LAST CHANCE

 

Få livet tilbage som mor!

Med et forløb hos FEMALEPOWER! forandrer du din hverdag som mor ved at skabe overskud, glæde og indre ro én gang for alle!

Det gør dig selvcoachende, så du kan få indsigten i dig selv og dit liv, hvad end der måtte ske fremover. Du kan have det godt uafhængig af andre, deres handlinger eller andet omkring dig, så du slipper for at føle dig usikker på dine beslutninger og overvældet af tanker. 

Farvel til at være afhængig af lindrende snak med psykologer og veninder, selvhjælpsbøger, børnepasning, ros, søde sager, ro og ingen konflikter i familien …

Derfor tør vi godt kalde vores forløb for personlige uddannelser for livet!

FEMALEPOWER Strategien er en strategi, som har hjulpet mig og 100-vis af andre POWERWOMEN med at forstå sig selv og skabe en hverdag, der ikke føles som en eksamen hver morgen.

Når du lærer at skabe det, du har brug for, booster du selvværd og selvkærlighed, som er vigtig for dig og dine relationer. Vores børn har brug for os til at mestre det, så de kan udvikle sig i en sund retning i samspil med os!

Når jeg kunne rykke mig så meget på Masterclass og kun lige havde fået kradset i overfladen, var jeg nysgerrig på, hvad Level up så kunne byde mig.

Først her har jeg været modig nok til at tage flere store beslutninger og agere på ting, som jeg ikke før ville have turde at gøre. På begge forløb har jeg derudover arbejdet meget med relationer – noget der ellers har drænet i årevis.

Jeg tør igen at tro på og drømme om, at jeg kan få det godt og lykkes med det liv, jeg ønsker for mig selv og mine drenge.

Jeg har absolut ikke fortrudt, at jeg har signet up til begge forløb, og du har gjort en kæmpe forskel for mig.

Tine

PERSONLIGT UDVIKLINGSFORLØB

Et todelt forløb over ét år for dig, der vil udnytte livets fulde potentiale!

Lær hvordan du kan gå fra følelsen af fiasko til succes på alle dine livsområder! Genvind dit overskud, så du til hver en tid har noget at give af. Det er for dig, der bare ønsker mere glæde og tilfredshed – men også vil have en meningsfuld hverdag og et balanceret liv uden at skulle give afkald.

Første del af det personlige udviklingsforløb kalder vi MASTERCLASS og overbygningen LEVEL UP. Hvert forløb varer 6 måneder, tilsammen ét år. For at deltage på LEVEL UP, skal du have gennemført MASTERCLASS.

Udviklingsforløbet er IKKE for dig, der tror, det handler om din mand, karriereskift, eller at livet bygger på held.

Forløbet er KUN for dig, der vil ændre dit liv, så du hver dag lever det liv, du vil ønske for dine børn, og som du på livets sidste dag vil være TILFREDS med.

Men…du kender ikke løsningen, og vejen dertil.

 

Hvem er du?

 • Du har et stort ønske om at være den bedste mor for dit/dine børn.
 • Du ønsker brændende en karriere, der kan udfordre dig og føles meningsfyldt.
 • Du vil leve livet fuldt ud og ønsker at have råd til oplevelser, tid med familien og et stærkt parhold.
 • Du ønsker at træde ud af hamsterhjulet og leve det liv, der passer til dig!
 • Du vil gerne prioritere dig selv – så du bliver glad og finder overskud til travle perioder.
 • Du vil gerne være tro mod dén, du er – indadtil og udadtil.
 • Du vil slippe for dårlig samvittighed og vide, at du går mod det liv, du drømmer om!
 • Du er nået dertil, hvor du vil gå hele vejen og skabe det helt rigtige liv for dig! Og du er 100% indstillet på, at det er NU! Også selvom du mærker frygten.
 • Du ved, at det er DIG, der skal arbejdes med for at skabe trivsel både i forhold til dig, din familie, dit parforhold og arbejdsliv!
 • OBS: Er du sygemeldt med stress eller tæt på, har vi stor erfaring i at sammensætte den rette plan for dig, så du både stressreducerer, skaber balance til hurtigere overskud og trivsel – samtidig med at du skaber et fundament, du ikke bliver stresset af igen! Statistikken viser, at stressramte ofte oplever tilbagefald, da planen for dem ikke har været tilstrækkelig fra starten.

Er du klar til at vinke farvel til det her?

Et liv, der består af en hektisk hverdag i hamsterhjulet med mange deadline, to do lister, der er ved at vælte dig, dårligt og svingende humør, tristhed,

Vil du vinke farvel til det her kapitel af dit liv?

 

 • Du oplever hverdagen som hektisk med mange deadlines og som et hamsterhjul, hvor du løber stærkere og stærkere uden at leve det liv, du drømte om.
 • Du plages af dårlig samvittighed: over en karriere du ikke kan få gang i, børn, der sidder for længe i daginstitutioner og din krop, som du ikke påskønner at få passet på.
 • Syntes at alle andre kan løse hverdagens udfordringer – mens du selv er ved at vælte i to-do lister, vasketøj, legeaftaler, rodet hjem og konflikter, der tiltager.
 • Går sent i seng om aftenen – uden at have kigget din mand i øjnene – og med manglende lyst til ham og til at stå op næste dag.
 • Vågner om morgenen med høj puls over alt det, du skal igennem igen.
 • Synes, der er høje krav til dig, som du ikke kan indfri – at du har svært ved at se, hvad der er bedst for dig.
 • Har et stort potentiale – der ikke bliver indfriet?
 • Måske du frygter, at børnene bliver store, uden du når at nyde det. At dine børn vokser op med en utilfreds mor, og at dine valg vil påvirke dine børn?
 • Frygter at familielivet og dit parforhold ikke kan stå distancen. At drømmen om en kernefamilie, et meningsfyldt arbejdsliv og dig som en glad kvinde, ikke lykkes.
 • Du er træt af ikke at være GLAD og TILFREDS. Du har en oplevelse af, at du kun er negativ og ikke oplever alt den glæde, der burde strømme i dig.
 • Måske du er oprigtig bange for, at din livskrise ender med, at du er kronisk ulykkelig.

Kan du svare ja til en eller flere, så er du IKKE alene! Og der er en vej!

MASTERCLASSFORLØBET er et 100% personligt udviklingsforløb til dig

– men intet sker tilfældigt!

Jeg ved nemlig, at din trivsel og udvikling er AFGØRENDE for resten af dit liv – i forhold til din familie, karriere, parforhold, økonomi og relationer.

Der ER stor afsmittende effekt på alle områder, og det kan ikke understreges nok, hvor meget det betyder, at du er i balance og ro og udlever det liv, du drømmer om. Så når du vækster, vækster resten af dit liv.

Det er en helt særlig strategi og er tilrettelagt, så du straks begynder at arbejde henimod at få succes ud fra din egen unikke strategi, som forløbet hjælper dig til at opdage UDEN unødvendige omveje, der spiser motivation til morgenmad.

På MASTERCLASSFORLØBET vil du blandt andet:

 • Få stor indsigt i alle dine muligheder – og specielt dem, du ikke ser.
  Opleve, at du step-by-step ændrer dine tanker – således, at du bliver bedre til at beslutte, og være oprigtig glad og tilfreds.
 • Du får styr på dine prioriteter og arbejder konkret med at have det godt i processen, at sætte delmål og designe din nye vej mod et balanceret familieliv med plads til dig og din karriere.
 • Du bliver bevidst om dine overbevisninger og frygtstrategier: Hvad skal du gøre, når du ikke tror, du er god nok, når du ikke føler dig lige som alle andre, og du vender tilbage til løsninger, der ikke får dig i mål.
 • Du får stor bevidsthed i at lytte til din krop, og hvad den prøver at fortælle dig.
 • Du får stoppet overtænkning og genvinder større selvtillid, mere overskud og ressourcer til at have travlt og til at nyde livet samtidig.
 • Du lærer at sige nej, at slippe kontrollen og øge din pytgrænse! Du vil vågne glad og gå glad i seng – og tro på, at du går den rigtige vej – og ikke alle mulige omveje.
 • Du vil blive fastholdt i din proces, udfordret på dine vaner og få masser af redskaber til at skabe bevægelse mod dit mål. Din proces er unik – du er dig – og vi finder sammen frem til den strategi, der virker for dig. En strategi, der kan følge dig resten af dit liv.
 • Finder ud af, hvem du er og lærer at elske dig selv (igen) – præcis som du er.
 • Finder indsigt til dine værdier – og vejen til at efterleve dem og får øje på, hvordan du forhindrer dig selv i at gå gang med at nyde livet.
 • Får styr på de nedbrydende tankebaner og bliver i stand til at være din egen bedste ven – kærlig og omsorgsfuld.
 • Gør dig fri af dine uhensigtsmæssige mønstre og vaner, og gør dig i stand til at vende dine udfordringer til succes.
 • Får sammenhæng med dit ydre og indre – igennem ro og nærvær til dig selv, kan du give til dit ydre.
 • En solid og brugbar værktøjskasse til at blive langt mere selvcoachende i dit eget liv (og i dine relationer).

  Sådan forløber MASTERCLASS

  MASTERCLASSFORLØBET er designet, så du både får glæde af den effekt, som intensiv individuel sparring på dig og på din proces giver. Men også på den energi og læring, der skabes ved dels at hænge ud i et ligesindede netværk, der alle er på samme rejse, hvor nogle vil være længere fremme end dig og andre samme sted som dig. Det er vigtigt at vide, at du IKKE er alene, men det er omvendt også din rejse alene. Så et heppekor vil løfte dit ansvar, lyst og motivation til at holde snuden i sporet!

  Du starter din individuelle proces med konkrete opgaver og sparring, som sætter dig i stand til at komme godt fra start. Mange oplever hurtigt at blive mere positive, se nye muligheder og få øje på, i hvor høj grad de har begrænset sig selv. Det er netop her, vi kan begynde at skubbe dig i en mere hensigtsmæssig retning!

  Herefter består forløbet af online sparring på fælles videokonference med headcoach hveranden uge, ligesom du også inviteres til ‘Sådan fastholder du din rejse’-workshop. Endvidere bliver du en del af et positivt heppekor i en lukket Facebook-gruppe.

  Igennem forløbet får du sideløbende adgang til din unikke MEDLEMSSIDE, hvor alt materiale frigives. Du har derved ALT samlet et sted, og kan let finde, alt hvad du skal bruge. Du kan derfor altid se din sparring igen, og erfaringen er, at når vi lytter igen, ser vi nye muligheder. Al undervisning i teori, værktøjer og metoder er online og bliver frigivet, så det passer til din proces, så du undgår at blive forvirret.

  Du har adgang til sparring, og det sikrer, at du på alle mulige måder kan skabe et flow, selv når det er svært!

  Praktisk information om MASTERCLASS

  • Opstartssession, der sætter dit forløb i gang. Her får I sammen et overblik og sætter fokus på din proces – så du hurtigst muligt kommer i gang med at skabe det overskud og overblik, som du har brug for.
  • Headcoach støtter, hepper og coacher dig på de opgaver, du arbejder med – alt sammen i tråd med din plan. Kort sagt – det der skal til for at komme godt fra start og lykkes med de forandringer, du ønsker – en gang for alle!
  • 13 enestående WORKBOOKS, der kan anvendes igen og igen – og som hele tiden frigives i dit flow og hjælper dig med at arbejde med din proces. Hver 14. dag får du adgang til nyt materiale.
  • Hver anden onsdag er der sparring med Headcoach.
  • En gang i løbet af dit forløb inviteres du til to dages retreat på Hotel Vejlefjord – et skønt sted i smukke omgivelser med plads til forkælelse, ro og fordybelse. Du får fuld forplejning begge dage og eget værelse.
   Vi arbejder med et særligt tilrettelagt program med temaet: Sådan skaber du den hverdag du elsker, vend dine udfordringer til succes.
   Tidligere deltagere fortæller de kommer hjem med et kæmpe boost af overskud og fornyet energi, efter at have brugt to intense dage til at skabe nye indsigter, forståelser og ikke mindst se deres liv i et nyt perspektiv! Ligesom deltagerne med sig hjem har en individuel for det næste skridt henimod at skabe den perfekte hverdag. Lige til at sætte i værk.
  • OBS: Dette Masterclass forløb er 1. del af FEMALEPOWERs et-årige personlige udviklingsforløb. For at deltage på Level Up, skal du have gennemført Masterclass.

  Det kender jeg alt til

  Hør min historie om, hvordan jeg gik fra dårlig samvittighedsslave til sprudlende og nærværende mor.

  Jeg stødte på forløbet på et tidspunkt, hvor jeg var begyndt at affinde mig med, at livet som forælder til mindre børn bare skulle være noget lort – rent ud sagt.

  Mit oprindelige mål var at finde ud af, hvordan jeg skulle leve for at få familie og arbejde til at hænge sammen. Og ikke at lade mig følelsesmæssigt påvirke så meget af mit arbejde. Men det jeg også fik styr på, var mine prioriteter og et langt bedre og mere glædesfyldt forhold til mine børn.

  Masterclass lagde fundamentet for alvor at gøre noget ved mit liv. At tage mig selv og mine ønsker seriøst. Ved ikke, hvor jeg havde været uden. Og Level Up kommer til at rykke mig videre endnu.

  Mette

  Det er vigtigt for FEMALEPOWER, at vi er den rigtige hjælp for dig. Derfor tilbyder vi en gratis afklarende snak på 30 minutter, hvor vi hjælper dig med at afdække, om vi kan hjælpe dig.

  OBS: Der er et begrænset antal pladser hver måned!

  6 måneders MASTERCLASSFORLØB: VÆRDI: 40.000 kr

  BONUS: Kan du sige ja tak indenfor 24 timer – og vil du investere det fulde beløb for MASTERCLASS, kan jeg tilbyde dig en bonus på 5.000 kr. Samlet investering 35.000 kr.

  Ved du fra starten, at du ønsker at gå hele vejen og fortsætte på LEVEL UP.
  6 måneders LEVEL UP FORLØB: VÆRDI: 40.000 kr.

  Ved samlet investering i 1 års PERSONLIGT UDVIKLINGSFORLØB hos FEMALEPOWER opnås bonus på 20.000 kr.

  Din samlede investering: 60.000 kr. eller 4 rater af 17.500 kr.

  BONUS: Kan du sige ja tak indenfor 24 timer – og vil du investere det fulde beløb bliver den samlede investering for 1 års PERSONLIGT UDVIKLINGSFORLØB i alt 60.000 kr.

   

  Ved betaling accepterer du samtidig mine handelsbetingelser og persondatapolitik, som du finder på www.femalepower.dk/handelsbetingelser/ og  www.femalepower.dk/privatlivspolitik

  Med det samme du har betalt, går vi i gang! Det er vigtigt for mig at sige, for vi glæder os til at starte dig op! Det bliver ikke bedre jo flere dage, der går!

  Det er derfor vigtigt for mig, at du læser betingelserne igennem, og spørg alt det, du vil!  Vi har tilbudt dig det her forløb, fordi jeg kan se dig lykkes med det! Tilmelding er bindende, og der kan ikke tilbagebetales, når vi starter. Vi er mange, der går i gang med arbejdet, i det sekund du hopper om bord! Vi glæder os til at tage med på din rejse!

  Derfor skal du vælge overbygningen LEVEL UP

  • Det vil fastholde alt det gode arbejde, som du allerede er i gang med.
  • Du vil opnå ny indsigt og jo mere bevidsthed og indsigt, du har i dig – desto mere kan du sætte dig selv op til succes – også på de dage hvor alt synes umuligt.
  • Du vil indgå i et powerfuldt netværk med andre ligesindede kvinder.
  • Du vil ikke afbryde det flow, som du har gang i – du må gerne ‘se om du kan selv’, men du vil sikre dig, at du ikke skal starte forfra, hvor det kan blive knoklende at komme tilbage – så jeg anbefaler at fortsætte i flowet.
  • Du får fortsat sparring, når du har brug for det! Sparring, som er målrettet til at løfte dig og ikke fyldt med gode råd, som du reelt ikke kan bruge til noget.
  • Det vil videreudvikle på de kompetencer som du allerede har fået. Det er en måde at gøre dine gode vaner stærkere og dig selv mere stabil.
  • Du vil fortsat tage dig selv alvorligt! På den mest kærlige måde

  Hvad vil det give dig?

  Tag dig lige 5 min til at tænke over den del – for
  den er afgørende for hvad der vil ske fremadrettet!

   

  Måske det giver værdi som:

  • Tryghed i at du ikke vælter igen.
  • Tillid til at du kan – at du rent faktisk tror på dig selv, og gør det der skal til!
  • Endnu mere indre POWER, som du ved er din nye måde at gøre tingene på.
  • Mere indsigt og forståelse omkring dig – som du kan bruge til dage hvor du er på vej under stregen.
  • Vigtigheden i at omgive sig med mennesker du kan spejle dig i – som vil det samme!
  • Sikkerhedsnettet til dig, så frygten ikke behøver at overtage dig.

   

  Sådan forløber LEVEL UP

  • Opgradering af din perfekte hverdag! At finde den vilde, vildere og vildeste plan – som rykker dig tættere på dit STORE JEG!
  • Konkret handling på første skridt!
  • Værdiarbejde i hele dit livshjul!
  • Om at turde træde ud af comfortzonen!
  • At kende mere til dynamikkerne bag frygten!
  • At booste dit selvværd endnu mere ved at arbejde meget målrettet med dit selvbillede.
  • At træne taknemmelighed og bruge tilgivelse som væsentlige elementer!
  • Lære at stjernecoache hinanden og dig selv!
  • At finde dine styrker og lægge planen for at anvende dem! Hvor er du passioneret og i naturligt flow!

  I forhold til dette har mine tidligere behandlingsforløb jo nærmest bare skrabet lidt i overfladen. Jeg havde på Masterclass fået indsigt i hvor meget alting hænger sammen, og hvor nødvendigt det er at arbejde med hele paletten for at kunne ændre sit liv. Jeg oplevede også succeser ift. at hjælpe mig selv med dine redskaber og en ny tro på, at jeg faktisk (selv) KAN lykkes med at skabe det liv, JEG drømmer om. Det ER muligt!

  På Masterclass handlede det for mig meget om at få samlet mig op af det hul, jeg var endt i. Få redskaber og støtte til – nu og her – at bygge en hverdag op med selvkærlighed, natur og ro.

  Nu på Level Up er jeg rask – det giver et helt andet udgangspunkt for at arbejde med materialet. Skulle jeg ende i et hul igen engang har jeg nu en masse redskaber til at få mig op fra bunden igen.

  Helle

  Jeg har nok også i mange år været bevidst om, at jeg slet ikke var dér, hvor jeg ønskede at være. Jeg har ofte tænkt, at jeg bare gerne ville hjem, men intet sted jeg befandt mig, følte jeg mig hjemme. Nu er jeg klar over, at hjem er inde i mig selv, så det gav super meget mening at investere i begge forløb. 

  Masterclass er fantastisk. Her har jeg åbnet mine øjne og fået øje på mig selv. Så her har jeg fået mit wake-up call, min nysgerrighed og fundet troen på mig selv.

  De ting, vi har gennemgået på Masterclass i krise tiden, bliver endnu mere klare og tydelige på Level-Up. Så det mere jeg har fået, er en meget større forståelse for og tro på mig selv. Og en lettere tilgang til at forstå det, jeg har gennemgået i mit liv, hvad jeg har arbejdet med og opdaget på Masterclass og nu den dybere forståelse af, hvad jeg vil fremadrettet.

  Lykke

  Jeg valgte at investere i begge forløb, da Masterclass satte noget i gang i mig, som jeg følte, jeg skulle komme dybere ned i og gerne ville udvikle mig mere. For mig var Masterclass det første lag, og jeg kunne mærke, at jeg skulle dybere ind, og at min rejse på en måde først lige var begyndt.

  Jeg var heller ikke klar til at gå vejen videre alene, og det føles som en stor tryghed at vide, at udviklingen fortsætter med Level Up. Nu er jeg blot i starten af Level Up. Men kan allerede mærke, at det at være committed, giver en særlig motivation. 

  Cathrina

  Jeg valgte at investere i begge dele, fordi jeg dels ikke følte, at jeg var helt færdig til at give slip på den altid trygge hånd, der blev rakt ud, da jeg opsøgte dig, og fordi min proces stadig havde brug for hjælpen. 

  Jeg havde også brug for at komme det stykke dybere ind i mig selv for at kunne forstå, hvad det er, der sker inde i mig. Jeg føler, at jeg nu er endnu bedre til at aflæse mig selv og stoppe mine tanker, når det kører afsted. Jeg synes, det særligt har givet mig en større følelse af at kunne finde ud af at stå på egne ben igen, det at møderne ikke er helt så ofte, og det bliver lagt mere ud til os selv, er fedt.

  Jeg har fundet så meget fantastisk netværk, jeg kan spejle mig i på den gode givende måde, og hvor der er plads til mig mine følelser og min sårbarhed.

  Ane

  Praktisk information om LEVEL UP

   

  • Der er løbende optag, og du skal have deltaget på MASTERCLASS først
  • Sparringkald 1 x måned (første fredag i hver måned)
  • Medlemsside med alt materiale
  • Du får adgang til alt materialet på en gang og kan arbejde i dit eget tempo
  • Individuel session med headcoach efter du har arbejdet med kick-off temaet
  • Nye mentaltræningslydfiler!
  • Vedligehold af værktøjer og opdateret viden!
  • Mulighed for at blive matchet med en POWERBUDDY
  • Adgang til coaching og sparring med headcoach i 6 måneder
  • Lukket Facebookgruppe
  • En gang i løbet af dit forløb inviteres du til to dages retreat på Hotel Vejlefjord – et skønt sted i smukke omgivelser med plads til forkælelse, ro og fordybelse. Du får fuld forplejning begge dage og eget værelse.
   Vi arbejder med et særligt tilrettelagt program med temaet: FEMALEPOWER LADYBOSS! Manifester dine drømme.
   Tidligere deltagere fortæller de kommer hjem med et kæmpe boost af overskud og fornyet energi, efter at have brugt to intense dage til at skabe nye indsigter, forståelser og ikke mindst se deres liv i et nyt perspektiv! Ligesom deltagerne med sig hjem har en individuel for det næste skridt henimod at skabe den perfekte hverdag. Lige til at sætte i værk.

  Jeg ved, at mange, der investerer i et PERSONLIGT UDVIKLINGSFORLØB, ønsker at gå hele vejen, og derfor kan det være en mulighed for dig, allerede nu at investere i begge forløb og sikre dig de bedste forudsætninger.

   

  • Hvad er det, du håber et forløb hos mig skal hjælpe dig med?
  • Hvorfor har du ikke allerede det, du gerne vil have?
  • Hvad vil det betyde for dig og dine relationer?
  • Hvad har det af konsekvenser lige nu?
  • Hvad vil du hellere bruge din tid på?
  • Hvor vigtigt er det for dig?

  Jeg ved, at mange, der investerer i et PERSONLIGT UDVIKLINGSFORLØB, ønsker at gå hele vejen, og derfor kan det være en mulighed for dig, allerede nu at investere i begge forløb og sikre dig de bedste forudsætninger.

   

  • Hvad er det, du håber et forløb hos mig skal hjælpe dig med?
  • Hvorfor har du ikke allerede det, du gerne vil have?
  • Hvad vil det betyde for dig og dine relationer?
  • Hvad har det af konsekvenser lige nu?
  • Hvad vil du hellere bruge din tid på?
  • Hvor vigtigt er det for dig?

  Ved samlet investering i 1 års PERSONLIGT UDVIKLINGSFORLØB hos FEMALEPOWER opnås bonus på 20.000 kr.

  Din samlede investering: 60.000 kr. eller 4 rater af 17.500 kr.

   

  BONUS: Kan du sige ja tak indenfor 24 timer – og vil du investere det fulde beløb bliver den samlede investering for 1 års PERSONLIGT UDVIKLINGSFORLØB 60.000 kr.

  Om Krista

  Jeg har selv gået en lang og snørklet vej for at nå til det liv, jeg har i dag sammen med mine 4 børn og min mand gennem 22 år.

  Jeg har fået balance ved at finde ind til min kerne og stole på den – som en gps, der fortæller mig nøjagtig, hvad jeg skal. Jeg stoler på den, lytter til den og træffer beslutninger ud fra den. Den styrker min selvtillid og mit selvværd – og faktisk vil jeg vove at påstå, at siden jeg begyndte at lytte til den – har jeg smilet HVER DAG. Det er lykke for mig.

  Der var mange velmenende råd om, hvordan jeg skulle lykkes med børn, karriere og som boligejer. Men ingen af rådene passede på mig. Jeg følte mig udenfor, fordi jeg ikke kunne jonglere boldene. Og fordi jeg ikke kunne nøjes, som andre bad mig om. Men i dag ved jeg, at det er de færreste, der kan jonglere boldene – men mange får det til at fremstå sådan. Og at de gode råd ikke virker – for vi er alle fuldstændig forskellige og unikke.

  Alle der kender mig, specielt dem allertættest på ved, at jeg altid har gået min egen vej. Jeg har altid haft ambitioner på mine egne vegne. Jeg har aldrig villet spilde min tid, mit liv og min lykke. Derfor har jeg søgt og ledt mange steder.

  2014 var året hvor jeg punkterede, og min rejse begyndte. Jeg var faktisk hel tom, men så er det jo også dejlig let at fylde på. Så det gik jeg i gang med. Jeg gik i gang med at finde ud af, hvad meningen med mit liv var.

  Jeg gav slip på, hvad andre måtte mene og begyndte at finde ud af hvad JEG ville. Jeg forlod arbejdsmarkedet, blev hjemmegående, tog coachuddannelse og søgte både inde som ude, indtil jeg følte, jeg landede. Det tog mig lang tid at komme hen til 10 m vippen. Jeg kravlede trin for trin op – indimellem ned igen – men op kom jeg. Og da jeg tog springet, anede jeg jo ikke, hvilket hav jeg landede i – om der var rev at slå sig på – eller det varmeste, blødeste vand. Det viste sig heldigvis at være det sidste.

  Jeg møder mange, der ikke tør drømme, der ikke tør have ambitioner. Jeg møder mange, der er stressede uden at vide det – fordi stress er en reaktion på, at ting ikke er, som du inderst inde ønsker det.

  Jeg har også ambitioner på dine vegne – faktisk mener jeg slet ikke, vi skal nøjes i det her liv – for jeg ved, at det kan lykkes at balancere. Det er ikke bare en tid, der skal overstås – men en tid, der skal leves.

  Jeg er dybt, dybt passioneret i FEMALEPOWER Strategien, fordi jeg ved, det vil flytte helt vildt. Det er fuldstændig skruet sammen til at nå den helt rette indsigt, skabe nye bevidstheder og dernæst: FÅ HANDLING mod det liv, der ligger og venter på dig!

   

  Pin It on Pinterest