Kroppens signaler – får du lyttet, og kender du dem?

af Krista Koldborg Moeller

Kroppens signaler – får du lyttet, og kender du dem?

Ved du, hvad din krop egentlig fortæller dig, når du får skader, hovedpine, spændinger, ømhed, træthed, kvalme, svimmelhed, knugende bryst, tics, hjertebanken osv.?
Fysiske symptomer, som vi behandler som fysiske skavanker.

Det har jeg selv gjort, og jeg mener også, at vi skal lytte og få undersøgt, hvad der kan være fysisk.

 

  • Jeg har prøvet at få iprenkur i 3 mdr. for at tage spændinger, hovedpine og lændesmerter.
  • Jeg har fået scannet min hals, fordi jeg troede, der måske var kræft eller knuder.
  • Jeg har gået ved fys og ostepat for at få undersøgt mine lænde-, ryg-, skulder- og nakkeproblemer.

Jeg har hver gang tænkt: Hvorfor spørg du mig ikke, hvordan JEG har det? Så fandt vi nok den dybereliggende årsag. Eller… det er jeg blevet klogere på, kunne have løst MANGE af mine fysiske symptomer….

 

Men det er også signaler til mig. Signaler jeg stadig skal lære at kende. Signaler jeg stadig skal øve mig i at tage mig kærligt af. Grænser jeg stadig skal lære at sætte. Kærlighed jeg stadig skal lære at give mig selv.

 

Kroppens signaler er et helt tema på Masterclass, og metoden er kærlig. Fordi vi ofte er hårdere ved os selv, end vi vil være ved andre. Vi vil aldrig forvente det samme af andre. Sjældent.

 

Jeg jagter ikke mål mere på samme måde som jeg har gjort tidligere. Jeg nyder processen, jeg nyder at gøre det godt og i ro, mens jeg når det hele. Jeg skal ikke være den bedste, første, største, sejeste eller noget andet. Det tænder mig slet ikke. Det gør processen.

 

Tænk, at min krop og jeg kan tale sammen, og at vi vil det samme. Være kærlige og støttende overfor hinanden. Det er et lækkert makkerskab.

 

0 kommentarer

Pin It on Pinterest