Sådan rejser du dig fra fiasko til succes!

af Krista Koldborg Moeller

 

 

Hvordan kan du rejse dig fra fiasko til succes?
Jeg vil rigtig gerne fortælle jer mere om at bevæge sig fra en fiasko til en succestilstand. Faktisk i hvor høj grad det, at vi lever et stresset liv er skyld i, at vi aldrig rigtig får det, vi drømmer om. At du lærer at træffe valg og beslutninger mod det, du drømmer om! Fremfor at du gør det ud fra din frygt. Men hvis du ikke oprigtig tror på det, og hvis du i bund og grund måske bare trives i at være i det liv, du har nu – også selvom det indeholder en masse fiasko, nederlag, tristhed, uoverskuelighed og tårer.

Måske du har alle de rette brikker omkring dig – job, mand, børn, hus, lækker sofa og Kähler vaser, men du er sgu bare stadig ikke rigtig glad – ja – hvorfor bliver du så VED med at gøre det!

Mening var noget jeg selv ledte efter i mange år. Jeg forstod ikke, hvorfor jeg skulle igennem alt det, som jeg gik igennem. Jeg følte at uheld forfulgte mig, at alle andre kunne leve et ”normalt” liv, at alle andre forstod at købe de rigtige ting, alle andre kunne tabe sig, finde det rigtige job osv. Jeg følte mig bagefter hele tiden. Indtil jeg besluttede mig for, at det var håbløst at jage andres liv: jeg skulle finde min egen måde at leve livet på, skrive mit eget eventyr. 

Jeg begyndte også at se mine prøvelser, som var det et eventyr: som helten, der begiver sig ud i søgen efter lykke. Der er prøvelser og modstand undervejs. Der er magi og farlige fælder. Der er nogen, der hjælper og nogen, der kun gør det for egen vindings skyld. Men vi sidder jo altid og hepper på helten, og der er jo ingen der tvivler på, at det nok skal lykkes! Sådan begyndte jeg også at se på mit eget liv. At jeg et langt stykke af vejen havde gjort det, som der blev forventet af mig. Men det gjorde mig jo aldrig tilfreds eller glad. Jeg følte mig ikke anerkendt – og så gik jeg bare i gang med næste projekt, som måske så gjorde mig lykkelig. Det har været et tilbagevendende mønster for mig, og det har jeg endeligt fundet løsningen på.
Kan du se dit mønster? Hvad gør du igen og igen – uden succes?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest