Fra hjemmets sure blæksprutte til en glad og sprudlende mor?

 

Få overskud til at være en god mor og prioritere dig selv uden dårlig samvittighed.

Dette forløb er for dig, der bare ønsker mere glæde og tilfredshed – en meningsfuld hverdag og et balanceret liv uden at skulle give afkald.

Men…du kender ikke løsningen.

 

Passer en eller flere af disse beskrivelser på dig?

 • Du oplever hverdagen som hektisk med mange deadlines og som et hamsterhjul, hvor du bare løber stærkere og stærkere – uden at leve det liv, du drømmer om.
 • Du plages af dårlig samvittighed: over en karriere du ikke kan få gang i. Dine børn, der sidder for længe i daginstitutioner og din krop, som du ikke påskønner og får passet på.
 • Synes at alle andre kan løse hverdagens udfordringer – mens du selv er ved at vælte i to-do lister, vasketøj, legeaftaler, rodet hjem og konflikter, der tiltager.
 • Går sent i seng om aftenen – uden at have kigget din mand i øjnene – og med manglende lyst til ham og til at stå op næste dag.
 • Vågner om morgenen med høj puls over alt det, du skal igennem igen.
 • Synes der er høje krav til dig, som du ikke kan indfri – at du har svært ved at se, hvad der er bedst for dig.
 • Frygter at børnene bliver store uden du når at nyde det. At dine børn vokser op med en utilfreds mor, og at dine valg vil påvirke dine børn?
 • Frygter at familielivet, og dit parforhold, ikke kan stå distancen. At drømmen om en kernefamilie, et meningsfyldt arbejdsliv, og dig som en glad kvinde, ikke lykkes.
 • Du er træt af ikke at være GLAD og TILFREDS. Du har en oplevelse af, at du kun er negativ – og ikke oplever alt den glæde, der burde strømme i dig.

DET KENDER JEG ALT TIL.

Jeg vågnede også alt for tit, og tænkte:

 

…Jeg må være den eneste i hele verden med så kort lunte, men jeg får heller ingen hjælp… Jeg skulle da vist aldrig have fået de børn – hvorfor gør min mand ikke noget… hvorfor åd jeg alt det chokolade i går, nu har jeg bare hovedpine… årh det er lørdag – der bliver ingen tid til mig – jeg handler ind, gør rent, sørger for alt… Jeg føler mig ensom, presset, trist… Den bedste tid må være forbi… om lidt er børnene store, og det eneste jeg tænker på nu er enetid… Jeg føler jeg bliver kvalt, jeg føler mig udmattet…jeg kan ikke være det bekendt… men jeg har bare ikke noget energi eller overskud. Selvfølgelig elsker jeg mine børn… selvfølgelig… men tænk hvis nogen vidste hvad jeg tænkte lige nu….tænk hvis nogen hørte hvor meget jeg råbte i går…

Indtil en dag hvor jeg fik nok! Der var ingen anden i hele verden end MIG til at gøre noget ved det her. Så uanset hvad andre mente – eller hvad jeg kunne finde af dårlige undskyldninger så besluttede jeg mig for:

 

 • Jeg vil have det familieliv jeg drømmer om!
 • Jeg vil være stærk til at håndtere modstand, til travle dage og til at TURDE LEVE LIVET! (DET VILLE VÆRE MIN STØRSTE FORTRYDELSE HVIS IKKE JEG GJORDE DÉT, SOM JEG HÅBEDE MINE BØRN VILLE GØRE EN DAG)
 • Jeg ville tage ansvar!
 • Jeg ville have et andet fokus – et positivt sind!
 • Jeg ville ud af den her tilstand – for jeg tiltrak kun dårlige dage – og jeg ville have flere SJOVE, GODE og MENINGSFYLDTE DAGE!

Jeg tog utallige genveje – men jeg var målrettet! Og heldigvis kan jeg i dag dele den letteste og mest vedholdende vej til dig!

 

Forløbet er tilrettelagt, så du på den bedste måde straks begynder at arbejde henimod, at få succes! Det er ligeledes tilrettelagt sådan, at du lærer at fokusere, du får indsigt og opnår bevidsthed mod at nå din unikke strategi og GÅ HELE VEJEN! Du skal bruge din tid på det, der er væsentligt for dig, så du kan nå dine mål uden unødvendige omveje.

 

Dem jeg ser lykkes:

 • Tør tage sig selv alvorlig
 • Tør gøre dét, der skal til.
 • Skyder genvejen – en lang smertefuld vej hvor du fejler (1 skridt frem 2 tilbage) giver ikke de ressourcer du skal bruge henad vejen.
 • Finder én, der kan hjælpe sig i mål!
 • Fastholder sit nye liv fordi de investerer rigtig på rigtige tidspunkt.

Elisabeth, mor til 2. I dag har jeg en hverdag hvor jeg kan trække vejret – kan håndtere de små stressede situationer som opstår. Har tid og overskud til at fokusere på mig selv, og sørger for at jeg har mig selv med i det jeg laver. Kan se muligheder i stedet for blindgyder. Har sat en kurs, hvor jeg nyder hver dag, imens jeg har fokus på fremtidige drømme.


Hvor var du før? Kan du huske hvad du tænkte inden du startede hos mig?
Før jeg startede var jeg blind for de muligheder som ville kunne byde sig. Mine tanker og valg var fokuseret på de nemme og trygge valg. Jeg kunne ikke se løsningen for at komme ud af mine gamle vaner og mønstre, og faktisk komme på vej mod de drømme jeg havde. Jeg havde lidt opgivet at nogensinde ville kunne ændre kurs, og var klar til at ”nøjes” med det jeg stod i. På bekostning af mig selv, min glæde og trivsel. Jeg havde svært ved at trække vejret, og var lettere stresset. Hvilket meget tit endte i bål og brand overfor mine børn og kæreste.

 

Jeg tænkte før dette forløb, at jeg var ved at drukne i en uoverskuelig hverdag og fremtid.
Jeg valgte at arbejde med Krista, da jeg efter bare en enkelt coaching, fik en lille smule luft i lungerne. Der blev stille nogle meget relevante spørgsmål, som satte en gnist af håb i gang. Jeg kunne genkende mig selv i de beskrivelser som blev stillet, når jeg læste forløbet igennem. Der var ikke noget jeg hellere ville end ”At få livet tilbage som mor”. For det var præcis sådan jeg havde det – at livet var en lidt sort seende. Jeg kunne ikke længere finde mig selv.

 

Kunne du have gjort det uden min hjælp?
Jeg kunne helt sikkert ikke havde gjort dette alene. Jeg ville ikke have fået lys for de muligheder der fandtes foran mig, som ville føre mig væk fra hamsterhjulet og ud af de gamle vaner. Og jeg ville slet ikke have fundet frem til min frygt alene. Fundet ud af hvor meget den egentlig holdte mig tilbage, og fået den bearbejdet og lavet om til noget positivt. Så jeg kunne tage de rigtige valg for mig.

 

Har du fået det ud af forløbet, som du forventede?
Jeg har fået alt det ud af forløbet som jeg forventede. Det har været en vild oplevelse, som ikke bare har ændret min kurs, men også mit sind og min måde at tænke. Især min måde at tænke om mig selv – og hvordan jeg ser mig selv, og hvad jeg fortjener.

JA, jeg har fået meget mere end det. Da jeg var meget skepsis i starten før valget om at tage forløbet – om det nu kunne være så tankeflyttende og overskudsgivende, som beskrevet. Er jeg blevet meget blæst tilbage over hvordan jeg ligefrem har kunnet mærke en lille forskel hverdag – fra coaching til coaching. At mine tanker pludselig forstår at trække på de positive ting, i stedet for det negative, er fuldstændig fantastisk.

Jeg vil til en hver tid anbefale Krista og hendes forløb til andre.

På forløbet vil du blandt andet:

 • Få stor indsigt i alle dine muligheder – og specielt dem du ikke ser.
 • Opleve at du step-by-step ændrer dine tanker – således at du bliver bedre til at beslutte, og være oprigtig glad og tilfreds.
 • Du får styr på dine prioriteter og arbejder konkret med at have det godt i processen, at sætte delmål og designe din nye vej mod et balanceret familieliv med plads til dig og din karriere.
 • Du bliver bevidst om dine frygtstrategier: Hvad skal du gøre, når du ikke tror, du er god nok, når du ikke føler dig lige som alle andre og du vender tilbage til løsninger, der ikke får dig i mål.
 • Du får stor bevidsthed i at lytte til din krop, og hvad den prøver at fortælle dig. Du får stoppet overtænkning og genvinder større selvtillid, mere overskud og ressourcer til at have travlt og til at nyde livet samtidig.
 • Du lærer at sige nej, at slippe kontrollen og øge din pytgrænse! Du vil vågne glad og gå glad i seng – og tro på at du går den rigtige vej – og ikke alle mulige omveje.
 • Du vil blive fastholdt i din proces, udfordret på dine vaner og få masser af redskaber til at skabe bevægelse mod dit mål. Din proces er unik – du er dig – og vi finder sammen frem til den strategi, der virker for dig. En strategi, der kan følge dig resten af dit liv.
 • Du bliver kaptajnen på dit skib – vi sætter kursen mod det liv, du drømmer om med det samme.

Hvem er du?

 • Du har et stort ønske om at være den bedste mor for dit/dine børn.
 • Du ønsker brændende en karriere, der kan udfordre dig, og som vil føles meningsfyldt. Måske du allerede har det rigtige job, men ikke er glad. Måske du ikke har overskuddet til at kigge andre steder – endnu?
 • Du véd, at livet skal leves fuldt ud – du ønsker at have råd til oplevelser, tid med familien og et stærkt parhold – som du på livets sidste dag kan godkende.
 • Du ønsker, at træde ud af hamsterhjulet og leve det liv, der passer til dig!
 • Du vil gerne prioritere dig selv – således at du blive glad og finder overskud til travle perioder.
 • Du vil gerne være troværdig mod dén, du er – og den du er udadtil.

 

Du burde være glad! …men det føles ikke rigtig. Men sådan er livet ikke! Og det kan du ændre! NU!

Tine, mor til 2. Jeg havde allerede de ting jeg (på papiret) skulle bruge for at være glad: To sunde og raske børn, en kærlig mand, dejlige veninder, et fint hus og økonomisk frihed til at rejse og opleve sammen med min familie, MEN jeg var ikke glad!! Jeg anede faktisk ikke hvad jeg skulle gøre for at føle oprigtig glæde… En aften kort tid inden min sygemelding og inden jeg startede hos dig sendte min mand mig ud at løbe, fordi det tidligere har givet mig positiv energi – jeg brugte turen på at slutte fred med tanken om at den bedste tid var gået og nu måtte jeg bare stå igennem resten af livet… Det er jo rædselsfuldt at tænke på i dag!!

Set i bakspejlet – eller det opdagede jeg jo forholdsvis hurtigt i forløbet – var jeg virkelig slem til at bebrejde andre (min mand, min søde datter osv.) for problemerne og så var jeg virkelig opsat på at fikse alting!! Jeg slappede aldrig af mentalt – bekymrede mig konstant om ALT! Jeg var overbevist om, at der var noget galt med vores store pige – overvejede faktisk en børnepsykolog!! Og ja, det viste sig jo bare at den arme pige var stresset over at have en stresset mor…!

Og så sammenlignede jeg mig helt vildt meget med andre! Valgte i en periode gode venner fra fordi jeg simpelthen ikke kunne holde ud at se på hvor godt de klarede alt – daglige Snapchats af familieidyl gjorde mig virkelig i dårligt humør.

Ej, jeg har været rædselsfuld at omgås!!

Jeg var total fortvivlet og kunne godt se at jeg ikke kunne vende skuden alene. Jeg havde det sidste lange stykke tid brugt alt for meget tid på mit smartphone og de har jo en mesterlig evne til at læse ens tanker – så dér på min første sygedag poppede dit webinar frem. Jeg lyttede til det på vej til lægen og græd næsten hele vejen fordi det ramte helt fuldstændig plet. Som jeg tidligere har skrevet var jeg jo virkelig meget i tvivl om, om jeg kunne tillade mig at bruge så mange penge på mig selv – og på noget der ikke rigtig kunne måles, men jeg turde ikke lade være…! Jeg søgte jo egentlig bare RO, men havde faktisk lidt svært ved at tro på at det kunne lade sig gøre. Men jeg har fået ro – en indre ro, der betyder uendelig meget for mig! Jeg tror jeg havde forestillet mig at mit liv ville være helt anderledes på en anden måde end det er nu. Ikke at det er en dårlig ting, men jeg tror at jeg forventede at der skulle ændres på nogle mere målbare ting – nyt job eller noget i den stil – men det der er blevet ændret på er noget inde i mig selv, hvilket jo er endnu vigtigere!

Hvad indeholder forløbet:

Skru op for energien – slip tankemylderet!

√ Dit vigtigste redskab i at have det godt mentalt og fysisk er, at lytte til sin krop. Du vil få STOR indsigt i, hvad DIN krop siger og lære de første signaler at kende, så du altid ved, hvornår du skal tanke energi, og hvornår du har ekstra at give af. Ofte giver vi af ressourcer vi IKKE har – og du bliver lettere ked af det, frustreret, følsom, aggressiv og mangler gnist. Du føler dig ikke god nok, og er hård ved dig selv.

√ Du får øget selvværd og selvtillid. En af de vigtigste parametre mod at skabe en ny identitet og en ny kurs er, at du mærker din trivsel, din indre glæde og bliver din egen bedste ven. Du lærer omsorgsfuldt at passe på dig selv – fordi du kan mærke og høre, hvad din krop siger.

√ Vi sætter nu TURBO på din proces – helt ubevidst. Du lærer nemlig mentaltræning, som er i familie med mindfulness. Du får gavn af de dokumenterede effekter, som bedre søvn, reduceret stress, øget fokus, mere ro, mere tålmodighed og højere pytgrænse.

√ Du får ryddet op i dårlige vaner og mønstre, og får med det samme nye støttende strategier til at balancere dit liv.

 

Skab din perfekte hverdag – stop med at leve det liv du frygter!

√ Du skal designe dit drømmeliv. Uden dette bliver det din hverdag nu, der kommer til at styre dig fremfor den nye vej, vi ønsker at etablere. Dette design danner rammerne for, hvordan dit liv skal være. På denne måde understøttes du dagligt i, at du lever DIT drømmeliv, og får øje på alle de muligheder, der viser sig HVER dag.

√ Du får viden om frygt – og lærer at blive venner med din frygt. Den viser kun sit ansigt, når der er noget vigtig på spil for dig – så du skal lære at lytte til den og håndtere den.

Hvad vil du egentlig?!

√ Vi finder ind til kernen af, hvad DU egentlig vil.

√ Du sættes i gang med at komme af med vanemæssig adfærd – som du ikke ønsker, og som du ved, ikke virker for dig. Vi får fokus på dét, du vil have mere af! På denne måde forlader du hamsterhjulet og sætter en ny kurs. Du skal i gang med at gøre, føle og tænke nye ting – HVER DAG! Du vil føle dig mere tilfreds og udfordret, mod det du ønsker.

 

Gør dig selv glad – og boost dit familieliv!

√ Du skaber et fundament for, at du bruger din tid og din energi korrekt, så du kan få ryddet op i alt det, der ikke understøtter dig i at opnå det, du gerne vil.

√ Du får overblik over dine udfordringer og dine ressourcer, og får straks øje på dine muligheder – muligheder du ikke tidligere havde set.

√ Du får en række konkrete tiltag, du kan iværksætte med det samme. Vi finder frem til, hvor du med mindst mulig indsats kan gøre den største forskel allerede NU. Og hvordan du kan skabe et fundament, der aldrig vil skride igen.

Hvor meget skal du investere?

Hvis du implementerer det, du lærer, og samtidig er villig til at arbejde målrettet med dine mål – så kan dette forløb få stor afsmittende effekt på HELE dit liv. Og dette i MANGE år frem.

MEN:

Dette er ikke en magisk pille, der får tingene til at ske, mens du ligger på sofaen. Du skal være villig til at yde en stor indsats, også når det bliver svært, fordi du skal gå imod frygten (hvilket sker MED min støtte). Frygten viser sig kun, fordi det er vigtigt for dig – der er noget på spil. Og det er her mange af os vender om – henimod det trygge hamsterhjul – med en utilfredsstillende hverdag, som jeg gætter på, du vil væk fra.

Jeg ved, at hvis du er villig til at gøre det der skal til, så kan du få det præcis, som du gerne vil have det. Jeg ved det, for jeg har selv gået vejen.

Derudover… 

 • Hvad ville det være værd for dig, at vise dine børn hvordan de skal mestre livet?
 • Hvad ville det være værd for dig aldrig mere at skulle overveje, om du gør det godt nok?
 • Hvad ville det være værd for dig, at vise dine børn og andre mennesker, der betyder noget for dig, at man godt kan lykkes med sin drøm?
 • Hvad ville værd for dig, at have en karriere, der var meningsfyldt for dig – som ikke drænede din energi – men fik dig glad hjem?

Mit gæt er, at det er svært at prissætte hvor stor en betydning det vil have for dig.


Er du i tvivl om hvilket forløb du bør vælge, så tøv ikke med at søge en afklarende session
, så hjælper vi dig på vej. Udfyld skemaet – klik HER

Lige nu tilbydes forløbet til 4500 kr.

Udover at få adgang til en succesformular tilbydes du også en session på et valgfrit tidspunkt med en POWERMENTOR – værdi 1200 kr.

Tænk på, hvor mange spildte timer og spildt energi du kan spare i løbet af de næste bare 3 mdr måneder i forhold til, hvis du fortsætter på samme måde som hidtil?

Hvad vil det betyde for dig at gå den lige vej nu?

Spørgsmålet er, om du har råd til at lade være?

 

Er du i tvivl om du skal investere i dig selv, så spørg dig selv: hvordan kommer jeg nemmest i mål med det jeg drømmer om? Hvis det er meningen du skal med, så kan du mærke det. Du kan mærke, der er noget du har brug for. Uanset hvad andre siger.

PRAKTISK!

 • Forløbet starter med det samme du betalt! Du får adgang til hele strategi inkl. Booking til en session! Du er altid velkommen til at skrive hvis du skulle opleve udfordringer.
 • Det hér er ALT andet end et typisk online forløb. Jeg er oprigtig nysgerrig og interesseret i at du får et resultat. Jeg ved af erfaring, at motivationen er ALTAFGØRENDE og at du har den rette plan fra starten, sikrer din succes!

Lyder det spændende? Og vil du også gerne blive en lykkelig kvinde på 90 dage, så invester i forløbet nu med det samme.

Det får du!

Udover strategien til at få den hverdag du drømmer om – at blive og være den kvinde du er allermest tilfreds med, får du fyldt værktøjskassen med:

√ Adgang til 12 ugers strategi, som jeg med min erfaring og viden kan se virker! Det skaber vedvarende resultater, fastholder motivation, og vil fra dag 1 have dig i gang med at skabe et nyt liv, som du dag for dag mere og mere ”flytter ind i”. Det vil flytte dig fra modstand til mestring.

√ 1 eksklusive session med en POWERMENTOR

√ 3 lydfiler og introduktion til mentaltræning, som booster din ro, energi, glæde og overskud – samt kan give dig øget overblik over dine næste skridt.

√ Masser af værktøjer, du kan bruge igen og igen.

√ Videoer om bl.a. frygtens ansigt, kroppens signaler og hvordan du kan vende dine udfordringer til succes.

√ 8 Temaer:

  • Indsigt
  • Skru op for din energi!
  • Bliv gode venner med din frygt!
  • Skab din fremtid!
  • Skab plads til dit nye liv!
  • Hvad vil du egentlig? Værdiarbejde.
  • Vend dine udfordringer til succes!
  • Fasthold din rejse – sæt din dag op til succes!

Du kan nu vælge at gå den langsomme vej – som du måske kender og godt ved hvad resultatet ender med. Eller du kan skyde genvej sammen med mig, og benytte dig af al min viden og ekspertise, som er afprøvet og testet af mig selv og mine kunder.

Hvad vælger du?

Om Krista

 

…Jeg er ude på dybt vand. Jeg er ved at drukne. Drukne i arbejde, børn, madpakker, tøjvask, dårlig samvittighed og en masse negative tanker om mig selv. Jeg føler ikke, jeg slår til nogle steder. Jeg føler ikke, jeg er den mor, kone, veninde osv. jeg inderst inde gerne vil være. Jeg er i en tilstand, hvor jeg nogenlunde kan skjule det blandt andre mennesker, men når først jeg vender hjem til familien, har jeg stort set kun tre tilstande. Trist, sur eller træt.

Jeg er trist over mig selv, jeg er trist over jeg ikke bare kan være taknemmelig for det jeg har, jeg er trist over ikke at føle mig god nok, jeg er trist over at føle mig fanget uden selv at forstå.

Jeg er sur over de mindste ting, larmende børn, praktiske opgaver som jeg ikke orker og ting jeg slet ikke ved hvorfor jeg var sur over. Den dårlige samvittighed gør det ikke bedre.

Jeg er træt fordi, jeg ligger vågen om natten, enten pga. vågne børn, men oftest med tankerne kørende rundt, og er fyldt med selv kritik og selv had. Hvorfor kan jeg ikke bare være glad? Hvorfor kan jeg ikke bare tage mig sammen?

Jeg kan ikke genkende mig selv mere…”

Min situation fra 5-6 år siden – og et dagligdagsbillede af mange af de kvinder jeg taler med.

Jeg har selv gået en lang og snørklet vej for at nå til det liv, jeg har i dag sammen med mine 4 børn og min mand gennem 18 år.

Jeg har fået balance ved at finde ind til min kerne og stole på den – som en gps, der fortæller mig nøjagtig, hvad jeg skal, jeg stoler på den, lytter til den og træffer beslutninger ud fra den. Den styrker min selvtillid og selvværd – og faktisk vil jeg vove at påstå, at siden jeg begyndte at lytte til den – har jeg smilet HVER DAG. Det er lykke for mig.

Der var mange velmenende råd om, hvordan jeg skulle lykkes med børn, karriere og som boligejer. Men ingen af rådene passede på mig. Jeg følte mig udenfor, fordi jeg ikke kunne jonglere boldene. Og fordi jeg ikke kunne nøjes, som andre bad mig om. Men i dag ved jeg, at det er de færreste, der kan jonglere boldene – men mange får det til at fremstå sådan. Og at de gode råd ikke virker -for vi er alle fuldstændig forskellige og unikke.

Alle der kender mig, specielt dem allertættest på ved, at jeg altid har gået min egen vej. Jeg har altid haft ambitioner på mine egne vegne. Jeg har aldrig villet spilde min tid, mit liv og min lykke. Derfor har jeg søgt og ledt mange steder.

2014 var året hvor jeg punkterede, og min rejse begyndte. Jeg var faktisk hel tom, men så er det jo også dejlig let at fylde på. Så det gik jeg i gang med. Jeg gik i gang med at finde ud af, hvad meningen med mit liv var. Jeg gav slip på, hvad andre måtte mene, og begyndte at finde ud af hvad JEG ville. Jeg forlod arbejdsmarkedet, blev hjemmegående, tog coachuddannelse og søgte både inde som ude indtil jeg følte, jeg landede. Det tog mig lang tid, at komme hen til 10 m vippen. Jeg kravlede trin for trin op – indimellem ned igen – men op kom jeg. Og da jeg tog springet, anede jeg jo ikke hvilket hav jeg landede i – om der var rev at slå sig på – eller det varmeste, blødeste vand. Det viste sig heldigvis at være det sidste.

Jeg møder mange, der ikke tør drømme, der ikke tør have ambitioner. Jeg møder mange, der er stresset uden at vide det – fordi stress er en reaktion på, at ting ikke er, som du inderst inde ønsker det.

Jeg har også ambitioner på dine vegne – faktisk mener jeg slet ikke, vi skal nøjes i det her liv – for jeg ved at det kan lykkes at balancere. Det er ikke bare en tid, der skal overstås – men en tid, der skal leves. Jeg er dybt, dybt passioneret i mit produkt, fordi jeg ved, det vil flytte helt vildt.

Det er fuldstændig skruet sammen til at nå den helt rette indsigt, skabe nye bevidstheder og dernæst: FÅ HANDLING mod det liv, der lægger og venter på dig! Det ved jeg, fordi det er den strategi jeg selv bruger hver dag – og som jeg ser mine kunder få resultater med!

Pin It on Pinterest