig plet. Som jeg tidligere har skrevet var jeg jo virkelig meget i tvivl om, om jeg kunne tillade mig at bruge så mange penge på mig selv – og på noget der ikke rigtig kunne måles, men jeg turde ikke lade være…!

Jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg forventede da jeg startede – det er jo sådan lidt uhåndgribeligt at være sygemeldt med stress og have et familieliv fyldt med konflikter. Jeg søgte jo egentlig bare RO, men havde faktisk lidt svært ved at tro på at det kunne lade sig gøre. Men jeg har fået ro – en indre ro, der betyder uendelig meget for mig! Jeg tror jeg havde forestillet mig at mit liv ville være helt anderledes på en anden måde end det er nu. Ikke at det er en dårlig ting, men jeg tror at jeg forventede at der skulle ændres på nogle mere målbare ting – nyt job eller noget i den stil – men det der er blevet ændret på er noget inde i mig selv, hvilket jo er endnu vigtigere!

PS: Jeg synes du er SÅ sej! Og jeg er dig (og mig selv!!) meget taknemmelig for samarbejdet – jeg kommer sg* til at savne det!”

Anonym deltager og powerwoman

 

“Jeg har et meningsfyldt arbejde, som jeg er glad for, et godt hjem og gode venner. Når jeg kigger på de ydre rammer af mit liv lige nu, har jeg sådan set ikke noget at klage over.

Den person jeg er i dag, er mere glad, ubekymret og tænker flere positive tanker. Jeg har færre konflikter med mine børn og med min mand, hvor jeg ender oppe i det røde felt.

Er bedre til at sige pyt til ting, og går ikke og bliver ved med at være irriteret over små ting i hverdagen, som tidligere ville påvirke mit humør negativt. Jeg nyder min fritid og prioriterer at gøre ting, der gør mig glad, og som giver mig overskud.

Jeg tør gå efter det jeg drømmer om, og er bevidst om, hvordan jeg gerne vil leve mit liv på vej mod drømmen. Har også sluttet fred med flere ting fra min fortid, som blev ved at påvirke min nutid negativt.

Jeg gik rundt med en hammer over hovedet, og gav mig selv dårlig samvittighed, når jeg ikke nåede at lave de praktiske ting, jeg havde skrevet på min to-do-liste. Stillede høje krav til mig selv om, hvad jeg burde nå at ordne, når jeg havde fri fra arbejde.

Mit dårlige humør påvirkede mig selv og min familie negativt, og når jeg var i underskud af energi og glæde, kom det ofte til udtryk i skæld ud og kort lunte overfor børnene. Jeg følte mig fanget i dårlige vaner og mønstre, som jeg ikke kunne bryde ud af, selvom jeg gerne ville. Jeg tænkte at hvis jeg bare kunne være glad, så ville alt være godt, men det skete ikke – jeg kunne ikke bare ændre på mit humør. Jeg var meget styret af, hvad jeg forestillede mig, at andre tænkte og mente om mig.

Jeg havde tidligere i livet overvejet at få noget psykologhjælp til at få bearbejdet mine negative tankemønstre. Men jeg havde ikke modet til det. Nu var jeg så kommet til et sted i mit liv, hvor jeg var klar over, at jeg måtte gøre noget nu for ikke at fortryde senere i livet.

Tilfældigt så jeg Kristas opslag på Facebook og hørte hendes webinar. Bookede en samtale med Krista, og var faktisk ikke på noget tidspunkt i tvivl om, at det var det jeg skulle gøre. Der var noget der talte til mig i det Krista sagde, og efter vores samtale var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle med på Masterclass forløbet.

Det er uden tvivl dit talent, begejstring og måde at coache på, der fik mig med i første omgang, og også har bibeholdt min motivation gennem forløbet. Tak til hele temaet for et fantastisk forløb, som har lært mig rigtig meget.

Jeg ved med sikkerhed at jeg ikke kunne have rykket mig, som jeg har gjort, uden hjælp fra Femalepower”.

ANNE-SOPHIE, SELVSTÆNDIG OG MOR TIL 2.

“Jeg er overbevist om at jeg ikke kunne have været foruden det her forløb!

Jeg hedder Anne-Sophie, er gift, mor til to børn på 2 og 4 år og er selvstændig. Jeg stod, da jeg kontaktede Krista, i en situation hvor jeg havde fået trægt mig selv op i en krog og var ved at bukke under med stress.
Jeg havde taget munden alt for fuld, men følte at jeg skulle bevise noget for omverdenen og så først at jeg var på vej ned i et hul, da jeg hverken kunne styre mig selv eller mine reaktioner på verdenen omkring mig. Jeg kunne tage mig selv i at råbe ad mine børn, græde uden årsag, kunne ikke huske simple opgaver og trak mig fysisk fra min mand.
Inden jeg kontaktede Krista, havde jeg allerede været i kontakt med en psykolog igennem min sundhedsforsikring med henblik på et stressforløb, men endte med at sidde overfor en person der på ingen måde kunne relatere til mig, mit liv (privat- og arbejdsliv) eller mine mål og ambitioner. På facebook ser jeg så en reklame for Kristas gratis webinar, som jeg melder mig på og herfra var jeg solgt. Hun nævnte ting som var de taget ud af min hverdag og mit hoved og jeg spurgte med det samme og jeg kunne være et match til et forløb.

Forløbet har været en kæmpe hjælp, men også en udfordring da det ikke er et ”rygklapperforløb”. Man lærer at se sig selv i øjnene og tage sig selv seriøst, hvilket i bund og grund er de flestes største udfordring da det kun kan gøres ved at man elsker sig selv og ”tør” at prioritere sig selv i sin hverdag. Jeg er ikke typen der har let ved at udlevere mig selv og mine følelser, men Krista er fantastisk til at få en til at slappe af og føle sig normal og forstået.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Krista! Jeg kommer fra det her forløb med overskud til at se mine styrker og svagheder, og ikke mindst redskaber til at forsætte mig eget forløb med mig selv, et forløb der aldrig slutter, hvilket jeg er overbevist om, kan hjælpe mig til at opnå mine drømme og visioner for fremtiden.”

Anonym Deltager og POWERWOMAN

“Jeg er et sted i mit liv NU, hvor jeg har accepteret mig selv som mig, hvilket har gjort en kæmpe forskel. Jeg kan nu være i nuet uden at overanalysere alt der bliver sagt og gjort. Jeg hviler i mig selv og tager beslutniger ud fra hvad jeg har lyst til og hvad jeg godt kunne tænke mig. Jeg prioritere mig selv i dagligdagen og nyder den nye vej i livet”

 

Da jeg startede hos dig, Krista, var jeg tabt. Jeg vidste ikke hvem jeg var og hvad jeg stod for. Jeg flygtede fra alt og havde gjort det længe. Om det så var ideen om at flytte langt væk eller blot at flygte fra problemerne i en børnefamilie så gjorde jeg det ubevidst konstant. Jeg prioriterede ikke mig selv og stolede ikke på det jeg ville var det rigtige. alle mine beslutninger blev taget efter grundig analyse og samtaler med alt og alle.

Jeg valgte dig fordi du sagde noget som satte andre tanker i hoved på mig. Jeg følte en lighed med din historie og min egen. Du spottede mig med det samme og det gjorde mig tryg, men også lidt bange.

Den måde det hele er bygget op på tiltalte mig og jeg glædede mig over ikke at være den eneste.

Jeg er sikker på at jeg har rykket mig op af trappen meget hurtigere end ellers, fordi jeg fik din hjælp! Jeg har fået det markant bedre og kan se hvor jeg skal justerer på min hverdag.

 
 
Jeg vil absolut anbefale dit forløb til andre og jeg har fået et netværk som jeg ved, at jeg altid kan henvende mig til hvis jeg kommer i problemer igen – og i det hele tagte bare fået gode bekendtskaber.
 

Pin It on Pinterest