Jeg troede naivt, at der var hjælp at hente, da jeg blev stresset

af Krista Koldborg Moeller

Jeg troede naivt, at der var hjælp at hente, da jeg blev stresset. Altså alvorligt stresset – som endte i en sygemelding, fordi jeg ikke længere kunne hænge sammen. Jeg havde kørt på alle pumperne, og min krop havde længe og forgæves forsøgt at råbe mig op.

 

Jeg sad på mit kontor og kiggede i min arbejdskalender. Hvornår passede en stresssygemelding ind? Altså i forhold til arbejdsopgaverne – Hvornår var der en pause?

 

Da jeg endelig meldte mig syg, fik jeg INGEN HJÆLP! Det siger jeg ikke, for at du skal have ondt af mig. Men jeg fik ingen hjælp. Jeg fik en ipren-kur af min daværende læge ( til at tage de kraftige kæbespændinger, jeg havde, og som resulterede i daglig hovedpine og ondt i ryggen), og jeg fik en fyreseddel af mit arbejde.

 

Medaljen for at have holdt ud og planlagt min sygemelding, så det passede ind, fik jeg ingen ros for. Men min familie og jeg betalte prisen.

 

Men var jeg kommet hertil i dag, hvis ikke det var sket? Nej. Hvis jeg havde fået en stresscoach dengang, der kunne hjælpe mig med at tilpasse mit liv til mit arbejde – så var jeg landet i lorten igen og igen. Det, jeg gik igennem var hårdt, grimt, træls, uretfærdigt, krævende, og jeg sled hårdt på mig selv, min familie og mit ægteskab. Men jeg ville gøre det igen – for gevinsten – jeg står med i dag – er sindssyg uvurderlig og hele arbejdet værd.

 

At jeg samtidig har fundet en opskrift, som jeg selv kunne have brugt dengang – ja – det er så gaven, jeg giver videre. Og det gør en kæmpe forskel, at der – hvor mine kunder starter – har jeg selv været, og jeg ved, hvad der skal til i det her.

 

Læs mere om den hjælp, du kan få hos mig på www.femalepower.dk

0 kommentarer

Pin It on Pinterest