Der findes faktisk mange, der gerne vil hjælpe dig!

af Krista Koldborg Moeller

Så mange at det bliver uoverskueligt, for markedet har faktisk aldrig været større!
Mange, jeg taler med, orker ikke at lede længere. De vil bare gerne i gang – men mangler planen.

Og mange har forsøgt – og er bange for endnu en fiasko.

Men mange af de kvinder jeg taler med, forstår ikke, at de griber det forkert an. At måden, de endnu engang forsøger at få mere overskud, energi og glæde i deres hverdag på, IKKE kan løses ved at være hård ved sig selv. Ikke kan løses ved flere to do lister, eller “gøre ting der gør mig glad”. Og da slet ikke kan løses i et underskud.

Det er ikke nok, og det er ikke den langtidsholdbare plan. Jeg siger det, fordi jeg selv har gjort det mange gange. Og jeg er kollapset efter utallige forsøg. I endnu mere fiasko. Og følelsen af ikke at kunne passe på mig selv har været stor. Det har ikke ligefrem boostet mit selvbillede. Tænk, at jeg ikke kunne omsætte det, jeg godt vidste, var godt!

Jeg ville sådan ønske, at der havde været nogle til at hjælpe mig dengang. Der kunne have vist mig vejen. Og det er mit absolutte bedste råd, jeg kan give dig, der søger hjælp.

  • Find én, der har gået vejen selv. Der ved, hvad det vil sige.
  • Find én, du har tillid til, og som har planen. Find én du trygt kan lægge dine ressourcer ved, og som kan finde dit overblik.
  • Find én, der kan motivere dig, som ser dig, men som heller ikke bare vil please dig.
  • Find én, der kan udvikle dig, og bygge et nyt fundament op for dig. Find én, som vil lade dig vokse, og finde din egen strategi.

Hvis du skulle være nysgerrig på, om vi er et match, så ansøg om en afklarende samtale her: www.femalepower.dk/jatak

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest