Hvad hvis du fik en tryllestav?

af Krista Koldborg Moeller

Hvad ønskede du så? Hvad forandrede du, som det første? Hvad skulle aldrig mere være der?

At skabe et fundament er så afgørende for, om du mærker glæde og ro i dit liv!

Du kan ikke kun fixe i dit ydre, alle de resultater du opnår (nyt hus, ny krop, nyt job, ny mand) vil aldrig føles rigtige, fordi du ikke løser den oprigtige årsag til, at du ikke allerede har glæde, overskud og energi. Eller du måske oplever, at du for ofte ryger ned i et hul af tristhed og frustration.

Et solidt fundament er afgørende, så du også har en oplevelse af, at du flytter dig med succes! Du kan allerede i dag skabe dig et solidt fundament, og derfra fylde dit liv med det, der netop er rigtig for dig! ❤️

Jeg vil bare gerne være mere glad. Have mere ro og overskud. Være et forbillede for mine børn, turde være mere modig og gøre ting, der løfter mig. Men lige nu lever jeg et liv, som jeg havde lovet ,jeg ikke skulle have. Jeg kan se, at jeg gentager et mønster. Og det er min største fortrydelse om nogle år, at jeg ikke ændrede kursen.

…”

Det er gennemsnitligt hvad jeg hører mange kvinder sige. Mange er i så stor afmagt, at de lever et liv i stress. Og de slår sig selv i hovedet hver dag over, at de ikke kan bryde det. De føler sig som den største fiasko.

❤️Så hvorfor har du det ikke, som du gerne vil have?

❤️Hvad gør, at det går for langsomt eller slet ikke sker?

❤️Hvad er konsekvenserne?

❤️Hvad betyder det for din hverdag?

Og hvorfor er nu rette tid?

 

Mange jeg har talt med har følt, at coronaen har gjort noget godt for deres liv. Nemlig fået dem til at stoppe op! Hvis ikke det var nu, de gjorde noget, hvornår så? Og det har fået dem til at handle og beslutte noget afgørende for dem! Andre lader frygten styre, og hopper roligt ind i hamsterhjulet igen, der hvor livet ikke fungerer, men de kender simpelthen ikke løsningen – det er nok for godt til at være sandt.

Det er det ikke! Det er muligt for alle! ❤️ Mit største ønske er, at alle turde tro på det! Det ville skabe så meget glæde og overskud i mange børnefamilier, det vil bryde skilsmisse statistikken, det vil bryde den høje kurve af stressramte kvinder i alderen 30 – 40, og det vil give MERE OVERSKUD OG RO! ❤️

Jeg ved det, fordi jeg hver dag selv går den vej og hjælper andre med det samme! ❤

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest