GRATIS ONLINE FOREDRAG!

Hvis du vil sige JA TAK til at få livet tilbage som mor!

Så har du hér en enestående mulighed for at skyde genvej ved at få adgang til min hemmelige nøgle! Jeg har nemlig også gået mange omveje, for at nå hertil hvor jeg er i dag!

Hvis du kunne tænke dig, at få mere overskud og stoppe med at spilde dit liv!

Så har du hér de 5 fantastiske trin mod et liv med mere overskud og hvor du samtidig siger farvel til dårlig samvittighed og hverdagsstress. Det er den opskrift jeg véd der virker – for den virker for mig og for mine kunder.

Den bedste 1½ time jeg længe har brugt!

Tak for din ærlighed – og fordi jeg nu føler mig mindre alene med mine problemer.
Jeg troede, jeg var den eneste – men nu har jeg genvundet troen. Bare tak.

Det er nu 3 gang jeg lytter med! Og det inspirerer mig hver gang! Jeg finder nye finurligheder hver gang!

Kort tid inde i dit webinar begyndte jeg at græde. For du ramte mig 100 % Jeg har alle de rigtige brikker i mit liv, jeg er bare ikke rigtig glad og kan ikke samle puslespillet, som du beskrev.

Som at høre min egen historie – shit mand, det gav genklang.

Jeg har nu 7 tætskrevet A4 sider liggende foran mig efter dit webinar. Bare Wauw 

Det her er ikke et webinar, som skal få dig til at GØRE mere – altså skifte arbejde, tabe dig, stoppe med at råbe, tage en ny uddannelse, få manden til at hjælpe, til at prioritere mere. Fordi så kan du bare købe et klippekort hos en coach – dem er der mange af!

Jeg vil nemlig afsløre, hvorfor du blandt andet ikke skal tabe dig 5 kilo mere, for at blive mere glad som mor.

Fordi det er noget inde i dig, der skal justeres, hvis du ikke får styr på dig selv indeni – uden det handler om et terapeutforløb vel og mærke – jamen så bliver du aldrig et match til alt det ydre.

Du kan hurtig komme til at sidde i et nyt job og være røv træt af det hele, og aldrig være tilfreds. Og stadig råbe af børnene. Eller begynde til spinning, eller tabe dig eller hvad du nu ellers mangler at afprøve.

Må jeg gætte, at du har forsøgt mange gange – uden at få den succes, du håbede på.

Jeg kommer meget mere ind på, hvorfor jeg mener, at den hemmelige nøgle har du, hvis du tør at kigge indad.

Jeg har lavet det her webinar, fordi jeg er ude på noget af en mission. Jeg følger i meget høj grad mit hjerte, og efter jeg er begyndt at gøre det, hjælper jeg utrolig mange. Jeg hjælper mødre, men faktisk hjælper jeg noget der er endnu større end det. Jeg hjælper deres børn og jeg hjælper familier.

Jeg ved, hvor svært det er at bryde mønstre, hvor svært det er at hoppe ud af hamsterhjulet – selvom vi helt tydeligt kan se – at det ødelægger alt det gode. Vi mister troen på, at vi kan lykkes. Jeg blev selv så syg af stress af at løbe derinde, og hele tiden forsøgte jeg at gøre alt muligt – men der var kun en vej ud af den hverdag og det liv.

Jeg har i høj grad skabt et liv jeg ikke fortryder om 10 år! Det er næsten blevet mit mantra – men det er så VIGTIGT! Mere end nogensinde!

Der er gratis adgang – og jeg vil elske at have dig med!

Tilmeld dig det næste webinar, helt gratis

Og find ud af hvordan du kan få både familieliv, karriere og dig til at lykkes – uden af lide afkald?

Pin It on Pinterest