KICK- ASS FEMALEPOWER HEADCOACH!

Elsker du at coache? Kan du faktisk ikke få nok? Elsker du at flytte og skabe forandringer hos særligt kvinder og mødre, så vi ændrer deres hverdag og liv? Elsker du at medvirke til forandringer, og se hvordan DU medvirker til, at der skabes mere glæde og overskud i livet som mor?

Kan du lide at udvikle, inspirere og motivere kvinder til at droppe hamsterhjulet stressende hverdag og få livet tilbage som mor?

 

Kan du godt lide at arbejde meningsfyldt og være med til at se menneskers personlige rejse? Har du ro i dit eget liv, og har selv været på en personlig rejse? Og har du lyst til at lede andre i det samme? Ved du godt hvor meget vores liv kan forandre sig ved at skabe indre ro og ved at tage de rigtige ”i hånden”? Og tør du selv stille dig i udviklingszonen og bryde med din comfortzone?

 

Kan du lide at skabe overblik, gribe boldene, der hænger i luften og arbejder du stabilt og professionelt? Kan du skabe overblik over andres liv og har du erfaring med håndtering af stress?

 

Kan du lide at arbejde i et ”online kontorfællesskab” og medvirke til at løse opgaver sammen og hver for sig?

 

Så har vi et meget givende arbejde – hvor du ikke kun oplever andres menneskers liv forandre sig med stor succes – du vokser også selv som menneske – får nye indsigter og erkendelser om dig selv. Du får sammen med os oplevelsen af at være på en større mission!

Du bliver med andre ord betalt for coache kvinder  – i en succesfuld strategi, der medvirker til en hverdag med mere glæde og overskud!

Vores kunder går netop efter et professionelt engagement, nærværende hjælp samt en succesfuld strategi fordi de godt ved, at et klippekort hos psykolog, terapeut eller coach ikke virker alene. Selvhjælpsbøger læses også kun halvt – og flytter aldrig dem derhen hvor de skal. Der er altså tale om ambitiøse kvinder, som vil mere med deres liv – og dybeste set bare vil være mere glad og knække koden til det. Og det ved vi hvordan man gør!

 

Hvis du er låst fast i traditionel coaching og gode råd – så er FEMALEPOWER ikke stedet for dig.

Mit spørgsmål til dig;

Vil du være med til at forandre hverdagen for børnefamilier   – og hjælpe mennesker med at opnå det de drømmer om ved selv at gøre det du er bedst til ?

Så er du muligvis vores nye HEADCOACH, der hjælper os med at nå endnu længere ud!

Du skal kunne arbejde virtuelt, men er også en del af et velfungerende team. Du kan arbejde min. 15 20 timer om ugen, og har ikke en drøm om selv at starte en virksomhed. 

Før vi går videre… lad mig lige slå fast…

Hvis du lander den her opgave så kan jeg garantere dig, at du vil være nødt til at aflære i det mindste en smule af det du allerede ved om coaching og onlineforløb…. Det meste af det vi laver går imod den gængse måde som normalt anvendes… og det er derfor det er effektivt.

Og! Hvis du får det her job så vil du bruge det du lærer hos os til coache FEMALEPOWERS kunder først og fremmest. Det er ikke for dig hvis du påtænker, at du vil hænge ud i en periode og derefter gå ud og starte dit eget forløb op. Du vil få en licens til at bruge vores metoder kun hos os.

Hvis du er typen, der har det bedst med at få at vide hvad du skal lave fremfor selv at byde ind med det du kan – så er det her heller ikke for dig. Jeg forventer, at du er MEGET bedre til dit arbejde end mig og resten af teamet og derfor også er den, der aktivt byder ind med ting DU kan gøre for at vi kan inspirere og tiltrække endnu flere mennesker.

Hvis du er typen, der altid holder på at en plan er en plan, der ikke kan fraviges og ikke er i stand til at navigere i at en ide nogle gange må eksekveres på selvom der var planlagt noget andet, så er det heller ikke for dig.

Jeg forventer det bedste af mit team.  Hvis du har en tendens til ikke at kunne holde dit personlige jeg adskilt fra dit professionelle jeg og nemt bliver ramt på dit selvværd af at få løbende direkte og skarp feedback på din faglighed, så er det her heller ikke noget for dig. 

 

Hvis du stadig er her…. FEDT!

Dine opgaver vil være…

  • Sparringskald online hver mandag kl. 9.00 med et fast program til støtte i stressreducering.
  • Fokus på coaching ift strategien og ift stressreducering.
  • 1:1 sessioner med kunderne
  • Skriftlig sparring
  • Undervise på retreat
  • Manage og superviser mentorteam
  • Følge kundernes processer

Og meget andet… evt. også med afsæt i andre ting du brænder for.

Her kommer kodeordet – solsort. Det giver mening for dig når du har læst det hele.

Som HEADCOACH er du ansvarlig for vores kunders processer og på sigt i at lede vores mentorteam. I sidste ende er det din fornemmeste opgave, at vores kunder får nærværende og støttende sparring – både ift at stressreducere og ift at flytte sig med strategien.

Så vi forventer, at du har erfaring med coaching og gerne stresscoaching.

Vil du være med til at ændre hverdagen for børnefamilier?

Det her er en KÆMPE mulighed for den rette person.  Du bliver verdensklasse uddannet i vores specielle tilgang indenfor coaching og personlig udvikling, og du vil indgå i et team, der sammen står overfor at opbygge en forretning med både forløb og uddannelse. Vi mødes løbende på teammøder og et par gange om året på retreat på Vejlefjord.

Stillingen er perfekt for den succesfulde, selvstændige coach, der er træt af at være alene og vil være en del af noget større. Det er også for dig, der er træt af markedsføring og salg – og bare gerne vil COACHE!

Du (eller en du kender) vil blive betalt for at gøre en kæmpe forskel i flere kvinders liv og hjælpe mennesker med at leve deres drømmeliv uden stress. Du kan virkelig sætte dit aftryk på verden med det du er allerbedst til uden at skulle bekymre dig om alt andet i livet som selvstændig.

Vi tilbyder aflønning efter kvalifikationer, du arbejder virtuelt, kan i høj grad selv planlægge din arbejdsdag og kan stort set arbejde hvorfra du vil i verden. Derudover mulighed for masser af personlig og professionel udvikling.

PLUS du får mulighed for at tage HELE dig med på arbejde og være den du er.

Det er også muligt for dig med flexjob. 

Få et indblik i Femalepower her! 

Dette er en freelance stilling på 15-25 timer om ugen. Du skal være tilgængelig i vores åbningstid mellem 9 og 16 på aftalte dage.

Den rette starter så snart vedkommende er fundet – og det kommer til at gå stærkt. 

Så hvis det trækker i dig bare lidt…. Så vent ikke…

Sådan gør du:

1.Send en e-mail til info@femalepower.dk med overskriften ”Kick-ass HEADCOACH” og det hemmelige kodeord som du fandt i teksten. Inkluder en ansøgning på max. 20 linjer, der fortæller os hvorfor DU er den bedste kandidat, plus et link til din hjemmeside, LinkedIn profil, facebook profil eller hvad du har. Vedlæg også dit kortfattede CV, så vi kan se din uddannelse og erhvervserfaring.

 

  1. Vedlæg gerne en kort video hvor du fortæller lidt om dig selv. Den samlede ansøgning skal sendes via WeTransfer.com så filen kan vedhæftes. 

 

  1. I din ansøgning skriver du dit honorar krav (OBS: vær strategisk. Hvis du skriver et honorar, der er indenfor vores budget og alt øvrigt ser godt ud, vil vi tage en snak med dig. Hvis du sigter at for højt selvom du ville være tilfreds med langt mindre, så går vi glip af muligheden for at tale sammen. Det her er ikke et normalt tilbud.

 

Vi venter i spænding på at høre fra dig!

Se vores gratis online foredrag her: 

Om mig

Passioneret i at finde din opskrift på LIVETS LYKKE 

Jeg hedder Krista Koldborg Møller og bor sammen med min mand på 21. år. Vi har 4 børn, og bor på et lille landsted med højt til loftet, åbne vidder og masser af gør det selv projekter, som både min mand og jeg elsker at se vores børn, og os som familie, tumle rundt i.
Jeg blev færdiguddannet socialrådgiver i 2007, og har arbejdet rundt omkring. Både indenfor forvaltning – Børn og familieområdet, sygedagpengeområdet og undervist på skole i bl.a. samfundsfaglige områder, arbejdsmiljø og trivsel.

 

 

 

Siden jeg trådte mine første skridt på arbejdsmarkedet, drømte jeg stort! Jeg drømte om et familieliv, om at blive gammel med min mand, og jeg drømte om at gøre en forskel for andre mennesker og have en spændende karriere. Men det tog mig lang tid at finde ud af, at jeg IKKE skulle gøre som alle andre. Og det var en befrielse, da jeg fandt modet til at gå en anden vej.

 

Du er altid velkommen på mit gratis webinar, samt søge om en afklarende samtale mig med, hvis du har brug for at mærke, om vi to er et match.

Kærligst,
Krista

Tilmeld dig det næste webinar, helt gratis

Og find ud af hvordan du kan få både familieliv, karriere og dig til at lykkes – uden af lide afkald?

Pin It on Pinterest