“Jeg får kvalme ved at tanken om at skulle tage den beslutning….”

af Krista Koldborg Moeller

“Jeg får kvalme ved at tanken om at skulle tage den beslutning….”

…så jeg må heller lade være….

Jeg får kvalme ved den beslutning!

Kender du det, og lader så være? Fordi det føles forkert….!
Noget af det jeg i høj grad lærer mine kunder er faktisk, at kunne træffe de rigtige beslutninger – for de nemme løsninger er dem, de har brugt aller flest af. Og jo flere nemme løsninger, de har fundet – jo længere ud er de kommet.

Hvorfor?

Fordi de kun dulmede – for et kort øjeblik.
Fordi de ikke løste det, der virkelig var på spil.
Fordi det kun fixede noget udenfor dem.
Fordi det aldrig, uanset hvor meget de prøvede, kunne nå ind til kernen af problemet. Det løste det bare ikke. Mere besværligt er det ikke.

At kunne træffe beslutninger, kræver faktisk bevidsthed om, hvor du vil hen. Hvad vil du på livets sidste dag være tilfreds med? Arh hold op! Skal vi helt derud?

Den gang jeg var nede i et hul, var mit største problem faktisk, at jeg ikke havde noget virkelig problem. Jeg havde sunde, raske børn. Jeg havde en skøn mand, der på alle mulige måder gav mig luft og bare ønskede, jeg var glad. Jeg havde på papiret gang i en god karriere. Jeg fik ros og anerkendelse.
Men jeg var ikke glad. Og hver dag var en slags kamp man ikke længere orkede. Det føltes som en stor hammer i hovedet hver morgen.

Der skulle virkelig meget til, FØR jeg gjorde noget. Men det er dumt – og det bliver ikke bedre jo flere dage der går.

Men jeg bildte mig selv ind – AT SÅDAN VAR LIVET! Men det er det IKKE – kan jeg hilse og sige! 😊

Jeg snakker med rigtig mange mødre for tiden, der i høj grad føler, at det nu er rette tid. Der var et liv før coronaen, som de ikke ønsker at vende tilbage til. De vil udnytte det her “vindue” til at skabe de nødvendige forandringer, for ellers forsætter de med at leve et liv de vil fortryde. Og det har bare for mange store konsekvenser.

Men tiden lige nu antænder også frygten, som vil have dig tilbage i komfortzonen, hvor der ingen udvikling sker, men hvor du blot gentager og forstørrer dine gamle tanker/vaner og mønstre, og blot genskaber din uholdbare situation. Med andre ord, det er faktisk skide svært at forandre noget pt….
Men er det muligt? Absolut!!!! Stop ikke dig selv ved at lytte til frygten! Men beslut dig for, at det er vigtigt, og commit dig 100% ved at gøre alvor af det!

❤️ Hvad vil du skabe?

Invester i det!

❤️ Jo større drøm, jo større indsats! Men det er muligt! Det ved jeg!

 

 

0 kommentarer

Pin It on Pinterest