LAST CHANCE

 

Få livet tilbage som mor!

Med et forløb hos FEMALEPOWER! forandrer du din hverdag som mor ved at skabe overskud, glæde og indre ro én gang for alle!

Det gør dig selvcoachende, så du kan få indsigten i dig selv og dit liv, hvad end der måtte ske fremover. Du kan have det godt uafhængig af andre, deres handlinger eller andet omkring dig, så du slipper for at føle dig usikker på dine beslutninger og overvældet af tanker.

Farvel til at være afhængig af lindrende snak med psykologer og veninder, selvhjælpsbøger, børnepasning, ros, søde sager, ro og ingen konflikter i familien …

Derfor tør vi godt kalde vores forløb for personlige uddannelser for livet!

FEMALEPOWER Strategien er en strategi, som har hjulpet mig og 100-vis af andre POWERWOMEN med at forstå sig selv og skabe en hverdag, der ikke føles som en eksamen hver morgen.

Når du lærer at skabe det, du har brug for, booster du selvværd og selvkærlighed, som er vigtig for dig og dine relationer. Vores børn har brug for os til at mestre det, så de kan udvikle sig i en sund retning i samspil med os!

Når jeg kunne rykke mig så meget på Masterclass og kun lige havde fået kradset i overfladen, var jeg nysgerrig på, hvad Level up så kunne byde mig.

Først her har jeg været modig nok til at tage flere store beslutninger og agere på ting, som jeg ikke før ville have turde at gøre. På begge forløb har jeg derudover arbejdet meget med relationer – noget der ellers har drænet i årevis.

Jeg tør igen at tro på og drømme om, at jeg kan få det godt og lykkes med det liv, jeg ønsker for mig selv og mine drenge.

Jeg har absolut ikke fortrudt, at jeg har signet up til begge forløb, og du har gjort en kæmpe forskel for mig.

Tine

MASTERCLASS – ET PERSONLIGT UDVIKLINGSFORLØB

Et forløb over 6 måneder for dig, der vil udnytte livets fulde potentiale!

Lær hvordan du kan gå fra følelsen af fiasko til succes på alle dine livsområder! Genvind dit overskud, så du til hver en tid har noget at give af. Det er for dig, der bare ønsker mere glæde og tilfredshed – men også vil have en meningsfuld hverdag og et balanceret liv uden at skulle give afkald.

Udviklingsforløbet er IKKE for dig, der tror, det handler om din mand, karriereskift, eller at livet bygger på held.

Forløbet er KUN for dig, der vil ændre dit liv, så du hver dag lever det liv, du vil ønske for dine børn, og som du på livets sidste dag vil være TILFREDS med.

Men…du kender ikke løsningen, og vejen dertil.

 

Hvem er du?

 • Du har et stort ønske om at være den bedste mor for dit/dine børn.
 • Du ønsker brændende en karriere, der kan udfordre dig og føles meningsfyldt.
 • Du vil leve livet fuldt ud og ønsker at have råd til oplevelser, tid med familien og et stærkt parhold.
 • Du ønsker at træde ud af hamsterhjulet og leve det liv, der passer til dig!
 • Du vil gerne prioritere dig selv – så du bliver glad og finder overskud til travle perioder.
 • Du vil gerne være tro mod dén, du er – indadtil og udadtil.
 • Du vil slippe for dårlig samvittighed og vide, at du går mod det liv, du drømmer om!
 • Du er nået dertil, hvor du vil gå hele vejen og skabe det helt rigtige liv for dig! Og du er 100% indstillet på, at det er NU! Også selvom du mærker frygten.
 • Du ved, at det er DIG, der skal arbejdes med for at skabe trivsel både i forhold til dig, din familie, dit parforhold og arbejdsliv!
 • OBS: Er du sygemeldt med stress eller tæt på, har vi stor erfaring i at sammensætte den rette plan for dig, så du både stressreducerer, skaber balance til hurtigere overskud og trivsel – samtidig med at du skaber et fundament, du ikke bliver stresset af igen! Statistikken viser, at stressramte ofte oplever tilbagefald, da planen for dem ikke har været tilstrækkelig fra starten.

Er du klar til at vinke farvel til det her?

Et liv, der består af en hektisk hverdag i hamsterhjulet med mange deadline, to do lister, der er ved at vælte dig, dårligt og svingende humør, tristhed,

Vil du vinke farvel til det her kapitel af dit liv?

 

 • Du oplever hverdagen som hektisk med mange deadlines og som et hamsterhjul, hvor du løber stærkere og stærkere uden at leve det liv, du drømte om.
 • Du plages af dårlig samvittighed: over en karriere du ikke kan få gang i, børn, der sidder for længe i daginstitutioner og din krop, som du ikke påskønner at få passet på.
 • Syntes at alle andre kan løse hverdagens udfordringer – mens du selv er ved at vælte i to-do lister, vasketøj, legeaftaler, rodet hjem og konflikter, der tiltager.
 • Går sent i seng om aftenen – uden at have kigget din mand i øjnene – og med manglende lyst til ham og til at stå op næste dag.
 • Vågner om morgenen med høj puls over alt det, du skal igennem igen.
 • Synes, der er høje krav til dig, som du ikke kan indfri – at du har svært ved at se, hvad der er bedst for dig.
 • Har et stort potentiale – der ikke bliver indfriet?
 • Måske du frygter, at børnene bliver store, uden du når at nyde det. At dine børn vokser op med en utilfreds mor, og at dine valg vil påvirke dine børn?
 • Frygter at familielivet og dit parforhold ikke kan stå distancen. At drømmen om en kernefamilie, et meningsfyldt arbejdsliv og dig som en glad kvinde, ikke lykkes.
 • Du er træt af ikke at være GLAD og TILFREDS. Du har en oplevelse af, at du kun er negativ og ikke oplever alt den glæde, der burde strømme i dig.
 • Måske du er oprigtig bange for, at din livskrise ender med, at du er kronisk ulykkelig.

Kan du svare ja til en eller flere, så er du IKKE alene! Og der er en vej!

MASTERCLASSFORLØBET er et 100% personligt udviklingsforløb til dig

– men intet sker tilfældigt!

Jeg ved nemlig, at din trivsel og udvikling er AFGØRENDE for resten af dit liv – i forhold til din familie, karriere, parforhold, økonomi og relationer.

Der ER stor afsmittende effekt på alle områder, og det kan ikke understreges nok, hvor meget det betyder, at du er i balance og ro og udlever det liv, du drømmer om. Så når du vækster, vækster resten af dit liv.

Det er en helt særlig strategi og er tilrettelagt, så du straks begynder at arbejde henimod at få succes ud fra din egen unikke strategi, som forløbet hjælper dig til at opdage UDEN unødvendige omveje, der spiser motivation til morgenmad.

På MASTERCLASSFORLØBET vil du blandt andet:

 • Få stor indsigt i alle dine muligheder – og specielt dem, du ikke ser.
  Opleve, at du step-by-step ændrer dine tanker – således, at du bliver bedre til at beslutte, og være oprigtig glad og tilfreds.
 • Du får styr på dine prioriteter og arbejder konkret med at have det godt i processen, at sætte delmål og designe din nye vej mod et balanceret familieliv med plads til dig og din karriere.
 • Du bliver bevidst om dine overbevisninger og frygtstrategier: Hvad skal du gøre, når du ikke tror, du er god nok, når du ikke føler dig lige som alle andre, og du vender tilbage til løsninger, der ikke får dig i mål.
 • Du får stor bevidsthed i at lytte til din krop, og hvad den prøver at fortælle dig.
 • Du får stoppet overtænkning og genvinder større selvtillid, mere overskud og ressourcer til at have travlt og til at nyde livet samtidig.
 • Du lærer at sige nej, at slippe kontrollen og øge din pytgrænse! Du vil vågne glad og gå glad i seng – og tro på, at du går den rigtige vej – og ikke alle mulige omveje.
 • Du vil blive fastholdt i din proces, udfordret på dine vaner og få masser af redskaber til at skabe bevægelse mod dit mål. Din proces er unik – du er dig – og vi finder sammen frem til den strategi, der virker for dig. En strategi, der kan følge dig resten af dit liv.
 • Finder ud af, hvem du er og lærer at elske dig selv (igen) – præcis som du er.
 • Finder indsigt til dine værdier – og vejen til at efterleve dem og får øje på, hvordan du forhindrer dig selv i at gå gang med at nyde livet.
 • Får styr på de nedbrydende tankebaner og bliver i stand til at være din egen bedste ven – kærlig og omsorgsfuld.
 • Gør dig fri af dine uhensigtsmæssige mønstre og vaner, og gør dig i stand til at vende dine udfordringer til succes.
 • Får sammenhæng med dit ydre og indre – igennem ro og nærvær til dig selv, kan du give til dit ydre.
 • En solid og brugbar værktøjskasse til at blive langt mere selvcoachende i dit eget liv (og i dine relationer).

  Sådan forløber MASTERCLASS

  MASTERCLASSFORLØBET er designet, så du både får glæde af den effekt, som intensiv individuel sparring på dig og på din proces giver. Men også på den energi og læring, der skabes ved dels at hænge ud i et ligesindede netværk, der alle er på samme rejse, hvor nogle vil være længere fremme end dig og andre samme sted som dig. Det er vigtigt at vide, at du IKKE er alene, men det er omvendt også din rejse alene. Så et heppekor vil løfte dit ansvar, lyst og motivation til at holde snuden i sporet!

  Du starter din individuelle proces med konkrete opgaver og sparring, som sætter dig i stand til at komme godt fra start. Mange oplever hurtigt at blive mere positive, se nye muligheder og få øje på, i hvor høj grad de har begrænset sig selv. Det er netop her, vi kan begynde at skubbe dig i en mere hensigtsmæssig retning!

  Herefter består forløbet af online sparring på fælles videokonference med headcoach hver anden uge, ligesom du også inviteres til ‘Sådan fastholder du din rejse’-workshop. Endvidere bliver du en del af et positivt heppekor i en lukket Facebook-gruppe.

  Igennem forløbet får du sideløbende adgang til din unikke MEDLEMSSIDE, hvor alt materiale frigives. Du har derved ALT samlet et sted, og kan let finde, alt hvad du skal bruge. Du kan derfor altid se din sparring igen, og erfaringen er, at når vi lytter igen, ser vi nye muligheder. Al undervisning i teori, værktøjer og metoder er online og bliver frigivet, så det passer til din proces, så du undgår at blive forvirret.

  Du har adgang til sparring, og det sikrer, at du på alle mulige måder kan skabe et flow, selv når det er svært!

  Praktisk information om MASTERCLASS

  • Opstartssession, der sætter dit forløb i gang. Her får I sammen et overblik og sætter fokus på din proces – så du hurtigst muligt kommer i gang med at skabe det overskud og overblik, som du har brug for.
  • Headcoach støtter, hepper og coacher dig på de opgaver, du arbejder med – alt sammen i tråd med din plan. Kort sagt – det der skal til for at komme godt fra start og lykkes med de forandringer, du ønsker – en gang for alle!
  • 13 enestående WORKBOOKS, der kan anvendes igen og igen – og som hele tiden frigives i dit flow og hjælper dig med at arbejde med din proces. Hver 14. dag får du adgang til nyt materiale.
  • Hver anden onsdag er der sparring med headcoach.
  • En gang i løbet af dit forløb inviteres du til to dages retreat på Hotel Vejlefjord – et skønt sted i smukke omgivelser med plads til forkælelse, ro og fordybelse. Du får fuld forplejning begge dage og eget værelse.
   Vi arbejder med et særligt tilrettelagt program med temaet: Sådan skaber du den hverdag du elsker, vend dine udfordringer til succes.
   Tidligere deltagere fortæller de kommer hjem med et kæmpe boost af overskud og fornyet energi, efter at have brugt to intense dage til at skabe nye indsigter, forståelser og ikke mindst se deres liv i et nyt perspektiv! Ligesom deltagerne med sig hjem har en individuel for det næste skridt henimod at skabe den perfekte hverdag. Lige til at sætte i værk.

  Det kender jeg alt til

  Hør min historie om, hvordan jeg gik fra dårlig samvittighedsslave til sprudlende og nærværende mor.

  Jeg stødte på forløbet på et tidspunkt, hvor jeg var begyndt at affinde mig med, at livet som forælder til mindre børn bare skulle være noget lort – rent ud sagt.

  Mit oprindelige mål var at finde ud af, hvordan jeg skulle leve for at få familie og arbejde til at hænge sammen. Og ikke at lade mig følelsesmæssigt påvirke så meget af mit arbejde. Men det jeg også fik styr på, var mine prioriteter og et langt bedre og mere glædesfyldt forhold til mine børn.

  Masterclass lagde fundamentet for alvor at gøre noget ved mit liv. At tage mig selv og mine ønsker seriøst. Ved ikke, hvor jeg havde været uden. Og Level Up kommer til at rykke mig videre endnu.

  Mette

   Det er vigtigt for FEMALEPOWER, at vi er den rigtige hjælp for dig. Derfor tilbyder vi en gratis afklarende snak på 30 minutter, hvor vi hjælper dig med at afdække, om vi kan hjælpe dig.

  OBS: Der er et begrænset antal pladser hver måned!

  Vores hjælp består af flere forskellige elementer, som alt sammen er det vi ved skal til for at skabe en livsvarig forandring. Det er sat sammen af 1:1 session, fokus på individuelle behov og ressourcer, og hver anden onsdag i ulige uger er der sparring, retreat-ophold på Hotel Vejlefjord med undervisning, fordybelse og boost af processer.

  Vi har et højt fagligt og personligt niveau, og du vil blive mødt hvor du er af et erfarent og dygtigt team. Vi tror ikke på quickfixes, men på den hele proces og det rigtige match. Derudover får du et særligt individuelt forløb med de fantastiske videns- og læringsmuligheder, der er i at omgive sig med ligesindede POWERWOMEN og hjælp, når du har brug for det!

  Alt det du kan opnå for at skabe din hverdag med overskud og med udgangspunkt i den du er!

  Priserne varierer, og vi har mulighed for at hjælpe med finansiering, så de fleste kan være med! De starter fra 4.500 kr til 45.000 kr. Er vi et match, finder vi altid en løsning!

  Ved betaling accepterer du samtidig mine handelsbetingelser og persondatapolitik, som du finder på www.femalepower.dk/handelsbetingelser/ og  www.femalepower.dk/privatlivspolitik

  Med det samme du har betalt, går vi i gang! Det er vigtigt for mig at sige, for vi glæder os til at starte dig op! Det bliver ikke bedre jo flere dage, der går!

  Det er derfor vigtigt for mig, at du læser betingelserne igennem, og spørg alt det, du vil!  Vi har tilbudt dig det her forløb, fordi jeg kan se dig lykkes med det! Tilmelding er bindende, og der kan ikke tilbagebetales, når vi starter. Vi er mange, der går i gang med arbejdet, i det sekund du hopper om bord! Vi glæder os til at tage med på din rejse!

  Om Krista

  Jeg har selv gået en lang og snørklet vej for at nå til det liv, jeg har i dag sammen med mine 4 børn og min mand gennem 22 år.

  Jeg har fået balance ved at finde ind til min kerne og stole på den – som en gps, der fortæller mig nøjagtig, hvad jeg skal. Jeg stoler på den, lytter til den og træffer beslutninger ud fra den. Den styrker min selvtillid og mit selvværd – og faktisk vil jeg vove at påstå, at siden jeg begyndte at lytte til den – har jeg smilet HVER DAG. Det er lykke for mig.

  Der var mange velmenende råd om, hvordan jeg skulle lykkes med børn, karriere og som boligejer. Men ingen af rådene passede på mig. Jeg følte mig udenfor, fordi jeg ikke kunne jonglere boldene. Og fordi jeg ikke kunne nøjes, som andre bad mig om. Men i dag ved jeg, at det er de færreste, der kan jonglere boldene – men mange får det til at fremstå sådan. Og at de gode råd ikke virker – for vi er alle fuldstændig forskellige og unikke.

  Alle der kender mig, specielt dem allertættest på ved, at jeg altid har gået min egen vej. Jeg har altid haft ambitioner på mine egne vegne. Jeg har aldrig villet spilde min tid, mit liv og min lykke. Derfor har jeg søgt og ledt mange steder.

  2014 var året hvor jeg punkterede, og min rejse begyndte. Jeg var faktisk hel tom, men så er det jo også dejlig let at fylde på. Så det gik jeg i gang med. Jeg gik i gang med at finde ud af, hvad meningen med mit liv var.

  Jeg gav slip på, hvad andre måtte mene og begyndte at finde ud af hvad JEG ville. Jeg forlod arbejdsmarkedet, blev hjemmegående, tog coachuddannelse og søgte både inde som ude, indtil jeg følte, jeg landede. Det tog mig lang tid at komme hen til 10 m vippen. Jeg kravlede trin for trin op – indimellem ned igen – men op kom jeg. Og da jeg tog springet, anede jeg jo ikke, hvilket hav jeg landede i – om der var rev at slå sig på – eller det varmeste, blødeste vand. Det viste sig heldigvis at være det sidste.

  Jeg møder mange, der ikke tør drømme, der ikke tør have ambitioner. Jeg møder mange, der er stressede uden at vide det – fordi stress er en reaktion på, at ting ikke er, som du inderst inde ønsker det.

  Jeg har også ambitioner på dine vegne – faktisk mener jeg slet ikke, vi skal nøjes i det her liv – for jeg ved, at det kan lykkes at balancere. Det er ikke bare en tid, der skal overstås – men en tid, der skal leves.

  Jeg er dybt, dybt passioneret i FEMALEPOWER Strategien, fordi jeg ved, det vil flytte helt vildt. Det er fuldstændig skruet sammen til at nå den helt rette indsigt, skabe nye bevidstheder og dernæst: FÅ HANDLING mod det liv, der ligger og venter på dig!

   

  Pin It on Pinterest