Få julero med 15 minutters mentaltræning

 

Jeg glæder mig til at måtte hjælpe dig med at skabe julero og glæde på kun 15 min! Det er veldokumenteret at hvis du mentaltræner kun 15 min hver dag vil du opleve:

  • Mere ro.
  • Højere grad af tilfredshed og glæde.
  • Mere nærvær.
  • Mindre stress.
  • Depressionslindring.
  • Nedsat kropsspænding.
  • Vægttab.
  • Løsning af konkrete problemstillinger.

Jeg har lavet denne lydfil med fokus på netop julestress. Den er både med musik og uden, og du har altid adgang til at bringe dig selv i indre ro, da du kan downloade den til din telefon.

RIGTIG GOD FORNØJELSE!

Din julepris: 99,- kr!

 

 

PS: Måske du godt ved, at det ikke bare er en ”decemberting” hos dig? Måske du kan genkende det fra andre situationer i dit liv?

Jeg har lavet et gratis webinar her, som du er meget velkommen til at se! Jeg fortæller nemlig om min egen rejse her mod mere overskud, glæde, energi og balance som mor! Og giver dig 5 fantastiske trin til at skyde genvej! FÅ adgang her …

Om mig

Passioneret i at finde din opskrift på LIVETS LYKKE – også i december!

Jeg hedder Krista Koldborg Møller og bor sammen med min mand på 17. år. Vi har 4 børn på 9,6,4 & 1 år. Vi bor på et lille landsted med højt til loftet, åbne vidder og masser af gør det selv projekter, som både min mand og jeg elsker at se vores børn, og os som familie, tumle rundt i.
Jeg blev færdiguddannet socialrådgiver i 2007, og har arbejdet rundt omkring. Både indenfor forvaltning – Børn og familieområdet, sygedagpengeområdet og undervist på skole i bl.a. samfundsfaglige områder, arbejdsmiljø og trivsel.

 

 

 

Siden jeg trådte mine første skridt på arbejdsmarkedet, drømte jeg stort! Jeg drømte om et familieliv, om at blive gammel med min mand, og jeg drømte om at gøre en forskel for andre mennesker og have en spændende karriere. Men det tog mig lang tid at finde ud af, at jeg IKKE skulle gøre som alle andre. Og det var en befrielse, da jeg fandt modet til at gå en anden vej.

 

Du er altid velkommen på mit gratis webinar, samt søge om en afklarende samtale mig med, hvis du har brug for at mærke, om vi to er et match.

Jeg ønsker dig en rigtig glædelig – og fredelig jul, med julero.

Kærligst,
Krista

Tilmeld dig det næste webinar, helt gratis

Og find ud af hvordan du kan få både familieliv, karriere og dig til at lykkes – uden af lide afkald?

Pin It on Pinterest