Bliver du nogensinde klar?

af Krista Koldborg Moeller

Jeg tror aldrig, jeg har været 100 % klar, men jeg har netop fået en erfaring med at træffe beslutninger – også når jeg ikke føler mig klar, og frygten larmer. Præcis når frygten larmer, skal vi lytte efter! Fordi vi skal gøre modsat af, hvad den siger!

 

Hvis vi så mangler et fundament at stå på (troen på man kan, kende ens værdier, kende sine styrker, mønstre, vaner, tanker osv), så forstår jeg godt, at vi lader frygten styrer valget. Men tro mig, vi kommer også til at fortryde, at vi aldrig turde, at vi aldrig gjorde noget – og det vil mere efterlade en følelse af fiasko, og håbet bliver mindre.

 

Så hvornår er du klar? Hvad skal der egentlig ske i dit liv før du gør noget? Hvad er styrende i dit liv? Hvor vil du egentlig være om 10 år? Og hvad er på vej mod nu?

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest