MASTERCLASS LEVEL UP

Overbygning på MASTERCLASS

Vil du fortsætte rejsen med mig? Jeg vil elske at have dig med!

Vil du blive en eftertragtet og powerfuld coach, så anbefaler jeg at du kigger på denne metode- og coachcertificering!

MASTERCLASS LEVEL UP er kun for dig, der….

 • Har været med på MASTERCLASS
 • Ved hvor meget du kan rykke dig med den rette strategi!
 • Vil vedligeholde og udvikle dit potentiale!
 • Elsker personlig udvikling, og ved hvor positiv afsmittende effekt det har!

Derfor skal du vælge MASTERCLASS LEVEL UP

 • Det vil fastholde alt det gode arbejde som du allerede er i gang med.
 • Du vil opnå ny indsigt, og jo mere bevidsthed og indsigt du har i dig – jo mere kan du sætte dig selv op til succes – også på de dage hvor alt synes umuligt.
 • Du vil indgå i et powerfuldt netværk med andre ligesindede kvinder.
 • Du vil ikke afbryde det flow som du har gang i – du må gerne ‘se om du kan selv’, men du vil sikre dig, at du ikke skal starte forfra, hvor det kan blive knoklende at komme tilbage – så jeg anbefaler at fortsætte i flowet.
 • Du får fortsat min sparring når du har brug for det! Sparring som er målrettet til at løfte dig, og ikke bare fyldt med gode råd, som du reelt ikke kan bruge til noget.
 • Det vil videreudvikle på de kompetencer som du allerede har fået. Det er en måde at gøre dine gode vaner stærkere og dig selv mere stabil.
 • Du vil fortsat tage dig selv alvorligt! På den mest kærlige måde 🙂

Opbygning

●       Har kun åbnet for tilgang 2 gange årligt.

●       Sparringkald 1 x måned (første fredag i hver måned).

●       Fælles opstartssession med fokus på værdiarbejde i dit livshjul.

●       Et nyt tema hver måned!

●       Nye mentaltræningslydfiler!

●       Workshop omkring karriere med overskud

●       Medlemsside med alt materiale.

●       Vedligehold af værktøjer og opdateret viden!

●       2 x RETREAT på Hotel Vejlefjord

●       POWERBUDDY

●       Et fedt netværk!

●       Adgang til coaching og sparring ved mig og mit team et helt år!

●       Lukket Facebookgruppe kun for jer!

 

Hilsen fra Line!

”Jeg valgte at gå videre på Level up fordi jeg synes det gav mening at fortsætte den gode rejse imens jeg var på et godt niveau. Jeg kunne se mening i, at du fortalte at det er lettere at fortsætte en god udvikling end at ende i et dyk igen, og derved komme til at starte lidt forfra. Og jeg havde en fornemmelse af, at jeg kunne få mere ud af at fortsætte, at der var noget som jeg ikke helt havde fået hul på, og noget “gammelt mig” som jeg ikke helt havde fået gjort op med! Og faktisk synes jeg det er meget logisk, at jeg nok ikke var færdig med at vride hjernen efter 8 mdr. i et forløb, som skulle ændre på noget i mig, som jeg havde trænet i 34 år! Og når Masterclass havde haft så stor betydning for min livskvalitet og min families trivsel, så tog det mig meget kort tid at træffe den beslutning. På Level Up er der tid til fordybelse i hvert emne og for mig har det igen krævet indsigt og læring at være i den ro. Men det mest vilde er faktisk at ret kort inde i forløbet finder jeg frem til, hvilke værdier jeg har og hvordan det kommer til udtryk forskellige steder i mit liv. Og pludseligt står det tydeligt frem, hvad og hvordan jeg skal arbejde videre. Og det mest vilde er, at jeg får hul på, hvad jeg skal arbejde med! Jeg ser pludseligt en mening med det jeg skal styre mod i min karriere og i mit liv, og jeg har aldrig vidst hvad jeg ville, men mere bare vidst, at jeg skulle noget andet end det jeg laver i dag.

Line Brandenbrug

Indhold

Forløbet indeholder:

 • Opgradering af din perfekte hverdag! At finde den vilde, vildere og vildeste plan – som rykker dig tættere på dit STORE JEG!
 • Konkret handling på første skridt!
 • Værdiarbejde i hele dit livshjul!
 • Om at turde træde udenfor comfortzonen!
 • At kende mere til dynamikkerne bag frygten!
 • At booste dit selvværd endnu mere – ved at arbejde meget målrettet med dit selvbillede.
 • At træne taknemlighed og bruge tilgivelse som væsentlige elementer!
 • Lære at stjernecoache hinanden og dig selv!
 • Workshop: find dine faglige styrker, og læg planen for at anvende dem!
 • POWERBUDDY
 • 2 retreatophold:
  • Manifestere dine drømme – udryd blokeringer og bliv den bedste udgave!
  • FEMALEPOWER LADYBOSS!
   Om at komme hjem til dig selv. (bestyrelsesbordet og hvad vi gør i drænende relationer)

Hvad vil det give dig at deltage?

Tag dig lige 5 min til at tænke over den del – for den er afgørende for hvad der vil ske fremadrettet!

Måske det giver værdi som:

 • Tryghed i at du ikke vælter igen.
 • Tillid til at du kan – at du rent faktisk tror på dig selv, og gør det der skal til!
 • Endnu mere indre POWER, som du ved er din nye måde at gøre tingene på.
 • Mere indsigt og forståelse omkring dig – som du kan bruge til dage hvor du er på vej under stregen.
 • Vigtigheden i at omgive sig med mennesker du kan spejle dig i – som vil det samme!
 • Sikkerhedsnettet til dig, så frygten ikke behøver at overtage dig.

 

Hvad er det værd for dig?

 • At fortsætte kursen!
 • At være committet!
 • At betragte den personlige udvikling lige så vigtig som alt muligt andet!
 • Jeg ved, at det jeg fokuserer på vokser!
 • Fundament, stabilisering, vækst!

Varighed

Der er kun åbnet for tilgang 2 gange årligt – i januar og august.

Forløbet varer 1 år. Næste hold starter 1. august 2022.

 

2 gange under dit forløb er vi på fordybelsesretreat sammen på Hotel Vejlefjord. Her bliver vi forkælet i de luksuriøse omgivelser, der giver masser af mulighed for fordybelse! Du får eneværelse og masser af fred og ro til at komme i dybden med din transformation.

Vi arbejder med to temaer:

TEMA: FEMALEPOWER LADYBOSS
Den 15 – 16 november 2022

TEMA: MANIFESTER DINE DRØMME – UDRYD BLOKERINGERNE OG BLIV DEN BEDSTE UDGAVE!
Den 20 – 21 marts 2023

 


 

Læs mere om dine muligheder for at finansiere din investering i dig selv og din fremtid – TRYK HER.

 

Pin It on Pinterest