HAPPYLIFE!

I DAG KUNNE BLIVE DIT VENDEPUNKT!

“Åh nej…
…Jeg må være den eneste i hele verden med så kort lunte, men jeg får heller ingen hjælp… Jeg skulle da vist aldrig have fået de børn – hvorfor gør min mand ikke noget… hvorfor åd jeg alt det chokolade i går, nu har jeg bare hovedpine… årh det er lørdag – der bliver ingen tid til mig – jeg handler ind, gør rent, sørger for alt… Jeg føler mig ensom, presset, trist… Den bedste tid må være forbi… om lidt er børnene store, og det eneste jeg tænker på nu er enetid… Jeg føler jeg bliver kvalt, jeg føler mig udmattet…jeg kan ikke være det bekendt… men jeg har bare ikke noget energi eller overskud. Selvfølgelig elsker jeg mine børn… selvfølgelig… men tænk hvis nogen vidste hvad jeg tænkte lige nu….tænk hvis nogen hørte hvor meget jeg råbte i går…

Sådan havde jeg det også engang…

Indtil en dag hvor jeg fik nok! Der var ingen anden i hele verden end MIG til at gøre noget ved det her. Så uanset hvad andre mente – eller hvad jeg kunne finde af dårlige undskyldninger så besluttede jeg mig for:
 • Jeg vil have det familieliv jeg drømmer om!
 • Jeg vil være stærk til at håndtere modstand, til travle dage og til at TURDE LEVE LIVET! (DET VILLE VÆRE MIN STØRSTE FORTRYDELSE HVIS IKKE JEG GJORDE DÉT, SOM JEG HÅBEDE MINE BØRN VILLE GØRE EN DAG)
 • Jeg ville tage ansvar!
 • Jeg ville have et andet fokus – et positivt sind!
 • Jeg ville ud af den her tilstand – for jeg tiltrak kun dårlige dage – og jeg ville have flere SJOVE, GODE og MENINGSFYLDTE DAGE!

 

At stå hér hvor jeg er nu – tiltrækker alt det sjove – og smitter af på mine omgivelser!

Jeg fandt jo en genvej – og knækkede koden.

Du kan også gå fra at være hjemmets sure blæksprutte til at blive glad og sprudlende og skabe dit HAPPYLIFE!

 

 

Lyt evt. til min rejse her:

 

HAPPYLIFE er et forløb for dig, der:

 • Oplever at være gået i stå og ikke kender din retning og dit næste skridt.
 • Oplever, at du går i ring, og at du ret tydeligt ikke er der, hvor du gerne vil være.
 • Mangler overskud og overblik.
 • Mangler en succesfuld plan.
 • Mangler at kunne styre dine tanker og følelser, så de bringer dig bevidsthed om, HVAD du mangler og HVAD du skal gøre.
 • Gerne vil have en langt mere selvcoachende tilgang – så du ikke skal spørge andre til råds og være usikker på dine beslutninger.
 • Der føler et behov for større selvindsigt og savner at have fokus på din egen personlige udvikling.
 • For dig, der føler, at du bare lige mangler det sidste for at kunne opleve glæde og overskud i din hverdag.
 • Der generelt har svært ved at mærke dig selv, prioritere dig selv og ikke rigtig ved, hvad der gør dig glad.
 • For dig, der måske allerede har fået hjælp – men det virker bare ikke for dig.
 • For dig, der også vil tænde din indre FEMALEPOWER og lære strategien.
 • For dig, der ikke længere vil spilde din tid, energi og ressourcer på underskud, mental og fysiske mistrivsel – og bare gerne vil VÆRE GLAD!

Så er dette 8 ugers forløb lige noget for dig!

Forløbet bygger på FEMALEPOWERSTRATEGIEN – og du får præcis den værktøjskasse og hjælp du har brug for til at SKABE og RYKKE. Det er for dig der har brug for både fleksibiliteten og sparringen, således at dette ikke er endnu et onlineforløb, du ikke får gjort færdig.

Det gider hverken vi eller du spilde vores tid på.

 

Du får adgang til:

 • 1:1 session med Krista, der hjælper dig med at finde dit overblik og rette fokus på at bringe mere energi og overskud ind i din hverdag nu. Du får dermed den bedste start på dit forløb, og kan med det samme gå i gang med at bringe dig selv tættere og tættere på dine mål. Samtalen optages, og du kan lytte til den igen og igen. Der er altid ny viden at hente
 • Adgang til FEMALEPOWERSTRATEGIEN, der hver dag har succes med at skabe en hverdag med mere selvkærlighed, overskud, ro og målrettethed. Du får adgang til alt materialet, og kan arbejde i dit eget tempo. Du får med andre ord en stabil værktøjskasse, der kan anvendes igen og igen.
 • Adgang til den præcise plan, som har fokus på at skabe overskud, overblik – finde ud af hvad du gerne vil – og bygge dit fundament til at tydeligt kunne træffe beslutninger og skabe gode vaner. Samt sørger for en bæredygtig livsstil på så du igen og igen skal føle du går op og ned i dit humør og i dit overskud. Du får et meget tydeligt billede af dine egne vaner, mønstre og blokeringer, der netop står i vejen for dig.
 • Adgang til ugentlig sparring hver anden onsdag kl 9.00 på ZOOM og skriftlig sparring i en lukket Facebookgruppe.
 • Netværk af ligesindede POWERWOMEN, der er på samme mission og er verdens bedste heppekor.
 • Mulighed for tilkøb af retreatophold på Hotel Vejlefjord med bonus.
Hvad sker der nu?
Er det noget for dig, og er det rette tid at du gøre noget NU?
Så invester i dit forløb – VIA DETTE LINK

 

Du får med det samme adgang til VELKOMSTBREV, der beskriver hvad du skal gøre step by step for at komme i gang med dit forløb, og ikke mindst adgang til at booke din KICK OFF session med Krista.

 

Du får adgang til dit materiale og sparring så du er i flow med det samme!

 

Har du nogle spørgsmål?
Hvad vil det give dig? Kan det skabe nogle positive konsekvenser at du opnår dit mål om et HAPPYLIFE? Hvilke?
Hvad vil det omvendt betyde, at det fortsætter der hvor du er lige nu?

SOM TAK FOR DIN INTERESSE HAR VI AKTIVERET EN BONUS PÅ 5.500 KR. GÆLDENDE DE NÆSTE 7 DAGE.

 

Samlet værdi 15.000.-

Din investering 9.500.-

Investér med bonus – KLIK HER

Har du brug for rater, aftales det særskilt.

Om Krista

Jeg har selv gået en lang og snørklet vej for at nå til det liv, jeg har i dag sammen med mine 4 børn og min mand gennem 23 år.

Jeg har fået balance ved at finde ind til min kerne og stole på den – som en gps, der fortæller mig nøjagtig, hvad jeg skal, jeg stoler på den, lytter til den og træffer beslutninger ud fra den. Den styrker min selvtillid og mit selvværd – og faktisk vil jeg vove at påstå, at siden jeg begyndte at lytte til den – har jeg smilet HVER DAG. Det er lykke for mig.

Der var mange velmenende råd om, hvordan jeg skulle lykkes med børn, karriere og som boligejer. Men ingen af rådene passede på mig. Jeg følte mig udenfor, fordi jeg ikke kunne jonglere boldene. Og fordi jeg ikke kunne nøjes, som andre bad mig om. Men i dag ved jeg, at det er de færreste, der kan jonglere boldene – men mange får det til at fremstå sådan. Og at de gode råd ikke virker – for vi er alle fuldstændig forskellige og unikke.

Alle der kender mig, specielt dem aller tættest på ved, at jeg altid har gået min egen vej. Jeg har altid haft ambitioner på mine egne vegne. Jeg har aldrig villet spilde min tid, mit liv og min lykke. Derfor har jeg søgt og ledt mange steder.

2014 var året hvor jeg punkterede, og min rejse begyndte. Jeg var faktisk hel tom, men så er det jo også dejlig let at fylde på. Så det gik jeg i gang med. Jeg gik i gang med at finde ud af, hvad meningen med mit liv var. Jeg gav slip på, hvad andre måtte mene, og begyndte at finde ud af hvad JEG ville. Jeg forlod arbejdsmarkedet, blev hjemmegående, tog coachuddannelse og søgte både inde som ude indtil jeg følte, jeg landede. Det tog mig lang tid at komme hen til 10 m vippen. Jeg kravlede trin for trin op – indimellem ned igen – men op kom jeg. Og da jeg tog springet, anede jeg jo ikke hvilket hav jeg landede i – om der var rev at slå sig på – eller det varmeste, blødeste vand. Det viste sig heldigvis at være det sidste.

Jeg møder mange, der ikke tør drømme, der ikke tør have ambitioner. Jeg møder mange, der er stresset uden at vide det – fordi stress er en reaktion på, at ting ikke er, som du inderst inde ønsker det.

Jeg har også ambitioner på dine vegne – faktisk mener jeg slet ikke, vi skal nøjes i det her liv – for jeg ved at det kan lykkes at balancere. Det er ikke bare en tid, der skal overstås – men en tid, der skal leves.

Jeg er dybt, dybt passioneret i mit produkt, fordi jeg ved, det vil flytte helt vildt. Det er fuldstændig skruet sammen til at nå den helt rette indsigt, skabe nye bevidstheder og dernæst: FÅ HANDLING mod det liv, der ligger og venter på dig!

Pin It on Pinterest