Jeg har månedsdag med COACH ME!

af

Jeg har månedsdag med COACH ME!
Og jeg tror helt sikkert vi forbliver sammen.

Så hvad har vi brugt tiden på?

 

• Først og fremmest: Markedsføring. Jeg er slet ikke i tvivl om, at håndværket (coaching) kan jeg – markedsføring er meget nyt for mig, men helt enormt spændende! At fortælle jeg er her, og hvad jeg kan – det går det meste af min tid med?

• Mit netværk har bidraget helt enormt – kaffemøder, ideer til workshops, delinger på nettet og jeres åbenhed I at fortælle og dele med mig – TAK! Det gør, at jeg hver uge drives fremad mod at skabe noget!

• Mit mod har flyttet sig helt enormt. Jeg tør at dele min passion og min rejse, fordi I så tillidsfuldt tager imod den. Jeg stod selv alene for 3 år siden og tacklede en mental mavepumper. Det synes jeg slet ikke, man skal stå med alene – og det er nok min største motivation – vi kan rent faktisk gøre noget sammen!

• Og så kom avisen forbi – en skæg oplevelse – fik I læst med – ellers læs her?

•Over 100 følger på Facebook – men jeg vil gerne have flere – så vil I hjælpe mig med det? I er mine vigtigste ambassadører – og får alle et virtuelt KRAM som tak!

Og hvad glæder vi os til skal ske!

• Workshop om trivsel og teamrobusthed. Som handler om at være stressforbyggende, at finde styrkerne og skabe en glad og eftertragtet arbejdsplads!

• Robusthedsforløb til private – det glæder jeg mig HELT enormt meget til! Der er skruet nogle forskellige forløb sammen – alt efter hvad dit behov er! Det bygger på at skabe bevidsthed, og ikke mindst mentaltræning.

Følg med her og på Instagram og min Facebookside:-)

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest