Jeg hører det igen og igen. Og jeg kan huske, da jeg selv sagde det…

af Krista Koldborg Moeller

Jeg hører det igen og igen. Og jeg kan huske, da jeg selv sagde det…

Jeg hører det tit:

 

Det er ikke muligt.

Måske jeg bare skal skifte job.

Måske jeg bare skal bede min mand hjælpe mere til.

Måske det bare er en fase.

Det er bare mig, der ikke kan finde ud af det.

Jeg skal bare gøre mere.

Jeg skal bare i gang med at huske mig selv.

Jeg skal bare ned i tid på job.

Jeg er bare ikke god nok.

Det er mig, der er problemet.

Jeg ødelægger det bedste, jeg har lige nu.

Jeg kan ikke være det bekendt.

Jeg genskaber lige nu min egen barndom.

Jeg frygter, hvor det ender.

Men jeg tror hellere ikke på, at det er muligt at ændre.

Det er jo sådan, livet er med små børn.

Jeg er faktisk blevet den mor, jeg ikke ønsker at være.

———-

Jeg hører det tit, og jeg sagde det selv. Mest til mig selv. Det var tanker, der konstant kørte rundt i mit hoved. Det var en hammer i hovedet, som jeg troede skulle motivere mig. Men jeg kom ikke videre, og jeg sad fast. Og jeg var hver dag i konflikt, kamp og til dels også i flugt. Jeg prøvede at flygte fra tankerne. Og jeg gik i kamp med mig selv.

 

Så jeg forstår egentlig godt, hvorfor min krop blev stresset og sagde fra.

Gudskelov.

For så kunne jeg ikke andet end lytte og skifte kursen.

Nøjagtig det siger mine kunder også i dag.

Nok er nok.

Bægeret er ved eller i gang med at flyde over.

Jeg er dagligt sammen med mit MASTERCLASS hold, og særligt når vi kommer hjem fra retreat på VEJLEFJORD, ser jeg, hvordan mine POWERWOMEN (ja – det kalder jeg de seje ladies) stille og sikkert udvikler et helt andet mindset og liv, så jeg selv må knibe mig i armen!

Det er stærke kvinder, der kommer ud på den anden side.

Det er FEMALE POWER!

Der ER en metode, der ER en genvej!

I dag lever jeg et helt andet liv – som jeg slet ikke troede var muligt for 6-7 år siden! Og den rejse er jeg så stolt over at kunne bidrage med! Jeg er fuldstændig rolig og tryg ved, at de kvinder, jeg arbejder med, kan det samme!

Line (en skøn POWERWOMEN) skrev den anden dag til mig:

“Jeg har allerede gang i at leve det liv jeg drømte om!”

Da Line startede følte hun sig ofte alene med sine tanker. Hun manglede simpelthen planen og motivationen til at gå i gang med at skabe et andet liv – og det har taget fuld fart lige siden! Line er én af de mange, der skriver, at skænderierne med mand og børn nærmest er stoppet. At de tør sige nej – og ja til sig selv, når det gælder arbejde og drænende relationer.

Det er et fedt sted at arbejde, hvis du spørger mig – og det gør mig så stolt, at jeg må knibe mig selv i armen!

🎯 Hvis du er kommet dertil, hvor du ved, at det er tid til at gøre noget andet, end du har prøvet indtil nu – til at tage en anden metode – en ny strategi i brug for at skabe et helt andet liv med glæde og overskud, så ansøg straks om en afklarende samtale. Det er en samtale for dig, der seriøst overvejer at investere i at få hjælp af mig og mit team.

Du ansøger lige her: https://www.femalepower.dk/jatak

0 kommentarer

Pin It on Pinterest