Hvad er sandheden om mit liv?

af Krista Koldborg Moeller

Er mit liv for godt til at være sandt?

Jeg møder faktisk folk, der spørger mig: ” helt ærligt – er det virkelig rigtig det du skriver på Facebook, instagram osv. Helt ærligt, er du glad hver dag, er dit liv virkelig sådan”

I starten følte jeg, at jeg skulle forsvare mig selv. Nu smiler jeg altid indvendigt, fordi jeg godt ved, hvad det i virkeligheden handler om. Det får du svaret på til sidst, men lad mig først lige fortælle dig noget andet.

Hvad er sandheden om mit liv?

I bund og grund – og meget kort fortalt (hvis du altså ikke har lyttet til mit webinar og kender historien) ja, så så alting anderledes ud for nogle år siden. Og faktisk var der et mønster i mit liv: jeg var aldrig tilfreds, jeg følte mig aldrig mættet, god nok eller synes jeg fik den anerkendelse, som jeg bare eftersøgte hele tiden. Det gjorde mig trist – og faktisk også stresset.
Men der var noget i mig, der besluttede sig for at finde ud af, hvordan jeg kunne bruge mit liv anderledes. Hvordan jeg kunne bryde det mønster. Jeg synes jo faktisk, at alle brikkerne var der, jeg kunne bare ikke samle puslespillet – for jeg vidste reelt ikke, hvordan billedet så ud. Og jeg så jo kun på andres liv og ikke på, hvad jeg virkelig ville. Jeg havde faktisk også svært ved at se andres lykke, fordi det mindede mig om min egen tomhed. Så jeg granskede efter sprækker i andres lykke – det var jo for godt til at være sandt.

Nej jeg er ikke perfekt – pyha! Så slap det ud!

Snakker du med mig, vil du vide – at jeg ikke lægger skjul på, at jeg bare er et menneske, der har været på en usædvanlig rejse – som i et eventyr, hvor ældste barnet drager ud på en eventyrlig rejse – hvor der er modstand på vejen, men også godmodige sjæle, der vil bringe magi på din rejse – før du indtager kongeriget og lever lykkeligt.

Jeg har altid følt mig kaldet til at gøre en forskel. For andre og for mig selv. Jeg vidste hurtigt, at jeg skulle hjælpe mennesker. Jeg vidste bare ikke med hvad. Jeg vidste, jeg var god til det her, næsten som en 6. sans har jeg kunnet åbne mennesker op og se deres historie og rejse. Se deres potentiale, som de ikke selv så. Jeg følte også mit eget potentiale, men mødte mange – og møder dem også stadig – som vil slå mine drømme i stykker. Som fortæller mig grimme ting, og får mig til at tro, at jeg intet kan. Ja, en gang mødte jeg en der sagde, at INGEN kunne lide mig. Ja, de mennesker findes. Og det gør ondt hver gang. Men jeg kommer jo frem, rejser mig igen og kæmper videre.

En af de vigtigste ting jeg har lært på min rejse, var at give slip. Give slip på kontrollen – jeg er ikke perfekt og bliver det ikke. Men!

• Jeg har også dage, hvor jeg gerne vil sælge mine børn og rejse langt væk.
• Jeg trøstespiser også chokolade, når jeg synes, det er synd for mig.
• Jeg synes også min mand er en torsk – engang imellem!
• Jeg synes til tider også, at jeg laver det hele herhjemme?
• Jeg hader børnefødselsdage – men holder dem fordi mine børn elsker dem.
• Jeg slår mig selv i hovedet for ikke at være et bedre ordensmenneske og rydde op.
• Jeg bliver ked af det, når folk siger noget grimt til hinanden eller til mig.
• Jeg bliver bange og bekymret, når jeg hører om besparelser, terror og mænd, der slår deres børn ihjel.
• Jeg græder også, når alt virker uoverskueligt.

Men den helt store forskel fra den gang og nu er det, jeg vil fortælle dig om nu. Det tager tid at lære, men det er en ting vi alle kan lære, og vil blive en stor befrielse: tro mig!

Det er måden du møder livet på, der afgør din succes

Så måske du sidder og tænker, at det jeg siger ikke kan være sandt: Der er jo ikke nogen, der er lykkelige hele tiden. Men du får ikke medhold fra mig. Det mener jeg ikke er sandt. Du er nødt til at spørge dig selv om: Hvad gør, at du ikke tror på det? Er det i bund og grund fordi, det giver DIG et ansvar? At så er du nødt til at træde op af offerbassinet – og gøre noget radikalt anderledes med DIT liv? Jeg ved godt, det ikke er nemt. Det kræver MOD, det kræver, at man tør gøre tingene anderledes, tænke anderledes og træde nye spor. Når der er så meget NYT, du skal gøre, ja – så får du lyst til at gøre, som du plejer: tænke, at det er andre, der lyver og være i det kendte (smertefulde) liv.
Jeg sidder som sagt også med dage, hvor jeg også ryger ind i disse tanker. Men jeg fanger dem, og spørger: er de sande eller falske de tanker?

Hvad vil du hellere tænke?

Så plejer ER STÆRKT! Dine gamle tanker, mønstre, vaner – hele dit gamle mindset vil dukke op på dage, hvor du møder modstand (punkterede dæk, sur mælk, børn, der skændtes, parmiddag, der bliver aflyst, folk der siger ting, du bliver ked af) Og så skal du lede efter dit nye mindset: træffe beslutninger som den kvinde, du ØNSKER at være.
Så nej, jeg er ikke perfekt. Men jeg er glad for det liv, jeg har i dag: HVER DAG!

Vil du vide mere om min rejse – så få adgang til mit webinar HER

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest