Jeg troede ikke jeg skulle have haft børn…

af Krista Koldborg Moeller

Da jeg fik mit første barn tænkte jeg tit, om jeg overhovedet skulle have haft børn. Og nu har jeg altså 4. Men dengang var jeg presset på alle fronter, og var i lange perioder meget ked af det. Jeg kunne ikke finde fokus, ikke finde min vej. Jeg levede usundt og drænede mig selv.

Jeg ønskede bare at finde en hverdag med min familie, hvor jeg var glad, og hvor det jeg gjorde gav mening. Jeg synes det var et meget beskedent ønske – men det var hulens svært.

Og efter et længere eventyr – er jeg nu her i dag. Og det ville jeg have ønsket dengang, at jeg vidste. Jeg har hele tiden tænkt: hvad er meningen med det jeg skal igennem – og det helt sikkert at give det her videre til jer.

Min mission er, at Jeg vil have dig til at tage et kæmpe skridt! Du skal se dig være på en rejse, alt hvad der sker i dit liv, alt hvad du har med dig i bagagen, er DIG, og det er der intet galt i.

Og jeg skal få dig op på skibet, og genvinde styringen! Folk skal tænke, når de ser dig: wauw – der kommer sgu en sej kvinde i balance! Bare det var mig? Og det er min mission! Vi er flere, der skal se sådan ud! Der skal være glad! Sådan rigtig glad! Vågne glade om morgenen, gå glad i seng – slut med dårlig samvittighed, selvsabotage osv. Her vil der måske være en stemme i dig, der siger: ej, det er sgu ikke for de fleste. At være glad hver dag – hvem er det? Jeg bliver oprigtig ked af det, når jeg ser det – også fordi det minder om mig selv dengang – jeg får sådan en lyst til at gå hen og prikke vedkommende på skulderen og sige (pist: ved du godt du kan have det anderledes?) For jeg gik selv rundt for nogle år siden og følte mig helt alene. Jeg var meget meget drænet – ja faktisk var jeg stresset uden at vide det. Jeg ville jo bare være lykkelig, og havde brug for at turde gøre det, man drømmer om, og overvinde min frygt. Men jeg overså alle signaler, turde ikke mærke ordentlig efter – hvad der var rigtig for mig. Så jeg gjorde hvad alle sagde, jeg skulle eller forsøgte at tilpasse mig omverden.
SÅ! Hvad er meningen med din bagage? Hvad skal den lære dig?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest