Jeg har månedsdag med COACH ME!

af Krista Koldborg Moeller

Jeg har månedsdag med COACH ME!
Og jeg tror helt sikkert vi forbliver sammen.

Så hvad har vi brugt tiden på?

 

• Først og fremmest: Markedsføring. Jeg er slet ikke i tvivl om, at håndværket (coaching) kan jeg – markedsføring er meget nyt for mig, men helt enormt spændende! At fortælle jeg er her, og hvad jeg kan – det går det meste af min tid med?

• Mit netværk har bidraget helt enormt – kaffemøder, ideer til workshops, delinger på nettet og jeres åbenhed I at fortælle og dele med mig – TAK! Det gør, at jeg hver uge drives fremad mod at skabe noget!

• Mit mod har flyttet sig helt enormt. Jeg tør at dele min passion og min rejse, fordi I så tillidsfuldt tager imod den. Jeg stod selv alene for 3 år siden og tacklede en mental mavepumper. Det synes jeg slet ikke, man skal stå med alene – og det er nok min største motivation – vi kan rent faktisk gøre noget sammen!

• Og så kom avisen forbi – en skæg oplevelse – fik I læst med – ellers læs her?

•Over 100 følger på Facebook – men jeg vil gerne have flere – så vil I hjælpe mig med det? I er mine vigtigste ambassadører – og får alle et virtuelt KRAM som tak!

Og hvad glæder vi os til skal ske!

• Workshop om trivsel og teamrobusthed. Som handler om at være stressforbyggende, at finde styrkerne og skabe en glad og eftertragtet arbejdsplads!

• Robusthedsforløb til private – det glæder jeg mig HELT enormt meget til! Der er skruet nogle forskellige forløb sammen – alt efter hvad dit behov er! Det bygger på at skabe bevidsthed, og ikke mindst mentaltræning.

Følg med her og på Instagram og min Facebookside:-)

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest