Eksklusivt MASTERCLASSFORLØB

SÅDAN FÅR DU LIVET TILBAGE SOM MOR!

Er du klar til at få overskud til at være en god mor og samtidig prioritere dig selv uden dårlig samvittighed?

Drømmer du om mere tid – en meningsfuld hverdag & et balanceret liv uden at skulle give afkald?

Vil du ÈN GANG for alle finde den rigtige løsning – den, som får dig i mål med dine drømme?

MASTERCLASSFORLØBET er til dig, der brændende ønsker at være en glad mor – med overskud til karriere og tid til dig! Forløbet er tilrettelagt, så du hurtigt kommer i gang med at skabe resultater i form af mere tid, større overblik og ro! Allerede fra starten laver du og jeg en målrettet plan, som du straks går i gang med at integrere i din hverdag. Du får løbende tildelt opgaver og er i tæt dialog med mig.

På forløbene har jeg fuldt fokus på dig og på at skabe rammerne, hvor din udvikling sker.

Passer en eller flere af disse beskrivelser på dig?

 • Du oplever hverdagen som hektisk med mange deadlines og som et hamsterhjul, hvor du bare løber stærkere og stærkere – uden at leve det liv, du drømmer om.
 • Du plages af dårlig samvittighed: over en karriere du ikke kan få gang i. Dine børn, der sidder for længe i daginstitutioner og din krop, som du ikke påskønner og får passet på.
 • Synes at alle andre kan løse hverdagens udfordringer – mens du selv er ved at vælte i to-do lister, vasketøj, legeaftaler, rodet hjem og konflikter, der tiltager.
 • Går sent i seng om aftenen – uden at have kigget din mand i øjnene – og med manglende lyst til ham og til at stå op næste dag.
 • Vågner om morgenen med høj puls over alt det, du skal igennem igen.
 • Synes der er høje krav til dig, som du ikke kan indfri – at du har svært ved at se, hvad der er bedst for dig.
 • Frygter at børnene bliver store uden du når at nyde det. At dine børn vokser op med en utilfreds mor, og at dine valg vil påvirke dine børn?
 • Frygter at familielivet, og dit parforhold, ikke kan stå distancen. At drømmen om en kernefamilie, et meningsfyldt arbejdsliv, og dig som en glad kvinde, ikke lykkes.

Lyder Det Spændende; Og Vil Du Gerne Have en Afklarende Session – Gratis Naturligvis 

På MASTERCLASSFORLØBET lærer du blandt andet:

 • At slippe dårlig samvittighed – og vide, at du er værd at passe på.
  At blive den bedste mor for dine børn.
 • At gå din karriere efter i sømmene – og sæt kursen mod den!
 • At turde prioritere dig selv højest, så du kan lukke mere overskud ind i dit liv, UDEN at du ubevidst saboterer dig selv med gamle uhensigtsmæssige overbevisninger om, at du ikke er god nok.
 • Hvordan du får ro i maven FOR ALTID omkring dit familieliv.
  Arbejder vi med din stress – og i at skabe en hverdag udenom hamsterhjulet og i at du bliver stressfri!
 • At du kan være noget for andre – du får øget appetit på livet – fordi du finder nye muligheder, som øger dit overskud og din energi
  Du får øje på, hvordan du kan bruge din erfaring (både i livets op og nedture) til positiv fokus på dit liv.
 • Du finder mening og balance i dit familieliv og i dig – og det er en SUND TRANSFORMATION – som vil vedblive i dig.
  Du skal ikke længere søge, det vil blive lettere at træffe beslutninger og bedre at være dig. Og det smitter helt naturligt af på dine omgivelser.
 • Du får masser af sparring med mig, der sikrer fremgang, vedholdenhed og en at læne sig op af.
  Du får adgang til UNIKT MATERIALE, der sikrer din fremgang og proces. Du er dermed hele tiden i gang.
  Du får flere ONLINE VIDEOER, der klæder dig på til at kende, hvad der SKER I DIG, og som er et altafgørende faktum for din balance.

Hvem er du?

 • Du har et stort ønske om at være den bedste mor for dit/dine børn.
 • Du ønsker brændende en karriere, der kan udfordre dig, og som vil føles meningsfyldt.
 • Du véd, at livet skal leves fuldt ud – du ønsker at have råd til oplevelser, tid med familien og et stærkt parhold – som du på livets sidste dag kan godkende.
 • Du ønsker, at træde ud af hamsterhjulet og leve det liv, der passer til dig!
 • Du vil gerne prioritere dig selv – således at du blive glad og finder overskud til travle perioder.
 • Du vil gerne være troværdig mod dén, du er – og den du er udadtil.
 • Du vil slippe for dårlig samvittighed og vide, at den vej du går, er rettet mod det liv du drømmer om!
 • Du er utrolig kompetent samt oprigtig interesseret i at skabe den hverdag du drømmer om!
 • Du er efterhånden kørt lidt træt i, at tro at græsset er grønnere på den anden side – du ønsker bare at finde din egen vej…
 • Du drømmer måske om virkelig at gøre en forskel -men du ved ikke helt, hvordan det skal kunne lade sig gøre for dig.
 • Du drømmer om langt mere FRIHED!
 • Du ville elske selv at kunne bestemme og træffer gode beslutninger der får styr på din hverdag mod dit liv du drømmer om!
 • Måske føler du, at du er på et forkert spor, fordi der hvor du er LIGE NU ikke stemmer overens med den, du ØNSKER at være.
 • Du ville elske at kunne give dine børn alt og være rollemodel for dem ved at vise dem, at de (også) kan skabe præcis det liv, de drømmer om.

Du har brug for at få lagt en plan, der passer UNIKT til DIG og DIN familie!
Og som kan give dig de resultater, DU drømmer om!

 

Hør mere om MasterClass forløbet.

Dette forløb er IKKE et quickfix! Det er et intensivt forløb med fokus på dig.
Du er ikke én blandt mange – men en helt særlig kunde hos mig.

Vidste du?

At faktisk kun 10 % af hjernen kan lide at gøre noget nyt og skabe forandringer? Det er derfor du gang på gang vælger de samme løsninger – og ikke når dit resultat. Vi arbejder meget intenst med netop dette – så du én gang for alle får FORMLEN på at kunne balancere som mor!

Vidste du?

At vi ER meget forskellige, og derfor skal du ikke gøre som alle andre, men det, som er RIGTIG for lige præcis dig. Det kræver tillid, og det kræver, at du slipper kontrollen – og det får du det så FEDT med at gøre. Du finder mening og balance i dit familieliv og i dig – og det er en SUND TRANSFORMATION – som vil vedblive i dig. Du skal ikke længere søge, det vil blive lettere at træffe beslutninger og bedre at være dig. Og det smitter helt naturligt af på dine omgivelser.

Efter jeg havde taget hul på livet som førstegangsmor, med en lidt hård start, som indeholdt komplikationer i den første del af min søns liv, havde jeg pakket mig selv langt væk og mærkede ikke længere, hvad JEG ville med mit liv. Jeg brugte den hårde start, som en undskyldning for at sætte mig selv i baggrunden, familien og hans behov kom altid først. Det var derfor uklart for mig hvilke ressourcer jeg besad og jeg havde glemt hvilke værdier, jeg havde. Selvom jeg altid har set mig som et klogt menneske med egne overbevisninger, forsøgte jeg alligevel at leve efter andres ideer og holdninger til børneopdragelse, pasning, job og karriere, men alt strittede i mig og jeg havde det bare rigtig dårligt. Jeg kom frem til at jeg fortjener at leve MIT liv og ikke det jeg tror, andre forventer af mig. Allerede ved første coaching med Krista fandt vi frem til, hvad der i virkeligheden giver mit liv værdi og hvor jeg skal tage fat, for at nå mine drømme og mål. Krista er som coach inspirerende, troværdig og indsigtsfuld, jeg er derfor tryg ved at jeg i hendes forløb når mine drømme for mig selv, som mor og for vores familie. At blive mor har været en stor rejse – men også medvirkende til, at fokus på MIG har været pakket langt væk. Jeg FORTJENER at leve livet med hele mit potentiale. Jeg vidste, at det ville kræve en STOR indsats at skabe den forandring. Det styrkede mig, at jeg begav mig ud på rejsen med én, der selv havde gået vejen

Cathrine

31 år, mor til dreng på 1 ½ år, gravid med nr. 2

Under min barsel med vores 2. barn oplevede jeg nemt, at komme til at skubbe mig selv i baggrunden. Det handlede om alt lige fra vægttab, at få glattet mit hår eller bare komme ud med veninderne. Jeg fik nemt dårlig samvittighed, hvis jeg gjorde noget godt for mig selv eller var alene i gågaden. Jeg gik med en stor følelse af at intet lykkes for mig, og jeg kunne ikke finde frem til hvad JEG ville fx med min karriere. Jeg besluttede mig for, at tiden var inde til at investere i MIG – for jeg var sikker på, at det ville smitte af på mine børn. Allerede i første møde med Krista, blev der skabt en platform, hvorfra jeg nu kan se, hvad det i VIRKELIGHEDEN handler om. Hvor er det jeg skal starte henne for at nå mine mål, og hvad er mine mål. Jeg var fra starten lettet over at vide, at jeg igen ville blive glad som mig og som mor.

Mille

Ergoterapeut Og Mor Til 3

Hvad indeholder forløbet:

TEMA: Retning og fokus

√ Du skaber et fundament for, at du bruger din tid og din energi korrekt, så du kan få ryddet op i alt det, der ikke understøtter dig i at opnå det, du gerne vil.

√ Du får overblik over dine udfordringer og dine ressourcer, og får straks øje på dine muligheder – muligheder, du ikke tidligere havde set.

√ Du får en række konkrete tiltag, du kan iværksætte med det samme. Vi finder frem til, hvor du med mindst mulig indsats kan gøre den største forskel allerede NU.

Du får konkret hjælp til din stress!

TEMA: Hvad vil DU egentlig?!

√ Vi finder ind til kernen af, hvad DU egentlig vil.

√ Du skal designe dit drømmeliv. Uden dette bliver det din hverdag nu, der kommer til at styre dig fremfor den nye vej, vi ønsker at etablere. Dette design danner rammerne for, hvordan dit liv skal være. På denne måde understøttes du dagligt i, at du lever DIT drømmeliv, og får øje på alle de muligheder, der viser sig HVER dag.

√ Du får viden om frygt – og lærer at blive venner med din frygt. Den viser kun sit ansigt, når der er noget vigtig på spil for dig – så du skal lære at lytte til den og håndtere den.

√Du sættes i gang med at komme af med vanemæssig adfærd – som du ikke ønsker, og som du ved, ikke virker for dig. Vi får fokus på dét, du vil have mere af! På denne måde forlader du hamsterhjulet og sætter en ny kurs. Du skal i gang med at gøre, føle og tænke nye ting – HVER DAG! Du vil føle dig mere tilfreds og udfordret, mod det du ønsker.

TEMA: Lær at lytte til din krop – den lyver ikke.

√ Dit vigtigste redskab i at have det godt mentalt og fysisk er, at lytte til sin krop. Du vil få STOR indsigt i, hvad DIN krop siger og lærer de første signaler at kende, så du altid ved, hvornår du skal tanke energi, og hvornår du har ekstra at give af. Ofte giver vi af ressourcer vi IKKE har – og du bliver lettere ked af det, frustreret, følsom, aggressiv og mangler gnist. Du føler dig ikke god nok, og er hård ved dig selv.

√ Du får øget selvværd og selvtillid. En af de vigtigste parametre mod at skabe en ny identitet og en ny kurs er, at du mærker din trivsel, din indre glæde og bliver din egen bedste ven. Du lærer omsorgsfuldt at passe på dig selv – fordi du kan mærke og høre, hvad din krop siger.

√ Vi sætter nu TURBO på din proces – helt ubevidst. Du lærer nemlig mentaltræning, som er i familie med mindfulness. Du får gavn af de dokumenterede effekter, som bedre søvn, reduceret stress, øget fokus, mere ro, mere tålmodighed og højere pytgrænse.

√ Sammen med Krista får du her ryddet op i dårlige vaner og mønstre, og får med det samme nye støttende strategier til at balancere dit liv.

TEMA: Vend dine udfordringer til succes og styrker

√ Du får øje på din egen UNIKHED – så du kan vende dine udfordringer til dine styrker – og stadig få succes.

√ Du lærer én gang for alle, at du ALTID skal stå øverst på prioriteringslisten. Du vil konkret finde frem til, HVORDAN du holder ”dig i form” – så der er balance og trivsel 90 % af tiden – og du lærer at sige pyt til de sidste 10 %.

√ Vi får set på dit mentale immunforsvar: altså lige som du træner din ryg for skavanker og løber for et bedre kredsløb og stærkere krop – så skal du også vide, hvad du skal træne mentalt for at kunne håndtere modstand, konflikter mellem børn, sygdom i familien, at blive fyret eller andre uventede udfordringer.

√ Du er, som du skal være – du lærer at elske alle sider af dig selv. Selvværd og troen på du kan lykkes, er altafgørende for at kunne prioritere sig selv – og vil have stor afsmittende effekt på din familie og din karriere.

TEMA: Find din egen balancerede strategi og gå vejen

√ Du har nu STOR viden, indsigt og har allerede ændret MEGET i dit liv – du har fået ryddet op, sorteret og sagt farvel og goddag. Det er her vi sikre, at du fastholder din udvikling. Du bliver i stand til at motivere dig selv og gå hele vejen på egen hånd.

√ Du får implementeret hele planen, lærer at gøre status og lægge strategier, som sikrer, at du lever drømmen.

√ Du vil føle dig styrket som aldrig før, du vil føle dig powerfuld og vil tydeligt kunne se, at din indsats ikke bare belønner dig – men også dine børn, mand, familie, venner og karriere.

Temaerne arbejder vi med løbende! Du får adgang til WORKBOOKS som vil bringe dig indsigt, viden, refleksion – og step by step modellere dit liv og din hverdag. Du har adgang til masser af sparring af Krista, som har fokus på din individuelle rejse og udvikling! Samtidig har du også adgang til et heppekor og læring blandt andre, der på samme måde arbejder sig fremad mod at skabe den liv de drømmer om!

RETREAT

2 gange under dit forløb er vi på fordybelsesretreat sammen på Hotel Vejlefjord. Her bliver vi forkælet i de luksuriøse omgivelser, der giver masser af mulighed for fordybelse! Du får eneværelse og masser af fred og ro til at komme i dybden med din transformation.

Vi arbejder med to temaer:

TEMA: SKAB DET LIV DU DRØMMER OM!
Den 18 – 19 april 2023

TEMA: VEND DINE UDFORDRINGER TIL DIN SUCCES!
Den 22 – 23 august 2023


Uanset hvornår du starter dit forløb hos Krista kan du være med på retreat – det er et særlig tilrettelagt indhold – som opgrader dit mindset, bevidsthed og skaber nye resultater for dig.

Så hvad skal du investere?

Du er aldrig alene på din rejse – jeg følger dig hele vejen!

Så hvad kunne denne investering i DIG – betyde for resten af din familie?
Hvad vil det være værd for din familie?
Hvilke konsekvenser har det lige nu? Om 3 måneder?
Hvad skulle der egentlig ske i dit liv – som fik dig til at ændre kursen NU?

Det er dog også vigtigt for mig at sige, at jeg ikke kan tilbyde dig forløbet før vi har snakket. Jeg skal vide om vi er et match – hvilket vi afklarer i en uforpligtende session.  

Tænk på, hvor mange spildte timer og spildt energi du kan spare i løbet af de næste bare 3-6 måneder i forhold til, hvis du fortsætter på samme måde som hidtil?

Hvad vil det betyde for dig at gå den lige vej nu?

Spørgsmålet er, om du har råd til at lade være?

Har du det?

At få livet tilbage som mor er meget nemmere, når du har en klar vej at gå og bliver guidet af en, der allerede selv har gået vejen…

Ved betaling accepterer du samtidig mine handelsbetingelser og persondatapolitik som du finder på www.femalepower.dk/handelsbetingelser/ 

Pin It on Pinterest