Jeg vil aldrig leve et automatiseret liv igen! 

af Krista Koldborg Moeller
  • Og heldigvis for den dag, hvor både min krop og mit hoved fik nok af det liv, jeg levede, de mønstre, jeg gentog og alle de undskyldninger, jeg havde.

Jeg fik (heldigvis) virkelig bare nok af at høre på mig selv jamre, klage og aldrig rykke mig væk fra det lunkne offerbassin.

Jeg opdagede, at årene gik stærkere end jeg kunne følge med. Mine børn og jeg selv blev ældre, uden jeg følte, at det var godt og tilfredsstillende. Det var opslidende og utilfredsstillende.

Mit liv levede bare mig. Førte mig rundt i manegen, hvor jeg udførte alt til punkt og prikke og bare sagde jaja i stedet for NEJ!

I dag skaber jeg glæde i mit liv hver dag. Holder mig langt fra det automatiserede liv, fordi jeg ikke kan mærke mig selv og ikke kan tage vare på mine behov. Når jeg svigter mig selv dér, så svigter jeg alle mine livsområder. Så det er aldrig det værd! Aldrig.

Jeg hjælper mødre, der i dag sidder det samme sted, som jeg gjorde og er klar til at rykke ind i mere glæde, overskud og søger mere personlig indsigt. For dig, der vil opnå mere balance og power i dit liv – og er klar til at rykke nu

Det er ikke for dig

  • der ikke ønsker personlig indsigt, og ikke er villig til at se på din modstand
  • der blot ønsker gratis coaching.

Kan du derimod sig ja tak til at ville have

  • mere power til at gøre det, der skal til!
  •  vende dit underskud til overskud!
  • skabe balance og harmoni i både dig og din hverdag!
  • blive den klogeste til at navigere dig selv, tage vare på dig selv – og dermed blive den største inspiration for dine børn!

 

Så står mit team og jeg klar til at tage imod dig!

Det er ikke gratis, men virkelig effektivt! Og du får

verdens bedste heppekor med andre POWERWOMENS, der selv rykker på deres personlige rejse.

adgang til mig og mit teams hjælp i 8 mdr! Herunder 2 luksuriøse ophold på Hotel Vejlefjord.

adgang til min strategi og mit overblik for dig. Det vil skabe alt det, du skal bruge til at lave din egen personlige manual og give dig lige præcis de værktøjer, som du har brug for. Du skal med andre ord ikke selv lægge planen – den har jeg!

 

Er det dig vi skal hjælpe? Først til mølle!

 

Søg her: www.femalepower.dk/jatak

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest