Den dag, jeg besluttede mig for ikke at være normal…

af Krista Koldborg Moeller

Der var engang, hvor det er få andres anerkendelse betød helt enormt meget for mig. Jeg brugte mange ressourcer på at tænke, overveje, vurdere, bekymre mig og ikke mindst brugte jeg meget lang tid på at tænke på, hvad der var den helt rigtige beslutning. Alt fra boligindretning til hvilket job, jeg skulle have. Jeg spejlede mig i veninder, Facebook, Instagram, dameblade, folk jeg ikke kendte og folk jeg kendte.

Og heldigvis skete det en dag, at jeg fandt ud af, at jo mere jeg prøvede at gøre som alle andre – jo mere trist, stresset og sur blev jeg.

Men selvom jeg tog en beslutning om at STOPPE MED DET, blev jeg ved med at søge tilbage i det gamle mønster. Også selvom det i bund og grund gjorde mig trist. Det var selv pineri og selvsabotage. For jeg trøstede mig selv i power shopping og chokolade. Og så blev jeg faktisk bare endnu mere trist og sur på mig selv.

Kender du det?

Jeg havde faktisk også mange undskyldninger for hvorfor jeg ikke lavede min indstilling og dermed mit liv om. Jeg hoppede gang på gang i offergryden – selvom jeg jo inderst inde godt vidste, at intet jo blev forandret ved, at jeg svømmede dernede.

Jeg gik mange omveje, og brugte alt for mange sure timer på at være dér.

 

Så hvad skete der?

Ud over at jeg tog mig selv i nakken, besluttede jeg mig også for, at livet er kort. Tiden er knap, og jeg ved ikke, hvad der sker med mig, min familie eller nogen anden i morgen, om ½ år, om 10 år. Men i bund og grund skal livet jo bare være en leg. Og den følelse gik jeg efter at få ind i mit liv.

Min allervigtigste følgesvend var Mening. Hvad var meningen? Hvad var meningen med det, jeg skulle igennem, hvad var læringen? Hvad kunne jeg bruge det til? Hver gang jeg var ved at falde i offergryden igen, så kom Mening og hev mig op.

DET kræver noget ekstraordinært  af os. Og det tror jeg også godt, du ved.

De kunder jeg arbejder med nu siger samstemmende: ” Det giver så meget energi at tage den beslutning, som det faktisk kræver, når man vil ændre sit liv. Og at vide, at du hele tiden er der, til at støtte og gør mig tryg og tillidsfuld”

Husk: At VILLE er at KUNNE!

 

 

 

Og der kom mening igen ind i mit liv – for den rejse jeg har været på giver mening, når jeg kan give al min erfaring og viden videre: Genvejen til det liv, du drømmer om. Hvis du overvejer at få min hjælp til at begynde den rejse, så ansøg om en afklarende samtale her: www.femalepower.dk/jatak

 

 

 

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest