Jeg må være den eneste mor i hele verden med så kort lunte

af Krista Koldborg Moeller

“Åh nej…

…Jeg må være den eneste mor i hele verden med så kort lunte, men jeg får heller ingen hjælp…

…Jeg skulle da vist aldrig have fået de børn – hvorfor gør min mand ikke noget… hvorfor åd jeg alt det chokolade i går, nu har jeg bare hovedpine…

….årh, det er lørdag – der bliver ingen tid til mig – jeg handler ind, gør rent, sørger for alt… Jeg føler mig ensom, presset, trist… Den bedste tid må være forbi… om lidt er børnene store, og det eneste jeg tænker på nu er enetid…

….Jeg føler, jeg bliver kvalt, jeg føler mig udmattet… jeg kan ikke være det bekendt… men jeg har bare ikke noget energi eller overskud. Selvfølgelig elsker jeg mine børn…

…..selvfølgelig… men tænk hvis nogen vidste, hvad jeg tænkte lige nu…. tænk hvis nogen hørte, hvor meget jeg råbte i går… om 10 år vil jeg fortryde det her liv, jeg har som mor… hvornår gør jeg egentlig noget…

….venter jeg bare på at blive reddet?….”

Sådan havde jeg det også engang…

Indtil en dag, hvor jeg fik nok! Der var ingen anden i hele verden end MIG til at gøre noget ved det her. Så uanset hvad andre mente – eller hvad jeg kunne finde af dårlige undskyldninger, så besluttede jeg mig for:

👩‍❤️‍👨 Jeg vil have det familieliv jeg drømmer om!

🦸‍♀️ Jeg vil være stærk til at håndtere modstand, til travle dage og til at TURDE LEVE LIVET! (DET VILLE VÆRE MIN STØRSTE FORTRYDELSE, HVIS IKKE JEG GJORDE DÉT, SOM JEG HÅBEDE, MINE BØRN VILLE GØRE EN DAG)

💪🏼 Jeg ville tage ansvar!

💫 Jeg ville have et andet fokus – et positivt sind!

❤️ Jeg ville ud af den her tilstand – for jeg tiltrak kun dårlige dage – og jeg ville have flere SJOVE, GODE og MENINGSFYLDTE DAGE!

At stå hér – hvor jeg er nu – tiltrækker alt det sjove og smitter af på mine omgivelser!

Jeg fandt jo en genvej og knækkede koden. Jeg brød mit mønster, og skabte det liv, jeg vil elske – også om 10 år!

DU kan også gå fra at være hjemmets sure blæksprutte til at blive glad og sprudlende!
MEN JEG VIL GERNE ADVARE DIG!

Du finder INGEN nemme løsninger hér!
KUN rigtige beslutninger! Er du klar til dem?

0 kommentarer

Pin It on Pinterest