”Måske jeg bare ikke ved, hvad jeg vil – jeg er bare ikke glad !”

af Krista Koldborg Moeller

Afgjort den sætning jeg har hørt mest! Og det er afgjort også her, vi bliver meget stresset i dag – vi lever ikke i overensstemmelse med vores værdier, og vi kender ikke kursen på vores liv!

 

Dét, der er helt afgørende her for dig er, at du BEGYNDER at finde ud af, HVAD dine mål skal være. De skal danne motivation for dig!

Så HVAD VIL DU EGENTLIG?

 

Hvordan vil du gerne være som menneske: hvad skal gennemsyre dine beslutninger, hvad er dine værdier, hvordan træffer du de rigtige beslutninger, der er i overensstemmelse med dig. Når først du er sikker her, både i HVOR vil du hen, hvad er dine værdier, HVORDAN vil du have det undervejs – så bliver det meget lettere at træffe gode beslutninger. Det er her, jeg vil mene, at du får mere tid i hverdagen.

Du bliver så skarp på, hvad du siger nej til, og hvad du kan sige ja til. Derfor skal du ikke gå og overtænke, hvilket er en tidsrøver! Du kan altid spørge dig selv: Den her beslutning, bringer den mig frem mod mit mål eller tilbage?

Måske du kender det fra din egen hverdag:

Hvad er den bedste beslutning her? Og du vender og drejer alle muligheder – for tænk, hvis du traf den forkerte beslutning. Men lærer du dine værdier at kende, så lærer du at passe på dig selv. Du bliver ikke drænet af forkerte beslutninger.

At skabe det billede er VIGTIGT! Jeg uddyber hvorfor og mere om HVORDAN her https://event.webinarjam.com/register/1/m01nwt7

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest