Masterclass Basis: Opnå retning, overskud og personlig udvikling med en selvcoachende tilgang. 

Masterclass Basis er et forløb for dig der:
 • Oplever at være gået i stå og ikke kender din retning og dit næste skridt.
 • Oplever, at du går i ring, og at du ret tydeligt ikke er der, hvor du gerne vil være.
 • Mangler overskud og overblik.
 • Mangler en succesfuld plan.
 • Mangler at kunne styre dine tanker og følelser, så de bringer dig bevidsthed om, HVAD du mangler og HVAD du skal gøre.
 • Gerne vil have en langt mere selvcoachende tilgang – så du ikke skal spørge andre til råds og være usikker på dine beslutninger.
 • Der føler et behov for større selvindsigt og savner at have fokus på din egen personlige udvikling.
 • For dig, der føler, at du bare lige mangler det sidste for at kunne opleve glæde og overskud i din hverdag.
 • Der generelt har svært ved at mærke dig selv, prioritere dig selv og ikke rigtig ved, hvad der gør dig glad.
 • For dig, der måske allerede har fået hjælp – men det virker bare ikke for dig.
 • For dig, der også vil tænde din indre FEMALEPOWER og lære strategien.
 • For dig, der ikke længere vil spilde din tid, energi og ressourcer på underskud, mental og fysiske mistrivsel – og bare gerne vil VÆRE GLAD!

Derfor er basisforløbet noget for dig.

Forløbet bygger på FEMALEPOWERSTRATEGIEN – og du får basisviden her – præcis til selv at arbejde – men også få sparring hver uge og en masse hep fra os og andre POWERWOMEN. Du er med andre ord klar til at rykke, og har brug for både fleksibiliteten og sparringen, så dette ikke er endnu et onlineforløb, du ikke får gjort færdig.

Det gider hverken vi eller du at spilde vores tid på.

Det er vigtigt at understrege, at det er BASIS niveau for FEMALEPOWER. Du skal derfor gøre op med dig selv, hvor du er dit liv i forhold til at køre mere på egen hånd og i et mere intensivt forløb. Er du i tvivl, så spørg os endelig.

 

 

Hør mere om Masterclass Basis forløbet

Hør mere om Masterclass Basis forløbet

Hvordan forløber det?

Masterclass Basis forløbet er designet, så du både får glæde af den effekt, som intensiv individuel sparring på dig og på din proces giver. Men også på den energi og læring, der skabes ved dels at hænge ud i et ligesindede netværk, der alle er på samme rejse, hvor nogle vil være længere fremme end dig og andre samme sted som dig. Det er vigtigt at vide, at du IKKE er alene, men det er omvendt også din rejse alene. Så et heppekor vil løfte dit ansvar, lyst og motivation til at holde snuden i sporet!

Du starter din individuelle proces med konkrete opgaver og sparring, som sætter dig i stand til at komme godt fra start. Mange oplever hurtigt at blive mere positiv, se nye muligheder og få øje på, i hvor høj grad de har begrænset sig selv. Det er netop her, vi kan begynde at skubbe dig i en mere hensigtsmæssig retning! Herefter består forløbet af en blanding af online sparring på fælles videokonference med headcoach hver uge, POWERBOOST med Krista hver måned og et positivt heppekor i en lukket Facebook-gruppe. Igennem forløbet får du sideløbende adgang til din unikke MEDLEMSSIDE, hvor alt materiale frigives. Du har derved ALT samlet ét sted og kan let finde, alt hvad du skal bruge. Du kan derfor altid se din sparring igen, og erfaringen er, at når vi lytter igen, ser vi nye muligheder. Al undervisning i teori, værktøjer og metoder er online og bliver frigivet, så det passer til din proces, så du undgår at blive forvirret.

Du har derfor adgang til mig og mit teams sparring hver uge, og det sikrer, at du på alle mulige måder kan skabe et flow, selv når det er svært!

Du får adgang til:

 • 1:1 session med vores erfarne mentor, der hjælper dig med at finde dit overblik og rette fokus på at bringe mere energi og overskud ind i din hverdag nu. Du får dermed den bedste start på dit forløb, og kan med det samme gå i gang med at bringe dig selv tættere og tættere på dine mål. Samtalen optages, og du kan lytte til den igen og igen. Der er altid ny viden at hente
 • Adgang til FEMALEPOWERSTRATEGIEN, der hver dag har succes med at skabe en hverdag med mere selvkærlighed, overskud, ro og målrettethed. Du får adgang til alt materialet, og kan arbejde i dit eget tempo. Du får med andre ord en stabil værktøjskasse, der kan anvendes igen og igen.
 • Adgang til den præcise plan, som har fokus på at skabe overskud, overblik – finde ud af hvad du gerne vil – og bygge dit fundament til at tydeligt kunne træffe beslutninger og skabe gode vaner. Og sørger for en bæredygtig livsstil, så du ikke igen og igen skal føle, du går op og ned i dit humør og i dit overskud. Du får et meget tydeligt billede af dine egne vaner, mønstre og blokeringer, der netop står i vejen for dig.
 • Adgang til ugentlig sparring hver mandag kl. 9.00 på ZOOM og skriftlig sparring i en lukket Facebookgruppe.
 • Netværk af ligesindede POWERWOMEN, der er på samme mission og er verdens bedste heppekor.
 • Mulighed for at opgradere til MASTERCLASS med en god bonus.
 • Mulighed for tilkøb af retreatophold på Hotel Vejlefjord.

Jeg havde det rigtig skidt, kunne ikke se noget positivt i mit liv, følte alt gik galt. Jeg var et par måneder forinden flyttet i rækkehus med børnene, da børnenes far og jeg følte, vi ikke rigtig ville det samme mere/kørte i hver vores retning.

Jeg var deltidssygemeldt fra mit job, da jeg var rigtig ked af det, børnene havde problemer og økonomien var kaos. Jeg ville bare finde glæden igen.

Min rejse er på nuværende kun en begyndelse, jeg nyder så meget den glæde jeg har fået i mit eget selskab, roen og nærværet. Lige nu er livsmålet nærvær, men hvordan det ser ud om er par måneder, ved jeg ikke, men jeg ved, at min proces er ongoing.

Forløbet har været en øjenåbner for mig, jeg kan kun anbefale andre, der synes livet er svært / nede med stress og med en hammer, der slår i hovedet at tage forløbet. Det er så meget i én selv, tingene skal ændres og ikke i omgivelserne. Tusind tak for god sparring og “spark i r….”😉

Rikke

Hvad sker der nu?

Er det noget for dig og er det rette tid at du gør noget NU?

Så invester i dit forløb her:

Investering 5.555 kr. eller 3 rater af 1.999 kr.

Du får med det samme adgang til dit VELKOMSTBREV, der beskriver, hvad du skal gøre step by step for at komme i gang med dit forløb.

Du får adgang til at booke din session og adgang til dit materiale og sparring, så du er i flow med det samme!

Har du nogle spørgsmål? Skriv gerne via linket HER.

Ved betaling accepterer du samtidig mine handelsbetingelser og persondatapolitik, som du finder på www.femalepower.dk/handelsbetingelser/ og  www.femalepower.dk/privatlivspolitik

Det er derfor vigtigt for mig, at du læser betingelserne igennem, og spørg alt det, du vil! Tilmelding er bindende, og der kan ikke tilbagebetales, når vi starter. Vi er mange, der går i gang med arbejdet, i det sekund du hopper om bord! Vi glæder os til at tage med på din rejse!

Om Krista

Jeg har selv gået en lang og snørklet vej for at nå til det liv, jeg har i dag sammen med mine 4 børn og min mand gennem 22 år.

Jeg har fået balance ved at finde ind til min kerne og stole på den – som en gps, der fortæller mig nøjagtig, hvad jeg skal, jeg stoler på den, lytter til den og træffer beslutninger ud fra den. Den styrker min selvtillid og mit selvværd – og faktisk vil jeg vove at påstå, at siden jeg begyndte at lytte til den – har jeg smilet HVER DAG. Det er lykke for mig.

Der var mange velmenende råd om, hvordan jeg skulle lykkes med børn, karriere og som boligejer. Men ingen af rådene passede på mig. Jeg følte mig udenfor, fordi jeg ikke kunne jonglere boldene. Og fordi jeg ikke kunne nøjes, som andre bad mig om. Men i dag ved jeg, at det er de færreste, der kan jonglere boldene – men mange får det til at fremstå sådan. Og at de gode råd ikke virker – for vi er alle fuldstændig forskellige og unikke.

Alle der kender mig, specielt dem aller tættest på ved, at jeg altid har gået min egen vej. Jeg har altid haft ambitioner på mine egne vegne. Jeg har aldrig villet spilde min tid, mit liv og min lykke. Derfor har jeg søgt og ledt mange steder.

2014 var året hvor jeg punkterede, og min rejse begyndte. Jeg var faktisk hel tom, men så er det jo også dejlig let at fylde på. Så det gik jeg i gang med. Jeg gik i gang med at finde ud af, hvad meningen med mit liv var. Jeg gav slip på, hvad andre måtte mene, og begyndte at finde ud af hvad JEG ville. Jeg forlod arbejdsmarkedet, blev hjemmegående, tog coachuddannelse og søgte både inde som ude indtil jeg følte, jeg landede. Det tog mig lang tid at komme hen til 10 m vippen. Jeg kravlede trin for trin op – indimellem ned igen – men op kom jeg. Og da jeg tog springet, anede jeg jo ikke hvilket hav jeg landede i – om der var rev at slå sig på – eller det varmeste, blødeste vand. Det viste sig heldigvis at være det sidste.

Jeg møder mange, der ikke tør drømme, der ikke tør have ambitioner. Jeg møder mange, der er stresset uden at vide det – fordi stress er en reaktion på, at ting ikke er, som du inderst inde ønsker det.

Jeg har også ambitioner på dine vegne – faktisk mener jeg slet ikke, vi skal nøjes i det her liv – for jeg ved at det kan lykkes at balancere. Det er ikke bare en tid, der skal overstås – men en tid, der skal leves.

Jeg er dybt, dybt passioneret i mit produkt, fordi jeg ved, det vil flytte helt vildt. Det er fuldstændig skruet sammen til at nå den helt rette indsigt, skabe nye bevidstheder og dernæst: FÅ HANDLING mod det liv, der ligger og venter på dig!

Pin It on Pinterest