Er du klar til at få succes? Hør om mit nye koncept…

af Krista Koldborg Moeller

Og er du klar til dit livs transformation?

At blive mor ændrede hele mit fundament, som jeg slet ikke var klar over. Jeg ville SÅ gerne være en god mor – jeg ville gerne, at alle så hvor sej jeg var til det der MUMMY life! Men hånden på hjertet! At blive mor er i sig selv en kæmpe transformation! Og det var jeg ikke forberedt på. Det blev en lang, snørklet vej mod at finde mig selv i det her meget nye liv! Alt omkring mig skulle genovervejes. Og det sled ret hårdt på mig. Faktisk flyttede alt rundt i mig – og alle, der har været på barsel, ved – at der ikke er meget egen tid til at omstille, reflektere, søge ny viden osv. osv. Man nedprioriterer sig selv, og håber på at tiden kommer igen, når børnene flytter hjemmefra – altså om små 18-20 år… Men det gad min krop gudskelov ikke vente på….

Jeg fik det berømte WAKE UP CALL efter at have slidt på mig selv, presset mig selv for hårdt, fordi min indre chef (og hun er satme streng!) fik alt for meget taletid. Jeg kendte ikke mine værdier, vidste ikke hvad jeg ville og forstod ikke, hvordan alle andre kunne få det til at svinge, når jeg selv var ved at løbe skrigende bort. Jeg begav mig ud på noget af en rejse – og den rejse tog også nogle omveje. Det vil jeg i dag mene ikke var nødvendigt. Men så havde jeg jo heller ikke lært alt det, du skal lære. Og generelt er der intet vi skal fortryde – men vi skal være bedre til at TURDE!

Vi ønsker alle at fremstå: overskudsagtige, med styr på ungerne, styr på os, nærværende, troværdige, sociale, sjove, glade og med karriere, der anerkender os for at være alt det vi kan. At være der for andre og hjælpe der, hvor vi kan.

Men den vi gerne vil være udadtil, spiller ikke altid overens med den, vi er.

Der er ikke overensstemmelse, og der mangler energi. Det plager den dårlige samvittighed, vi spurter afsted – fra aftale til aftale – et enormt tidspres og mange deadlines. Vi krydser fingre for, at vores børn ikke tager skade af lange institutionstider, og at vi dårligt nok vil vide, hvad vi skal skrive i en konfirmationssang – for vi oplevede jo ikke rigtig deres barndom. Mon de kan huske deres barndom?
Samtidig får vi at vide, at vi skal lære at prioritere – men det er ikke så let, når vi kan se på Instagram, Facebook mv, at alle andre har tid til opvask, ferie, spadates, legeplads og perfekt indretning.

Hvordan skal vi prioritere, når andre kan løse det perfekt?

Din store længsel kan langt om længe indfries

Men det bliver ikke uden knofedt. Det ved jeg med sikkerhed. Men du vil opnå stor glæde, få mere tid og opleve indre rigdom – fordi du finder det, der i virkeligheden giver dit liv værdi. Du kan blive i stand til at balancere egenomsorg og være en god mor. Du vil ikke bruge kostbar tid på at overtænke situationer og have dårlig samvittighed – fordi du nøjagtig lærer at skrue op og ned på dine ventiler. Og din balance ligner ikke andres. Vi ER meget forskellige, og derfor skal du ikke gøre som alle andre, men det, som er RIGTIG for lige præcis dig. Det kræver tillid og det kræver, at du slipper kontrollen – og det får du det så FEDT med at gøre. Du finder mening og balance i dit familieliv og i dig – og det er en SUND TRANSFORMATION – som vil vedblive i dig. Du skal ikke længere søge, det vil blive lettere at træffe beslutninger og bedre at være dig. Og det smitter helt naturligt af på dine omgivelser.

Det koster at fortsætte på automatpiloten

– tænk hvor du kunne være om et år, hvis du startede i dag?

At 50 % må blive skilt, at vi skifter job efter job og aldrig er rigtig tilfreds, koster rigtig dyrt. I de værste tilfælde opløses kernefamilien, og nogle bliver så alvorligt stressede, at en længere sygdomsperiode slår èn tilbage. Vi vælger løsninger, der ikke får os i mål med det, vi RIGTIG gerne vil: vi overspiser, skælder ud på andre, og den indre chef kritiserer alt det vi ikke når og vi nedprioriterer os selv gang på gang.

Hvad koster det dig, at være dér hvor du er nu?

Ved du hvem den vigtigste er i dit liv?

Vi skal tage os selv alvorlig, og du skal vide, hvad der er vigtigt i dit liv. Du skal give dig selv tid til den refleksion. Og det er ved Gud mega svært, når man også er mor, har en karriere(eller ønsker en ny) og for lidt tid til at prioritere sin egenomsorg. Derfor skal det helst hvile i os – men intet kan hvile, hvis det ikke er overvejet og besluttet. Så bliver det ved med at suse i vores krop:

Gør jeg det rigtige, hvad vil jeg med mit liv? Er jeg en god mor? Hvad skal der blive af mig?

Mit koncept handler i bund og grund om din unikke transformation:

  • Finde din indre styrke til lynhurtigt at træffe gode beslutninger for dig og din familie.
  • Altid vide, om du er på rette vej – ellers vil du hurtig kunne justere ind.
  • Skabe det familieliv du drømmer om.
  • Finde din indre balance, der tilgodeser DIG, DIN FAMILIE og DIN KARRIERE.
  • Få mere tid i hverdagen.
  • Vide at du gør det helt rigtige for jer og dig – og slip behovet for at please andre.
  • Få mental sundhed – din krop vil ikke føle den mangler noget – fordi du passer godt på dig selv. Du lære at prioritere dig selv.
  • At vide, at du på livets sidste dag kan godkende dit liv. At du hver dag levede i takt med dit hjerte.

Jeg har fået balance ved at finde ind til min kerne og stole på den – som en GPS, der fortæller mig nøjagtig hvad jeg skal, jeg stoler på den, lytter til den og træffer beslutninger ud fra den. Den styrker min selvtillid og selvværd – og faktisk vil jeg vove at påstå, at jeg siden jeg begyndte at lytte til den – har jeg smilet HVER DAG. Det er lykke for mig.
Der var mange velmende råd om hvordan jeg skulle lykkes med børn, karriere og som boligejer. Men ingen af rådene passede på mig. Jeg følte mig udenfor, fordi jeg ikke kunne jonglere boldene. Men i dag ved jeg, at det er de færreste der kan – men mange får det til at fremstå sådan.

I mit koncept bliver der ikke sparet! Jeg har proppet det til med viden, teori, praktiske værktøjer, som du kan bruge igen og igen. Det er afmålt, så du ikke bliver overvældet;  tilrettelagt, så du stille men sikkert kommer i mål;  og skabt udfra den viden jeg har om den rette vej: det der vil sikre at du opnår forvandlingen, fastholder den, og får den største gave med. Jeg ved det, for jeg har selv gået hele vejen.

Det er derfor ikke et 2 dages kursus – men et VIP forløb, som er unikt for dig.

Hvis du er nysgerrig på mit nye koncept må du gerne sende mig en mail på k.koldborg@outlook.dk – så vil jeg sende dig et spørgeark, som vil afklare dig endnu mere. Det er reflekterende spørgsmål – og altså helt uforpligtende. Ligesom alle jer jeg de seneste 14 dage har interviewet vil kunne nikke genkende til: en lille refleksionsstund. Jeg vil glæde mig til at høre fra dig!

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest