HAPPYLIFE FORLØB!

Et 4 måneders PERSONLIG UDVIKLINGSFORLØB, der giver dig overskud og overblik tilbage – og giver dig adgang til at blive din egen selvcoachende hjælper ved hjælp at FEMALEPOWER strategien, og hvor jeg uddanner dig i NAVIGATIONSKOMPASSET, der er din indre navigation mod et mere autentisk DIG!

Der hvor din intuition, kærlige bedste ven og sjæl bor – og der hvor vi skal bygge en hverdag fra! Det er den nøgle mange af os mangler, og den nøgle der giver balance, overskud og indre ro!

I DAG KUNNE BLIVE DIT VENDEPUNKT!

Et forløb for dig, der vil udnytte livets fulde potentiale!

Lær hvordan du kan gå fra følelsen af fiasko til succes på alle dine livsområder! Genvind dit overskud, så du til hver en tid har noget at give af. Det er for dig, der bare ønsker mere glæde og tilfredshed – men også vil have en meningsfuld hverdag & et balanceret liv uden at skulle give afkald.

HAPPYLIFE FORLØBET er IKKE for dig, der tror det handler om din mand, karriereskift eller at livet bygger på held.

HAPPYLIFE FORLØBET er KUN for dig, der vil ændre dit liv, så du hver dag lever det liv, du vil ønske for dine børn, og som du på livets sidste dag vil være TILFREDS med.

Men…du kender ikke løsningen, og vejen dertil.

Åh nej..

…Jeg må være den eneste i hele verden med så kort lunte, men jeg får heller ingen hjælp… Jeg skulle da vist aldrig have fået de børn – hvorfor gør min mand ikke noget… hvorfor åd jeg alt det chokolade i går, nu har jeg bare hovedpine… årh det er lørdag – der bliver ingen tid til mig – jeg handler ind, gør rent, sørger for alt… Jeg føler mig ensom, presset, trist… Den bedste tid må være forbi… om lidt er børnene store, og det eneste jeg tænker på nu er enetid… Jeg føler jeg bliver kvalt, jeg føler mig udmattet…jeg kan ikke være det bekendt… men jeg har bare ikke noget energi eller overskud. Selvfølgelig elsker jeg mine børn… selvfølgelig… men tænk hvis nogen vidste hvad jeg tænkte lige nu….tænk hvis nogen hørte hvor meget jeg råbte i går…

Sådan havde jeg det også engang…

Indtil en dag hvor jeg fik nok! Der var ingen anden i hele verden end MIG til at gøre noget ved det her. Så uanset hvad andre mente – eller hvad jeg kunne finde af dårlige undskyldninger så besluttede jeg mig for:
 • Jeg vil have det familieliv jeg drømmer om!
 • Jeg vil være stærk til at håndtere modstand, til travle dage og til at TURDE LEVE LIVET! (DET VILLE VÆRE MIN STØRSTE FORTRYDELSE HVIS IKKE JEG GJORDE DÉT, SOM JEG HÅBEDE MINE BØRN VILLE GØRE EN DAG)
 • Jeg ville tage ansvar!
 • Jeg ville have et andet fokus – et positivt sind!
 • Jeg ville ud af den her tilstand – for jeg tiltrak kun dårlige dage – og jeg ville have flere SJOVE, GODE og MENINGSFYLDTE DAGE!

 

At stå hér hvor jeg er nu – tiltrækker alt det sjove – og smitter af på mine omgivelser!

Jeg fandt jo en genvej – og knækkede koden.

Du kan også gå fra at være hjemmets sure blæksprutte til at blive glad og sprudlende og skabe dit HAPPYLIFE!

 

 

Lyt evt. til min rejse her:

 

HAPPYLIFE er et forløb for dig, der:

 • Oplever at være gået i stå og ikke kender din retning og dit næste skridt.
 • Oplever, at du går i ring, og at du ret tydeligt ikke er der, hvor du gerne vil være.
 • Mangler overskud og overblik.
 • Mangler en succesfuld plan.
 • Mangler at kunne styre dine tanker og følelser, så de bringer dig bevidsthed om, HVAD du mangler og HVAD du skal gøre.
 • Gerne vil have en langt mere selvcoachende tilgang – så du ikke skal spørge andre til råds og være usikker på dine beslutninger.
 • Der føler et behov for større selvindsigt og savner at have fokus på din egen personlige udvikling.
 • For dig, der føler, at du bare lige mangler det sidste for at kunne opleve glæde og overskud i din hverdag.
 • Der generelt har svært ved at mærke dig selv, prioritere dig selv og ikke rigtig ved, hvad der gør dig glad.
 • For dig, der måske allerede har fået hjælp – men det virker bare ikke for dig.
 • For dig, der også vil tænde din indre FEMALEPOWER og lære strategien.
 • For dig, der ikke længere vil spilde din tid, energi og ressourcer på underskud, mental og fysiske mistrivsel – og bare gerne vil VÆRE GLAD!

På HAPPYLIFE vil du blandt andet:

 • Få stor indsigt i alle dine muligheder – og specielt dem, du ikke ser.
  Opleve, at du step-by-step ændrer dine tanker – således, at du bliver bedre til at beslutte, og være oprigtig glad og tilfreds.
 • Du får styr på dine prioriteter og arbejder konkret med at have det godt i processen, at sætte delmål og designe din nye vej mod et balanceret familieliv med plads til dig og din karriere.
 • Du bliver bevidst om dine frygtstrategier: Hvad skal du gøre, når du ikke tror, du er god nok, når du ikke føler dig lige som alle andre, og du vender tilbage til løsninger, der ikke får dig i mål.
 • Du får stor bevidsthed i at lytte til din krop, og hvad den prøver at fortælle dig.
 • Du får stoppet overtænkning og genvinder større selvtillid, mere overskud og ressourcer til at have travlt og til at nyde livet samtidig.
 • Du lærer at sige nej, at slippe kontrollen og øge din pytgrænse! Du vil vågne glad og gå glad i seng – og tro på, at du går den rigtige vej – og ikke alle mulige omveje.
 • Du vil blive fastholdt i din proces, udfordret på dine vaner og få masser af redskaber til at skabe bevægelse mod dit mål. Din proces er unik – du er dig – og vi finder sammen frem til den strategi, der virker for dig. En strategi, der kan følge dig resten af dit liv.
 • Du bliver kaptajnen på dit skib – vi sætter kursen mod det liv, du drømmer om med det samme.
  Du får styr på dine overbevisninger og frygtstrategier – som (desværre) kun fastholder dig i dårlige vaner, uhensigtsmæssige mønstre og det du gang på gang lover dig selv (og din familie) at du ikke vil gøre igen.
 • Du får mod til at leve det liv, du drømmer om.
 • Finder ud af hvem du er og bliver autentisk og ægte, så du tør at sige fra og sige til.
 • Adgang til (igen) at elske dig selv – præcis som du er.
 • Finder indsigt til dine værdier – og vejen til at efterleve dem og får øje på hvordan du forhindre dig selv i at gå gang med at nyde livet
 • Bliver tro overfor dig selv – sætter kærlige grænser.
 • Får styr på de nedbrydende tankebaner – og bliver i stand til at være din egen bedste ven – kærlig og omsorgsfuld.
 • Gør dig fri af din ”bagage” – forstå din historie og vend dine udfordringer til succes.
 • Blive god til at kommunikere og være tydelig.
 • Få sammenhæng med dit ydre og indre – igennem ro og nærvær til dig selv, kan du give til dit ydre.
 • En solid og brugbar værktøjskasse til at blive langt mere selvcoachende i dit eget liv (og i dine relationer)

Så er dette 4 måneders forløb lige noget for dig!

Forløbet bygger på FEMALEPOWERSTRATEGIEN – og du får præcis den værktøjskasse og hjælp du har brug for til at SKABE og RYKKE. Det er for dig der har brug for både fleksibiliteten og sparringen, således at dette ikke er endnu et onlineforløb, du ikke får gjort færdig.

Det gider hverken vi eller du spilde vores tid på.

 

Du får adgang til:

 • 1:1 session med Krista, der hjælper dig med at finde dit overblik og rette fokus på at bringe mere energi og overskud ind i din hverdag nu. Du får dermed den bedste start på dit forløb, og kan med det samme gå i gang med at bringe dig selv tættere og tættere på dine mål. Samtalen optages, og du kan lytte til den igen og igen. Der er altid ny viden at hente
 • Adgang til FEMALEPOWERSTRATEGIEN, der hver dag har succes med at skabe en hverdag med mere selvkærlighed, overskud, ro og målrettethed. Du får adgang til alt materialet, og kan arbejde i dit eget tempo. Du får med andre ord en stabil værktøjskasse, der kan anvendes igen og igen.
 • Adgang til den præcise plan, som har fokus på at skabe overskud, overblik – finde ud af hvad du gerne vil – og bygge dit fundament til at tydeligt kunne træffe beslutninger og skabe gode vaner. Samt sørger for en bæredygtig livsstil på så du igen og igen skal føle du går op og ned i dit humør og i dit overskud. Du får et meget tydeligt billede af dine egne vaner, mønstre og blokeringer, der netop står i vejen for dig.
 • Sparring ad libitum fra Krista. Fast sparring hver anden onsdag, og skriftlig sparring i Facebookgruppe.
 • Netværk af ligesindede POWERWOMEN, der er på samme mission og er verdens bedste heppekor.
 • Al den viden du skal bruge for at opnå de indsigter du skal bruge til at få overskud, overblik og kunne bygge et stærkt og balanceret fundament omkring dit liv!
 • Din egen værktøjskasse med selvcoachende redskaber.
 • 4 workshops:
  • Om dine karmiske pejlemærker og hvad du kan bruge det til i dit liv!
  • Selvværdboost – forstå din personlighed og hvordan du bygger dit selvbilled og selvværd op!
  • Din baggage og historie – vi kan og skal ikke ignorere vores fortid – men vi skal bruge den til at forstå den som vores styrke uanset hvad vi erfaret og oplevet.
  • Din krops maskinrum – hvordan lytter du til din kloge krop – og bruge den til intuitivt at passe på dig selv, dine grænser og mentale trivsel.
… Og 4 måneders transformerende udvikling som du ikke vil fortryde.

Hvordan forløber det?

 • HAPPYLIFE forløbet er designet, så du både får glæde af den effekt, som individuel sparring på dig og på din proces giver. Men også på den energi og læring, der skabes ved at hænge ud i et ligesindet netværk med andre ambitiøse og seje kvinder som dig. HAPPYLIFE holdet er kvinder, der alle er på samme rejse, hvor nogle vil være længere fremme end dig og andre samme sted som dig. Det er vigtigt at vide, at du IKKE er alene, men det er omvendt også din rejse alene. Så et heppekor vil løfte dit ansvar, lyst og motivation – og holde snuden i sporet!
 • Du starter din individuelle proces med konkrete opgaver og sparring, som sætter dig i stand til at komme godt fra start. Allerede tidligt i forløbet vil du opleve, at du bliver mere positiv, ser nye muligheder og får øje på i hvor høj grad du har begrænset dig selv. Det er netop her, vi kan begynde at skubbe dig i en mere hensigtsmæssig retning! Herefter består forløbet af en blanding af samt intensiv sparring i en lukket Facebook-gruppe. Igennem forløbet har du adgang til din unikke MEDLEMSSIDE, hvor alt materiale ligger. Du har derved ALT samlet et sted, og kan let finde alt hvad du skal bruge. Du får sparring på videokonference ca. 2 gange månedligt. Du kan derfor altid se din sparring igen, og erfaringen er, at når vi lytter igen, ser vi nye muligheder. Al undervisning i teori, værktøjer og metoder er online og bliver frigivet, så det passer til din proces, så du undgår at blive forvirret.
 • Du har derfor adgang til mig og mit teams sparring og det sikrer, at du på alle mulige måder kan skabe et flow, selv når det er svært!
Hvad sker der nu?
Er det noget for dig, og er det rette tid at du gøre noget NU?
Så anmod om din afklarende samtale med det samme her:

Ved opstart får du adgang til VELKOMSTBREV, der beskriver hvad du skal gøre step by step for at komme i gang med dit forløb, og ikke mindst adgang til at booke din KICK OFF session med Krista.

Har du nogle spørgsmål?

Hvad vil det give dig? Kan det skabe nogle positive konsekvenser at du opnår dit mål om et HAPPYLIFE? Hvilke?
Hvad vil det omvendt betyde, at det fortsætter der hvor du er lige nu?

Hvor meget skal du investere?

Hvis du implementerer det, du lærer, og samtidig er villig til at arbejde målrettet med dine mål – så kan dette forløb få stor afsmittende effekt på HELE dit liv. Og dette i MANGE år frem.

MEN: Dette er ikke en magisk pille, der får tingene til at ske, mens du ligger på sofaen. Du skal være villig til at yde en stor indsats, også når det bliver svært, fordi du skal gå imod frygten (hvilket sker MED min støtte). Frygten viser sig kun, fordi det er vigtigt for dig – der er noget på spil. Og det er her mange af os vender om – henimod det trygge hamsterhjul – med en utilfredsstillende hverdag, som jeg gætter på, du vil væk fra.

Jeg ved, at hvis du er villig til at gøre det der skal til, så kan du få det præcis, som du gerne vil have det. Jeg ved det, for jeg har selv gået vejen.

Derudover… 

Mit gæt er, at det er svært at prissætte, hvor stor en betydning det vil have for dig.

Forløbet har en værdi af 25.000 kr ex moms. med alt betalt og med hjælp af mig i 4 måneder!

 

Mulighed for hjælp til finansering – hør om mulighederne ved at skrive til os.

Om Krista

Jeg har selv gået en lang og snørklet vej for at nå til det liv, jeg har i dag sammen med mine 4 børn og min mand gennem 23 år.

Jeg har fået balance ved at finde ind til min kerne og stole på den – som en gps, der fortæller mig nøjagtig, hvad jeg skal, jeg stoler på den, lytter til den og træffer beslutninger ud fra den. Den styrker min selvtillid og mit selvværd – og faktisk vil jeg vove at påstå, at siden jeg begyndte at lytte til den – har jeg smilet HVER DAG. Det er lykke for mig.

Der var mange velmenende råd om, hvordan jeg skulle lykkes med børn, karriere og som boligejer. Men ingen af rådene passede på mig. Jeg følte mig udenfor, fordi jeg ikke kunne jonglere boldene. Og fordi jeg ikke kunne nøjes, som andre bad mig om. Men i dag ved jeg, at det er de færreste, der kan jonglere boldene – men mange får det til at fremstå sådan. Og at de gode råd ikke virker – for vi er alle fuldstændig forskellige og unikke.

Alle der kender mig, specielt dem aller tættest på ved, at jeg altid har gået min egen vej. Jeg har altid haft ambitioner på mine egne vegne. Jeg har aldrig villet spilde min tid, mit liv og min lykke. Derfor har jeg søgt og ledt mange steder.

2014 var året hvor jeg punkterede, og min rejse begyndte. Jeg var faktisk hel tom, men så er det jo også dejlig let at fylde på. Så det gik jeg i gang med. Jeg gik i gang med at finde ud af, hvad meningen med mit liv var. Jeg gav slip på, hvad andre måtte mene, og begyndte at finde ud af hvad JEG ville. Jeg forlod arbejdsmarkedet, blev hjemmegående, tog coachuddannelse og søgte både inde som ude indtil jeg følte, jeg landede. Det tog mig lang tid at komme hen til 10 m vippen. Jeg kravlede trin for trin op – indimellem ned igen – men op kom jeg. Og da jeg tog springet, anede jeg jo ikke hvilket hav jeg landede i – om der var rev at slå sig på – eller det varmeste, blødeste vand. Det viste sig heldigvis at være det sidste.

Jeg møder mange, der ikke tør drømme, der ikke tør have ambitioner. Jeg møder mange, der er stresset uden at vide det – fordi stress er en reaktion på, at ting ikke er, som du inderst inde ønsker det.

Jeg har også ambitioner på dine vegne – faktisk mener jeg slet ikke, vi skal nøjes i det her liv – for jeg ved at det kan lykkes at balancere. Det er ikke bare en tid, der skal overstås – men en tid, der skal leves.

Jeg er dybt, dybt passioneret i mit produkt, fordi jeg ved, det vil flytte helt vildt. Det er fuldstændig skruet sammen til at nå den helt rette indsigt, skabe nye bevidstheder og dernæst: FÅ HANDLING mod det liv, der ligger og venter på dig!

Pin It on Pinterest