Er alt, som det skal være?

af Krista Koldborg Moeller

Det er ikke altid super nemt. Og du har sikkert prøvet det flere gange – at stå overfor det at træffe valg, som du pludselig bliver i tvivl om? Valg, som blev ved med at ‘prikke til dig’, men som vil kræve enormt meget mod at udføre.

Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele med dig i dag, hvordan processen er for mig.

Der var et tidspunkt i mit liv som mor, hvor mit største ønske var at blive reddet.

Men ingen kom og tog min desperate hånd.
For udadtil så det godt ud. Og jeg var pissegod til at få det til at se godt ud! Men indeni var jeg ulykkelig. Jeg havde ellers alt! En fantastisk mand, nybygget hus på vores drømmeplet, sunde og raske børn, og på papiret gang i en god karriere.

Jeg havde fået det som jeg ville.

Men jeg var ikke glad.

 

Vendepunktet blev da jeg begyndte at bygge min hverdag, som ville nære både mig og min familie.

Det var overhovedet ikke så let, som det lyder – der var mange omveje. Og der var mange fejlkøb og investeringer. Men ingen hjælp.

 

Min mission er i dag at give det videre. Så andre kan skyde genvej! Så flere kan leve det liv, de ikke vil fortryde om 10 år. Og det er ultimativ den bedste måde for mig i dag at træffe vigtige beslutninger – ved at spørge mig selv:

Hvad vil jeg fortryde om 10 år, at jeg ikke gjorde?
Hvad vil omvendt være mit største vendepunkt?
Jeg har et HELT andet liv i dag. Og det havde jeg ikke fået ved at fortsætte. Det ER hele rejsen værd.

Hvis du har lyst, må du gerne skrive til mig her https://femalepower.dk/kontakt/
Hvis ikke, er alt ok!

De bedste ønsker for dig!

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest