Mit nytårsforsæt er… 3 gode råd!

af Krista Koldborg Moeller

 

Jeg kan godt lide at gøre status – hvor er jeg nu – og hvor vil jeg gerne hen. Mange driller mig med, at jeg altid lægger planer. Nogen mener, at jeg ikke er spontan nok.

 

Jeg mener, at jeg får et indholdsrigt liv. Jeg er nemlig stået af toget flere gange, specielt når det køre for stærkt. Så stopper jeg op, og tager tid ud af min kalender til at finde mit fokus. Jeg kan se, at jeg kan stå inde for mine beslutninger – de føles rigtig. Jeg har altid kunne mærke mig selv i mine beslutninger. Jeg har også prøvet, at jeg ikke kunne mærke mig selv – altså når det går for stærkt. Jeg har også prøvet, at jeg ikke ved om det virkelig var dét jeg ville – når motivationen brister og jeg kan mærke frygten ”larme” i mit hoved. Min styrke i at nå mine mål, lægger i at vide hvad der kan få mig til at vende om. Og i at vide, hvor meget jeg VIL det her. Og det er meget tilfredsstillende for mig, og give SÅ meget plads til at være spontan – fordi jeg netop får det med jeg VIL have med.

Tre gode råd til at nå dit mål!

1. Sæt tid af til at finde din motivationen for målet: Hvad vil det give dig at nå dit mål? Hvad mere vil du indfri? Hvor meget betyder det for dig? Hvordan føles det i kroppen at nå dit mål?
2. Find det første skridt på din vej mod målet. Hvor kan med mindst indsats – gøre den største forskel? Måske skal du se efter andre steder end du plejer?
3. Lær din frygt at kende: Hvad vil forhindre dig i at nå dit mål? Hvad plejer du at sige til dig selv, når du mister motivation. Hvad skal du sige i stedet for?

Og en lille men vigtig 4! Husk at fejre de små skridt – hver gang du lykkes, hver gang du gør noget du ikke plejer at gøre. Ros dig selv, og tænk på det bedste du gjorde for at nå dit mål hver aften du går i seng. Du vil falde i søvn med et smil på læben.

 

Jeg ønsker for dig, at du må nå dine mål – indfri din passion – og leve det liv du fortjener!

Godt nytår!

PS Skal du virkelig i mål denne gang? Skal 2018 være det år, hvor du får det liv du fortjener – så skynd dig at købe dit klippekort! TRYK HER!

ELLER Nå din billet til et ROBUST 2018 ved at få fingre i dit forløb HER!

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest